icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
20. aug 2018

@martinade tak magic ti odpovedala. Teplota noze klesnut az po prichode ms. Kludne aj po par dnoch.

magic08
20. aug 2018

@martinade ale ja sa nehadam, len hodnotim, co vidim, a vyjadrujem svoj nazor, aj lekar sa moze mylit... kedy ti robil sono, ked povedal ze ovu uz bola? ktory to bol den, ked si bola na sono?
ovu v grafe ani FF si nie je isty, ci naozaj prebehla... aj pre to si myslim, ze ovu bola az na 17 DC, aj teploty to celkom naznacuju... cize ak mam pravdu, tak dnes si 13 DPO a to nie je nic vynimočné ze teplota stupla. Sama vravis, ze sa to rozbieha (vlasocnice v hiene a dnes je toho viac), cize ak ma prist ms, tak zajtra - napozajtra teplota klesne... ak si tehu, tak zajtra -pozajtra teplota bud stupne, alebo sa bude drzat... drzim palce, nech je hore....
A este raz pisem, nie je podmienka, ze teplota klesne pred ms... niekomu klesne az počas ms...

magic08
20. aug 2018

@martinade pokial som dobre citala, nepytala si sa nic, len si zhodnotila svoj stav.... ja som ti napisala ako to vidim ja... vsetko sa rozhodne dnes-zajtra-pozajtra... ak sa bude rano teplota stale drzat hore, urob test, mohol by uz niečo ukazat...

darja12
20. aug 2018

@zuji ahoj.. tak dnes som teda bola u toho dr.. dik, že si na mňa myslela.. videl len gestačný vak, že na plod je ešte skoro.. vak má 1,5cm spomínal.. mám ísť zas na sono bud týžden, zajtra budem mať rozbor krvi.. tak dúúúfam sa plodik ukáže.. dnes som 5tt+3d, tak dúfam je normálne, že plôdik ešte nebolo vidno..

magic08
20. aug 2018

@darja12 je to normalne, nestresuj sa... 🙂

evi38
20. aug 2018

@darja12 drzim palce, na plodik je este skoro...o tyzden uz bude 🙂...drzim palce 🙂

zuji
20. aug 2018

@darja12 aha ;no to je ešte skoro ; ja idem presne o tyzden tak uvidim; že čo bude vidieť.

darja12
20. aug 2018

inak na sone som jasne videla 2 gestečné vaky.. ale absolutne nevravel, že dvojičky.. boli tak dalej od seba, ale rovnako veľké útvary.. otočil ku mne len monitor a povedal gratulujem, ale ja som sa len zmohla k tomu, že či vidno už aj plodik a on, že nie.. ale nič nevravel, že čakám dve... hádam by naznačil nie? možno to bolo niečo iné, ale vyzeralo to uplne ako gestačný vak..

zuji
20. aug 2018

@darja12 aj mne sa to zdalo...že vidím dva , to len veľmi chceme 🙂)

darja12
20. aug 2018

@zuji no ja neviem, či chcem... ale ak bude tak sa budeme tešiť samozrejme.. moja mama bola z dvojičiek.. vy tiež máte nábeh? mne sa nezdalo, že vidím dva. oni tam fakt boli. rovnaké čierne machule..

zuji
20. aug 2018

@darja12 nie nemáme nábeh vôbec, ja už končím z meraním lebo dnes ráno len 36,80 tak som hned myslela že je zle.....ale zmáha ma únava, a nič sa nedeje tak verím, že je všetko ok.

darja12
20. aug 2018

@zuji ja som dnes zas namerala 40 st.. asi nemám uplne ok teplomer.. prešvihla som 5 min a meria pak bludy.. ale druhé meranie 37,3 už 4 den..jemine ja fakt budem nervozna do bud týždna neskutočne. musím mu zavolať, či si na mna nepamätá a či tam nevidel dva vaky...joj, tebe držím palce, aby to dobre šlo.. testovala si dnes? aj ty si teda na sone videla rovnaké čierne zretelné machule?

zuji
20. aug 2018

@darja12 netestovala, počkám do piatku potom urobím ešte , mám už posledný . Ako tiež sa mi to zdalo, ale ukazovala a merala iba jeden tak som sa nepýtala...V pondelok budem vedieť naisto 🙂)

darja12
20. aug 2018

@zuji 🙂))) .............aj ja v pondelok idem..

alison11
20. aug 2018

@kasandra999 Tak ten graf nevyzerá najlepšie ten prvý a pri tom druhom ak nebude stúpať bt blízko k 37stupňom tak potom zrejme ms dorazí :-/.

kasandra999
20. aug 2018

@alison11 už dorazila dnes , aj ten prvý by vyzeral dobre ale mala som to blbo nastavené celé v kope 😁

alison11
20. aug 2018

@kasandra999 Tak hej keď sa vňom vyznáš ja mám womanzone.cz a vtom sa najlepšie vyznám.Hoc ja nemeriam bt teraz vyznám sa podľa hlienu ktorí mám i teraz,ale momentálne sa nesnažíme kým nie som v 100% zdraví z bilirubínom momentálne až načiatko novembra budem mať výsledky.

kasandra999
20. aug 2018

@alison11 aha a ta aplikácia označuje ovulku ? Držím palce, nech je zdravíčko opäť v poriadku.

alison11
21. aug 2018

@kasandra999 Toto bol môj víťazný graf ja len aby si mala príklad ako asi vyzerá tehtoeský graf.

dominika_sk
21. aug 2018

@alison11 ahoj, to zelene miesto je ovulacia? Keď klesne a prudko potom stupne?

darja12
21. aug 2018

baby. ja hcg 23000 .. v 5tt+3d.. nie je to nejak veľa????????????????,

evi38
21. aug 2018

@darja12 je to podľa tabuľky ok 🙂

darja12
22. aug 2018

@martinade tak ako? už máš ms? alebo?

mafdetka
22. aug 2018

Dievčence nemal by uz byť plodný hlienik? (Hlien sledujem prvy krat tak poriadne )

darja12
22. aug 2018

@katka8817 ahoj, aké si prosím ťa mala hcg v aký týžden? mne namerali 5+3 23000 a na sone som videla dva gestačné vaky, ale gyn nič nespomínal.. len že plod ešte nevidí.. dakujem

martinade
22. aug 2018

@darja12 bohužiaľ došla, tak ma to po prvý krát hrozne zobralo...

magic08
22. aug 2018

@martinade 😢

dracik07
22. aug 2018

@martinade 😢

alison11
22. aug 2018

@dominika_sk Áno na womenzone.cz to zelené je ovulačné obdobie a keď tak prudko klesne naznačuje príchod ovulácie a po ovuláci stúpne 🙂