icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. aug 2018

@darja12 dufajme ;)

martinade
7. aug 2018

@ludka0611 no u teba medzi vcerajškom a dneškom a budes uz len stúpať na teplote 🙂

martinade
7. aug 2018

@darja12 gratulujem 🙂 uz ten duch silnie

martinade
7. aug 2018

@ikonica držím ✊ nech vystúpi. Na ms ešte skoro

libusa1980
7. aug 2018

@darja12 blahoželám krásne// 😃

ikonica
7. aug 2018

@martinade tak vo vigaznom grsfe z marca mi tiez takto zletela, na dalsi den este nizsie a potom sup hore, tak uvidime, nechame sa prekvapit

ikonica
7. aug 2018
martinade
7. aug 2018

Ja.som dnes klesla. Zeby druhá ovu sa blíži 😂
Pozerala som video a ak su 2 folikuli, jeden zanikne este pred ovu. Ale ja som mala folikul po pozitívnom ovu teste.🙂 tak ja neviem Ale vidina dvojičiek je super 😂 Alebo su to dozvuky včerajsej ovu 🙂

myjusiatko
7. aug 2018

@martinade ovu byva do 48hod po pozitivnom ovu teste. Takze moze byt az dnes.

chmurkaxy
7. aug 2018

baby dlhoročné meracky,mam taku otázku. Som po umelom oplo momentálne 11den a posledné 4 dni mám eggwhite. pritom dnes som 30dc. To je ako mozne? tehu max biochemicke,lebo sa mi testy vôbec nemenia.

martinade
7. aug 2018

@myjusiatko Tak neskoro u mna? Možnože mi ten hormon co som si minulý cyklus pichla rozhadzal ovu... Aj ms som minuly mesiac dostala o 3-4dni skor. Alebo žeby alchemika? Druhy mesiac pijem po ovu ale len sporadicky...

martinade
7. aug 2018

@chmurkaxy dúfam ze ti to vyjde. Na ff pisali, ze to nie je nič nezvyčajné. Kazde telo je iné a u mna egg white na konci cyklu prestavuje blíziacu sa MS.

libusa1980
7. aug 2018

Ahojte ja pomaličky idem hore čo myslíte?

chmurkaxy
7. aug 2018

@martinade za tie roky už to poznám,ze z tohto životaschopné tehu pravdepodobne nebude. toto je môj 15ty vklad. ale egg white som nemala ešte nikdy na konci cyklu.

myjusiatko
7. aug 2018

@chmurkaxy a merias?

martinade
7. aug 2018

@chmurkaxy to mi je ľúto. Držím pršteky nech sa to uz podarí...

chmurkaxy
7. aug 2018

@martinade moje dnešné maximum. duch,akého mám inokedy 8dpo. :/ ten horný.

martinade
7. aug 2018

@chmurkaxy tiež tam vidím ducha, veľmi slabubinkého

chmurkaxy
7. aug 2018

@myjusiatko nemeriam teraz,lebo picham Clexane a pri nom sa mi pri akomkoľvek podnete spustí spinenie. minule 3 cykly som tak merala aj po transfere,tak som si povedala,ze teraz skusim bez. a je to jedno.

myjusiatko
7. aug 2018

@chmurkaxy a ovu si mala potvrdenu aj teplotou? Akoze ten hlien moze byt cokolvek. Bez zaznamu teploty len hadame.

chmurkaxy
7. aug 2018

@myjusiatko tak toto nie je bežný cyklus. od 2dc beriem estrofem a Clexane a Medrol, 11dc folikuky okolo 10mm a sliznica 11. od 15dc beriem k tomu všetkému aj Utrogestan 4-0-4, fakt vela. čiže keď boli foliky 10mm vtedy, za nejakých 5-6 dni sa dostali na úroveň ovu. to by plua mínus sedelo s tým utrogestanom, lebo pri KETe nejde o ovu. ale ze by až na 30ty,resp neskorší deň sa to celé posunulo a s takými konskymi dávkami progestronu,to by bolo čudné.

libusa1980
7. aug 2018

@darja12 ahoj no čo nové čo povedal doktor robil ti aj usg?

zuji
7. aug 2018

@darja12 ahoj testiky maš silnejšie; držim päste ; daj vedieť; ja som dnes test nerobila povedala som si ; že obdeň hádam vydržím do zajtra. Teplota stále hore 36,9

zuji
7. aug 2018

@libusa1980 pekne kedy skusiš test ?

magic08
7. aug 2018

Ja dnes takto a test biely

libusa1980
7. aug 2018

@zuji asi až v piatok 😃

ikonica
7. aug 2018

@magic08 zajtra ak bude teplota hore, tak by uz nieco mohlo ukazat ;)

magic08
7. aug 2018

@ikonica vyskúšam, no akosi tomu neverim

kasandra999
7. aug 2018

Nechápem, ale nemôže byť ovulácia na 29 DC alebo môže sa stať niekedy ? Menzes nepravidelny 🤔🤔

magic08
7. aug 2018

@kasandra999 pokiaľ máš nepravidelný, tak moze