Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 aaale už sa mi to spúšťa 😁 teším saaaa konečne
@taily30 akurat čitam z roznych zdrojov, ze vitex a maca sa mozu brat spolu. Maca can be taken together with Vitex as these two herbs work well together and complement each other.
Vitex works well with Maca because it supports the pituitary gland produce LH hormone which supports the second half of the month. As a result Vitex helps women with high FSH and high prolactin levels.
🙂 no a teraz si vybrat 😂 co je spravne
@kasandra999 Ahoj,nesmúť ďalší cyklus ďalšia nádej držím palce aby bol úspešný. 🙂
@martinade vidis, tiez som sa vselico docitala. raz ze je to dobre spolu, raz nie. ale maca sama o sebe je tiez super, ja mam ten bordovy prasok, je hnusna, ale davame ju do smoothies a tam sa chut strati. obcas ju mam v napojoch, ale nie pravidelne ako som zvykla. aj minule darja12 spomenula ohladom folic acid a riedenie krvi, tak som si to nacitala a tiez som ho vysadila, lebo prenatals maju folic a brala som ho vela. teraz som len na prenatals, vitex a vit.D
@zuji celkom mi redne.. dúúfam, bude plôdik v maternici..stále cítim na dvoch miestach také pichanie. nie stále, občas.. tak neviem.. akoby vo vaječníku jedno pichanie...dúfam, tam nie je niečo uhniezdené... mne píše tehotenská kalkulačne, že som 5tt+1d.. nemali by sme byť rovnako? či vlastne kedy si mala poslednú ms? ja 13.7.. test silný, teplota 37,3 posledné dva dni
@marylon to som ja čítala kdesi na nete.. a stalo sa mi to, že som omylom užívala kys listovú 800 a do toho aj prenatalne vit, lebo som si myslela, že tam nie je kys listová, bola tam ale uvedená ako folate a to som nevedela, že je kys listová.. no a zakopla som o postel a tiekla mi krv.. nie a nie zaschnúť.. ešte po niekoľkých hodinách som to mala tekuté bez chrasty a akurát som náhodou vtedy čítala to o tej kyseline listovej.. ale to sposobuje pri prekročení max denného limitu pri zvýšených dávkach..
@darja12 prepáč ale podľa mňa je to hlúposť.Kyselina listová neriedi krv a ani nezhoršuje zrážanlivosť. Neviem no podľa mňa si to nikde nemohla takto čítať, možno si čítala nejakú súvislosť ale zle si ju pochopila... neviem. Napríklad homocysteín, ak je zvýšený, môže zvyšovať aj zrážanlivosť krvi... a dôsledkom jeho zvýšenia je nedostatok B9... takže jej dostatok to upravuje ale nie že B9 sama o sebe zvyšuje riedenie.. to je môj názor. Ale ak sa mýlim nemám problém to uznať. preto som sa pýtala na ten článok lebo už sa to tu začína prezentovať ako fakt.
@minusinka ahoj, nemáš zaznačeny hlien, takže je to ťažko len z teploty...ale ak sa riadime pravidlom 3 po 6, tak rozhodujúca bude zajtrajsia teplota. Ak bude nad 36,7 tak bola ovulka 16.8. teda 24 DC (posledná najnižšia teplota). Ale ak bude nižšia teplota ako 36,7 tak pravdepodobne ovu ešte nebola...žiadne iné znaky nesledujes? Prípadne ovu testy...alebo nemala si bolesti...alebo tak...uvidíš zajtra. 🙂
@marylon ahoj, darja12 to spomenula najskor a potom som si vygooglila, ze co sposobuje vysoka kys.listova, lebo aj ja som brala este navyse. moje prenatal obsahuju kys.listovu a plus 800 kys.listovu som brala a ma sa max.1000. skus vygooglit, napr. mi to vyhodilo: Folic acid is also called vitamin B9. Women who may become pregnant should take a daily folic acid supplement of 400 to 800 micrograms (mcg or ug). ... Taking high doses of Vitamin C can cause diarrhea. It can also thin blood too much, especially if you are taking a blood thinning medicine.
@marylon to nie, panika nie. len pre informaciu, moze sposobovat riedenie krvi ak hlavne beries nejake tabletky na riedenie. Ja som napr. brala mesiac dva aj baby aspirin, tak pre mna to urcite nebolo dobre brat velke davky kys.listovej. kazda si urcite ale pozna svoje telo a zvazi. pisu sa rozne protichodne clanky 🙂

@sandra151 ak si si náhodou upravila teplotu, uprav si aj cas aby si mala plny krúžok