icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
10. aug 2018

@martinade a sexovali ste dost pred ovulou tak snad nejaka mrska prezila...

myjusiatko
10. aug 2018

@martinade zbytocne to riesis, fakt. Ja som vzdy otehotnela zo sexu den pred ovulaciou.

martinade
10. aug 2018

@ikonica 😂 dakujem za podporu

darja12
10. aug 2018

@martinade inak kukaj moj graf okolo 14 DC.. podobný ako ty sa mi zdá.. a ovu určite bola 14..

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
10. aug 2018

Ešte raz budem spamovať 😀
Ff mi napisalo, ze mam ovu v ine dni ako zvyčajne tak som zmenila som nastavenie z recommended na research a voila posunuty graf

ikonica
10. aug 2018

@martinade hmm len co ten pokles na 17 dc? Co by to bolo? Byva pokles pred nastupom progesteronu ale zeby takto pod ciaru?

martinade
10. aug 2018

@ikonica inak toho 16 v noci na 17 som 1x spala bez paplona, otvorene okno, tak neviem ci no náhodou nemohlo teplotu z dola ovplyvniť, ale graf by sedel s lekarovym vyrokom

ikonica
10. aug 2018

@martinade no kto vie... Ostava uz len cakat... Ja dnes ocakavam 1dc len sa nejako nechcu rozbehnut....

martinade
10. aug 2018

@ikonica dokiaľ nedojde je to ok, a ako si na to s teplotou? Vyskocila hore?

ikonica
10. aug 2018

@martinade uz som pod ciarou cize dnes zajtra dojde....

martinade
10. aug 2018

@ikonica to mje velmi ľúto... Držím pršteky v dalsom cykle

ikonica
10. aug 2018
ikonica
10. aug 2018

@martinade no mna to tento cyklus dost vzalo... Minuly som vedela ze nic z toho... Malo snazenia atd... Ale tento vyzeral dost dobre a nic z toho... Nic to... Este jeden skusime prirodzene a tak hajde do CAR znova ;)

martinade
10. aug 2018

@ikonica :( nizka pravdepodobnosť ze teplota vystrelí hore...

ikonica
10. aug 2018

@martinade tesi ma, ze som tento cyklus odolala a nekupila zbytocne ziaden tehutest :D

ikonica
Autor odpoveď zmazal
ikonica
10. aug 2018

@martinade aj krcok je uz predkramovy... Vyssie, makky, pootvoreny... Teda ja to stale neviem spravne posudit ale takto to vnimam...

dracik07
10. aug 2018

@ikonica 😢

dracik07
10. aug 2018

Ja dnes takto. Kedy bola podľa vás ovu, podľa vás ju vyznacilo dobre?

ikonica
10. aug 2018

@dracik07 podla mna je dobre vyznacena, ale nie som odbornicka na grafy... Snazenie mate ukazkove... Drzim palce ;l

dracik07
10. aug 2018

@ikonica ja mam pocit ze cim viac sa snazime tak je to horsie a vysledok je nulovy ☹

ikonica
10. aug 2018

@dracik07 kto vie... Mozno na tom nieco bude... Ked sa nam zadarilo prvy krat tak sme mali tutu mutu v plodnom obdobi tusim len raz.... Mozno uz telo odmieta cudzi matros 😃 nezufaj a pekne pockaj, zatial to vyzera dobre 😉

darja12
10. aug 2018

@ikonica klobúk dole, to by som nevydržala.. ja už som zas nakúpila...

darja12
10. aug 2018

@dracik07 asi na tom niečo bude, ked sa radí, so snažením nepreháňať a nechať nech spermie aj dozrejú..

ikonica
10. aug 2018

@darja12 vies co ja som si povedala, ze radsej nekupim, lebo ak by som zas nasla falosneho ducha ako minuly cyklus a zas by dosli kramy, tak by som si este nahodou zacala namyslat, ze slo nebodaj o biochemko a toto nepotrebujem k zivotu... Povedala som si ze ked pojde dole teplota, tak nekupim a tak som aj urobila... Ale vceea cestou z prace som musela vyvinut vysoke usilie pri ignorovani vsetkych lekarni a drogeriek co som mala po ceste.... 😃

darja12
10. aug 2018

fu.. tak k tomuto by som nebola schopná sa dopracovať.. tiež som si to vravela ale 0 bodov. máš pevnú vôľu...

ikonica
10. aug 2018

@darja12 no po viac ako dvojrocnom snazeni sa clovek uz ukludni s testovanim 🙂

darja12
10. aug 2018

@ikonica🙂))

ikonica
10. aug 2018

Taaak uz sa to spusta.... Novy cyklus, nova nadej...