icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
15. aug 2018

@darja12 dakujem

dracik07
15. aug 2018

@martinade držím palčeky, aby sa vám konečne za darilo. Vyzerá to nádejne 🍀😊

Ja som včera skúsila test tam vyšla čiarka a dnes ráno opäť negatívny, takže one stepom už neverím

darja12
15. aug 2018

@dracik07 jej, no krááásna čiarka... ale ako to, že ráno nevyšla? hm...

martinade
15. aug 2018

@dracik07 pockaj pockaj si vysoko nad čiarou, mierny pokles este nič neznamena, zase teplota nestupa konstantne kazdy deň 🙂 gratulujem ku koľajničkam 🙂

dracik07
15. aug 2018

@darja12
@martinade nie je k čomu gratulovať 😕
môže byť chybný test?

martinade
15. aug 2018

@dracik07 to si naozaj mala rano negatívny test? Hod ho sem...

dracik07
15. aug 2018

@martinade jasne, biely ako sneh

martinade
15. aug 2018

@dracik07 kludne moze byt dnešný test chybny... Si 13dpo aku dlhu lf.fazu zvykneš mať?

magic08
15. aug 2018

@dracik07 robila si rano tu istu značku ako včera?

dracik07
15. aug 2018

@martinade lf 15-17 dni
Pochybujem, skôr si myslím ze ten včerajší si so mňa spravil dobrý den

dracik07
15. aug 2018

@magic08 áno one step

martinade
15. aug 2018

@dracik07 uz si spominam uz som sa ta tusim na to pytala

magic08
15. aug 2018

@dracik07 ja by som kupila dnes inu značku a spravila este raz... nechce sa mi verit, ze by ti ukazal takuto ciarku a bol by chybny test... chybny test vyzera inak... to mas regulernu, peknu, ruzovu ciarocku.... skor si myslim, ze ten negativny bol chybny

dracik07
15. aug 2018

Toto je dnesny

darja12
15. aug 2018

@dracik07 veru urob ešte jeden

magic08
15. aug 2018

@dracik07 ale ved ja tam vidim cosi, ako ducha... skus urobit dalsi, alebo radsej inu značku a sprav ten... nemusis čakať do zajtra

dracik07
15. aug 2018

Neviem, myslím ze budem sklamaná. Dnes idem na poobednú tak skúsim kúpiť v lekárni. Nevie aké sú Rapid clear testy. Ú nás majú skoro všade len také. Mama testy je u nás problém zohnat

magic08
15. aug 2018

@dracik07 kup co budu mat 🙂 drzim palce.... daj potom foto

zuji
15. aug 2018

@dracik07 ahoj aj mne sa zdá, že tie čiaročky včera sú riadne silné, skús kúpiť toptest v tete drogerii su tam dva tyčinkove 3,99.

martinade
15. aug 2018

@dracik07 ja tam niečo vidím ale to je teda rozdiel medzi vcerajškom a dneškom. Možnože dnešný test je naozaj chybny. Teoreticky ak by si nemala žiadny hcg hormon v tele tak včera by si bud mala ducha alebo nič. Ale včerajsi test je dost silny na ducha. A čim mas hcg homonu viac tym silnejšia je testovacia ciarka.

zuji
15. aug 2018

@darja12 ahoj ; už mam rovnake čiarky 🙂) 20 DPO ; test urobim zase až v pondelok lebo by som skrachovalaa...😂

magic08
15. aug 2018

@martinade včerajsi test nie je ani zdaleka duch... je to krasna regulerna ciarka.... podla mna iny test inej značky jej ukaže // 🙂

dracik07
15. aug 2018

@martinade je možné že tie one step sú chybne? Lebo včera ráno nič, večer krásne // a dnes zase nič? 🤔🙄

martinade
15. aug 2018

@magic08 ved to iste som povedala 🙂 že ta silna čiarka nemoze byt duch

martinade
15. aug 2018

@dracik07 pockaj kedy si testovala vcera a dnes rano alebo 2x včera?

dracik07
15. aug 2018

@martinade včera ráno biely (duchom neverim), večer už boli čiarky a dnes ráno biely. Všetky rovnakou značkou. Tak preto si myslím ze ten večerný bol chybny

martinade
15. aug 2018

@dracik07 hmm alebo tie 2 su chybne? Tak nic ine neostava len bud testnúť inym testom alebo pockat do neočakávanej ms a vyčkať ako sa bude teplota vyvýjat.

darja12
15. aug 2018

@zuji hm, ja ešte nie.. a aj po zaschnutí rovnaké?

zuji
15. aug 2018

@darja12 takto vyzera teraz, robila som rano o 5:00

bale1rinka
15. aug 2018

ahojte, som tu staro-nová, po roku sa začíname snažiť lebo boli hormonálne problémy...len taká sprostá otázka, bere sa za prvý deň menzesu keď len špiním? špinila som 2 dni a na 3tí sa dostavilo krvácanie červené...Ď.🍹