Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 pekny graf 🙂
@magic08 ja pri mojich 2 deťoch som to tak neriešila len keď mi meškala ms tak som robila test a bol vždy pozitívny a to 3 tehotenstvo som robila testy skoro a veľa aj doktor sa smial že načo ?Není žena nevie pochopiť 😃
@magic08 presne tak🙂)) držím palce.. ja som tu v predchádzajúcich správach písala, že síce meriam prvý cyklus, ale viac menej to teda aj skumam, celé toto meranie bazálnej teploty.. a prišla som na to, čo som písala vyššie.. začala som merať v ústach, potom dole, na všetko mám iný graf a veru v ústach to je uplne nedoveryhodné, dole ako tak, ale fakt až po dvoch min digy, potom sa už teplota nezmenila ani ked som merala 5 min a naj bol ortuťový. meriam však len cca 2 min tým ortuťovým. 5 min som chcela pre spresnenie výsledkov merať od bud cyklu, aby to bolo ešte dôveryhodnejšie... a okrem toho som ešte zistila, že moj teplomer raz pípa po 43 sek, raz po 20 sek a dnes po 17.. čiže ani čas merania nie je pritom dodržaný, ak sa človek spolieha na pípanie.. no niet nad ortuťový. tak ešte je nádej u teba..
@ikonica nemyslím si. dnes som si namerala 37,1, uplne najvyššiu teplotu dole a práveže mi teplomer pípal už po 17 sekundách.. skor je to naopak.. čím vyššia, tým skor ju vie zmerať.. po tých 17 sek som možno mala tých 36,9..ale každý nech si meria podľa vlastného uváženia.. všade však v metodikách píšu, že treba nechať teplomer aj po zapípaní, resp aspon dve minúty merať.. tak je to na vás, ako sa rozhodnete merať..
Ja som nechala po zapínani teplomer trošku dlhšie a ešte meralo o 0.2 viac ale zapisujem jak dopipa
Dnes som nepocula teplomer pipat, ale v duchu pocitam sekundy... Ked ani po 50 sek nepipal, vytiahla som a bolo tam 36,92... Ale merala som znova a po zapipani som mala 36,86... Zapisala som to druhe... Hlavne, ze teplota je stale hore ;)
Mne teplomer este ked meria, tak mi blikaju cislice. Ak nepocujem teplomer pipat kuknem sa na display, ak cislice neblikaju, je domerane. Inak dnes mi teplomer nameral za par sekun skoro 37. Inokedy trva dlhsie sensoru kym vyhodnoti teplotu tela. Asi dnes teplota tela bola viac smerodajna ako inokedy. Drahy mi uz vcera vecer spominal ze som nejako obzvlašt tepla 🙂

@libusa1980 tak teploty sa ti držia hore. To je dobre. Jasom dnes klesla, takže, ak to zajtra ešte klesne, tak dôjde ms. Na teste ani náznak čiarky. Pri prvých 2 deťoch som mala // už na 10 DPO. Teraz nič, takže to nevidím ružovo. No, asi aj vek robí svoje