icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

darja12
13. aug 2018

@evi38 dakujem za info.. už len tým idem merať radšej..ani špinenie ešte nemáš? no, tak šup, keby ešte zajtra teplota podskočila..

zuji
13. aug 2018

@darja12 tak nič moc 360 HCG aj ma pozerala, videla len bodočku 0,5 mm, ale že to vyzerá dobre rozbehnuté, tak uvidím o 2 tt.kontrola

darja12
13. aug 2018

@zuji ak vidno plôdik a je v maternici, tak fajn.. ostatné dúfajme bude stúpať..a test máš aký silný?

zuji
13. aug 2018

@darja12 no ale úplne maličká bodočka, ledva bolo vidno. Test som robila ráno, silný bol ale už nemám a neviem či sa chcem stresovať.

darja12
13. aug 2018

@zuji ja už tiež nemám, ale za dva dni mi ešte prídu poštou. ja ešte nemám taký silný ako kontrolná čiarka. ty už hej?

zuji
13. aug 2018

@darja12 pošlem fotku, ale má ju muž v mobile, keď sa vráti nahodím. Ale som čakala, že mi dá aspoň ten duphaston alebo progesteron, ked som predtým potratila vždy v 5 TT. a že nie.

darja12
13. aug 2018

@zuji aha.. ty si si pýtala a ona ti povedala, že netreba? tak ti asi sleduje aj hormony v krvi..

zuji
13. aug 2018

@darja12 nepýtala som, ale sama ona povedala, že nie, že ak je to zdravé tehotenstvo tak vydrží. Nie brali my len HCG, hormóny nie , to mi ešte nikdy nebrali. Lebo ja mám už 2 deti

zuji
13. aug 2018

@darja12 takyto test bol rano

taily30
13. aug 2018

@martinade a ako dlho sa vam nedari? u mna to bolo tak, ze dlhe roky nic, uz som na to ani nemyslela a stal sa zazrak. len potom som potratila a odvtedy je to horsie ako cele tie roky predtym ☹ hrozne

dracik07
13. aug 2018

@zuji krásny testik 😍😍😍🍀

zuji
13. aug 2018

@dracik07 a ty si aky mala? dakujem

zuji
13. aug 2018

@dracik07 jooj prepáč som si ťa pomýlila, z darja 12, viem, že ráno si písala, že už nebudeš robiť.

dracik07
13. aug 2018

@zuji nakoniec som robila, dávala som aj foto ale asi len duch 😕

zuji
13. aug 2018

@dracik07 áno a ja som písala, aby si vyskúšala ten mamatest fialový......ja už nemám doma ale svrbia ma prsty, ale zároveň sa aj bojím kúpiť. Kontrola o dva týždne, neviem si predstaviť, že budem aj ked len každý druhý deň testovať...asi sa na to vybodnem.

darja12
13. aug 2018

@zuji fotila si ho mokrý?4 dni som nemala mamatest, len lekáren plus a aj ked sa zdal mokrý silný, tak po vyschnutí skoro taký ako predošlé.. tak som ted zbehla kupiť mamatest. ten je ted silný mokrý.. ale odfotím asi až ked vyschne... ale morký je pekný už..

zuji
13. aug 2018

@darja12 fotila som ho v limite asi v 10 min. vtedy je najsilnejší, potom vybledol .....

darja12
13. aug 2018

@zuji no ved toto. ja mám tiež tmavý mokrý a pak vybledne. ale tak hádam sme ešte v limite. neviem vlastne kedy má byť testovacia rovnaká ako kontrolná, či je tam tiež dáka norma, ktorá hovorí, že je vše ok...

zuji
13. aug 2018

@darja12 peknú ju máš 🙂) ale nechápem prečo po uschnutí vybledne, práveže všetky ostatné testy stmavli po uschnutí. Cvaknem aj ja a nahodím zachvíľu

darja12
13. aug 2018

@zuji mne takto aj Lekáreň Plus vybledne.. človek sa tešíííí a kukne o pár hodín a uplne svetlá čiara.. ale ked si to tak vezmeš, tak radia test po 10 min zahodiť.. takže kvázy sa asi máme riadiť tým, čo vidíme do 10 min.. ale ja osm tiež druhý x tehotná a testy predtým som mala aj po uschnutí tmavé, ale to som bola už hádam aj v 7tt.. nevieš, kedy má byť tá čiarka rovnako silná? či to je jedno? len má proste stále byť tmavšia a tmavšia?

zuji
13. aug 2018

To neviem, ale predošle tehu som mala na 19 DPO ale to boli testy dr. MAX...TU su moje, tie ružove su z top test z drogerie teta, fialovy je mamatest a tie spodne tiež.

darja12
13. aug 2018

@zuji 🙂) podobné máme.. ja takýto budem mať tiež po uschnutí.. tak teda nech nám to dobre idee.. ja 20.8 idem 1x ku gyn. dovtedy musím ešte vydržať... ale dúfam, že plodik je v maternici a všetko bude ok...

zuji
13. aug 2018

@darja12 no ved to aj ja dúfam. Držím 👍

magic08
13. aug 2018

@darja12 určite to bude v poriadku. Testy krásne silneju, nemas bolesti, nespinis, takže je všetko v najlepšom poriadku 🙂 teším sa na foto bublinky 🙂

martinade
14. aug 2018

Ako vravím divny cyklus. Zase mi ff prepísala ovu

darja12
14. aug 2018

@zuji ten test včera mi konečne do rána veľmi nevybledol. tak hcg stúúpa sa teším..

ludka0611
14. aug 2018

Dobré ránko dievčatá, zvyšoval vám Duphaston BT? Ďakujem

ludka0611
14. aug 2018

Lebo mne príznaky vôbec nesedia s ovu testami a graf nemám 100 percentný lebo som v sobotu bola mimo dom 🤔 Duphaston beriem od včera ... A ani tie ovu testy som nevystihla celkom pozitívny ...

darja12
14. aug 2018

akurát som si aj ja zo srandy urobila ovu test, lebo ich mám dosť veľaaa ešte.. boli tu také hypotézky, či vie ovu test určiť tehotenstvo.. tak len som namočila do moču druhého ranného a hned sa začala javiť testovacia čiarka oveľa silnejšia ako kontrolná.. pridávam foto po minúte testovania..

darja12
14. aug 2018

ale našla som teraz fotky, tak nemusí to tak byť vždy.. baby majú aj pozitívne tehu testy a ovu uplne biely.. tak zas to závisí od organizmu..