icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

libusa1980
9. aug 2018

Ahojte dnes takto kríže bolia uvidím čo z toho bude

darja12
9. aug 2018

@libusa1980 vyzerá to dobre 🙂) a test?

ikonica
9. aug 2018

@darja12 to som mala uz skor take pocity uhniezdovacie (btw uz je pomerne neskoro na to)... Uz sa trosku poznam, a na zazraky neverim....

darja12
Autor odpoveď zmazal
darja12
9. aug 2018

@ikonica čo si ja pamätám, mne sa prvé 12 dní po ťuťu muťu.. aj ked ovu mohla byť neskor to je pravda

kvecinka321
9. aug 2018

@martinade no tak ja takto nejako pokračujem..

martinade
9. aug 2018

@ikonica proste ešte nenastal ten spravny cas.... Je mi to veľmi ľúto

martinade
Autor odpoveď zmazal
darja12
9. aug 2018

hm, mne to skáče.. dnes volám ohladom výsledkov.. dnes až 11.8 mám dostať ms.. ale test pozit.. meranie dole digy

darja12
9. aug 2018

meranie v ústach digy

martinade
9. aug 2018

Ja som z toho jeleň ze kedy som mala ovulku. Väčšinou ak mam pozitívny ovu test, tak na druhy den teplota vystúpi a ovula prebehne. Tento cyklus predpoved od ff ze v pondelok som mala ovulku, (nedeľa pozit.ovu test) lekar mi pondelok rano potvrdil ze ovu musela niekedy rano prebehnúť. Ak si zmenim nastavenie grafu, graf mi vyhodnoti ovu na pondelok. Tak co ten pokles a narast teploty v stredu a vo štvrtok? Zeby druha ovulka?- stale sa pohravam s tou mysienkou. Ak zajtra bude teplota podobna ako dnes, tak graf mi vyznaci ovu na včerajsok, čo je viac ako 3 dni po pozitívnom ovu teste. tak ja neviem

magic08
9. aug 2018

Ahojte, tak u mňa teplota klesla, očakávam ms ani som test nerobila. Nemá to vyznam

darja12
9. aug 2018

čo to bola za haluz včera s tým testom?? hm

magic08
9. aug 2018

@darja12 neviem. Len dôkaz toho, že test treba vyhodnocovat v limite. 🙂

myjusiatko
9. aug 2018

@martinade a nie je ten den hore dole uz jedno? 🙂

martinade
9. aug 2018

@myjusiatko mohla som zmeskat ovu... Posledny keksík bol v pondelok a ak ovu bola v stredu.. Neverim ze tak dlho vydržia spermie, ak uz v utorok a stredu som mala cream hlien

katusikkk
9. aug 2018

@martinade
Ked bude teplota zajtra hore,tak ovu bola v utorok.Sedelo by to aj s teplotami a hlienom.
Ovu zvycajne byva prvy suchy den co je u teba utorok.

Ten druhy folik zanikne.Ja som napr.bola na IVF a to,ze som aj mala velke foliky,neznamena ze vsetko je ok,lebo nejake boli prazdne.Neboli v nich vajicka.Zo 7 folikov velkych medzi 20 mm a 24 mm boli vajicka iba v styroch.
Inak neviem ako ti lekar mohol povedat v pondelok,ze ovu niekedy teraz prebehla,lebo par hodin po ovu este nemohol vediet zistit,ze ovu uz bola.

myjusiatko
9. aug 2018

@martinade chapem. Ale aj tak to nezmenis.

martinade
9. aug 2018

@myjusiatko nezmením ale pokúšam sa porozumieť grafu. Ešte taky divný som nemala. Doteraz to bolo stale zretelne čtatelne. Ovu test a na další den do par hodin ovu a potvrdena 3 vyssími teplotami.

dadulik6
9. aug 2018

@martinade ked ti to aj lekar potvrdil podla mna ti praskli oba a mala si 2 ovu drzim palceky

myjusiatko
9. aug 2018

@martinade za mna ovu bola 17dc. Graf vobec neni divny. Je normalny.

martinade
9. aug 2018

@myjusiatko pre mna je graf divny ked ho porovnam s mojimi predchádzajúcimi. 2 x za sebou take teplotné výkyvy som nemala. Stale to bolo iba raz. No meriam dalej, uvidime ci zajtra sa mi potvrdí ovu a kedy...

dracik07
9. aug 2018

@ikonica 😢

dracik07
9. aug 2018

Ja mam tiež nejaký divvnu Bt, kolíše mi to ako na hojdačke

ikonica
9. aug 2018

@martinade tak kramy este nedisli ale lf mam 11-12 dni tak pocitam ze zajtra dorazi ;)

libusa1980
9. aug 2018

@darja12 test negatívny ☹️

evi38
9. aug 2018

Ahojte 🙂
@martinade podla mna tvoj graf sedi tak ako som si myslela, ze minuly tyzden ti ten folikul, co mal 8 mm zanikol a ten, co mal 13 mm narastol do pondelka na 17 mm a ovu prebehla v utorok, tak ako tu pisu aj kocky 🙂...podla mna nemal ako Dr. vediet, ze si uz po ovu a uz ta jeho teoria nesedi ani s teplotami...mate pekne poistene, tak by som sa nad tym netrapila 🙂
@libusa1980 graf stale super, este ti moze test ukazat, este je skoro 🙂
@darja12 gratulujem, na testoch uz krasne ciarky 🙂
@dracik07 drzim palce 🙂

evi38
9. aug 2018

@darja12 uz som si objednala opat alchemilku caj a gynex kvapky, lebo mi dosli...u mna ms az cez vikend, ale uz mam aj vyssie krcok aj prsia povolili, tak sa blizi...nakolko moj Dr. isiel do dochodku, prezrela som si referencie a nasla som jedneho, co ma vyborne, tak som sa k nemu objednala, ale az koncom 9/2018, lebo ma dlhe cakacie doby, tak uvidim ci mi nejako pomoze ci nieco vymysli, co by este mohlo zabrat...preco sa uz rok nedari

martinade
9. aug 2018
libusa1980
9. aug 2018

@magic08 škoda tak som dúfala a držala palce🙁