Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 m
Nevadí, mam čím teraz zamestnávať myseľ 🙂 ty ako?
@magic08 zatiaľ nič test biely
@darja12 daj foto testu že sa potešíme 🙂a výsledky ako?
@libusa1980 koľko DPO si?
@libusa1980 daj foto, možnože niektora z nas niečo uvidi?
@magic08 asi 10 keď ovu bola 30.7
@martinade no skúste pozrieť ale asi nič bielo
@libusa1980 na tej druhej vidim nejaky obrys ciarky... Fot na parapete a bez blesku ;)
@libusa1980 na druhej vidim nieco
Ale fotka by bola lepsie robena na dennom svetle a bez blesku
@libusa1980 je mi ľúto ale teraz nic nevidim. Ale mas na 12dpo mas pekne vysoke teploty. Možnože si jedna z tych ktorej test ukaze pozdejšie
@libusa1980 neviem... Zas na druhej sa mi nieco mari ale neviem.... Musis pockat este...
@zuji super krásne blahoželám a nech je všetko ok🙂
@martinade ja som asi 10dpo
@ikonica veď to v sobotu by mala ( nemala) prísť ms tak uvidím musím čakať
@libusa1980 tak pevne verim ze o 2 dni koľajnička bude viditelna 🙂
@martinade ďakujem aj ja🙂
@libusa1980 ja na tej druhej bez lesku vidim 🙂
@zuji krasne silnie, gratulujem 🙂
@eva38 preco myslíš ze lekar nemoze rozpoznat ci zena ovulovala? este si prepol cierno biely monitor na farebny... Teda vysek
A ak by mi rastol folikul 1 mm denne a v pondelok som mala 17mm tak do utorka nemohol doras na cca 21-22 kedy praska, ale len na 18mm. To vsetko ma hrozne matie. Plus 2x výkyvy teplôt. Pozitívny ovu test v nedeľu a z predchádzajúcich grafov sa mi po pozitívnom ovu hned sa teplotou potvrdila ovulka na druhy den.
@evi38 no uvidím neskôr ale bodaj by si mala pravdu😃
@libusa1980 tiež mam pocit ze tam čosi je. Skus o 2 dní držím palce
@martinade rozpozna to, ale nie napr. hodinu po ovulke, presne tak ako ti pisali aj kocky vyssie, tak rychlo nepride k tym zmenam...len ak sa rozlozi sila do rastu 2 folikulov a jeden zanikne, tak potom ten druhy rastie rychlejsie 🙂...preto si myslim, ze to pekne uz sedi aj graf, aj teplota aj test a utz len s tym, ze vtedy si nebola podla mna a aj tu viacerych uz po ovu, ale mate krasne poistene...mne niekedy ovu test je pozitivny doobeda, ovu prebehne do 12 hod a stihne byt este v ten den...inokedy je ovu test pozitivny vecer a ovu prebehne az na druhy den...je to individualne, aj grafy nebyvaju rovnake ani u rovnakej zeny 🙂...ja by som sa nad tym netrapila...ovu prebehla, poistene mate krasne a uz len drzat palce, aby to vyslo 🙂
@libusa1980 dufam, ze to bude tehu 🙂...mne uz prislo druhe balenie gynexu, tak som si dnes uz dala 🙂
@chmurkaxy no práveze v pondelok mi povedal ze ovu prebehla a ze mam este 1 folikul. V nedeľu som mala pozitívny ovu test. Tak som cakala ze v utorok a stredu sa mi zvýši teplota ale v utorok mi klesla a v stredu vyskocila skoro na 37. 1x v živote tak vysoko. A ak mi zajtra potvrdí teplota ovu, tak mi graf zaznačí utorok hoci uz v pondelok rano o 9 som mala info od lekara ze ovu už prebehla
@martinade ja by som viac verila teplote. 🙂
sestrička mi povedala, že mám hcg 105, dala som si to vyšetriť na 26 DC.. je to dosť? test som si dnes robila iný. je tam slabá čiarka. vraj hormony ok.. ale nebola si uplne istá.. ešte musím v pondelok zavolať doktorovi..

@evi38 ďakujem a dúfam 🙂