icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
22. aug 2018

@martinade oh sorry 😢 neboj sa, bude lepsie. len nestracaj nadej. viem presne ako sa citis.

kvecinka321
22. aug 2018

@magic08 ďakujem ☺️ Dúfam že to nebudú tie pco je tu veľa báb čo to ma a ma problém otehotnieť...

kvecinka321
22. aug 2018

@alison11 uvidíme.. zajtra asi budem múdrejšia po kontrole a konzultácii.. len ma to prekvapilo..

alison11
23. aug 2018

@dominika_sk Ahoj,je mi to ľúto viem čo prežívaš,ja som emdzi synmi mala 3 samovoľné potraty rpvé dva do 6tt a ten tretí už po 6tt mala som hrozné bolesti pol dňa ☹ kým sa spustilo krvácanie a veru tiež som už nechcela viac a o 1,5mesiaca po Inofolicu som ostala tehotná zdruhým synom aj som si poplakala ten strach čo som prežívala neprajem nikomu našťstie sme to zvládli až na bolesti z kr´čových žil čo sa mi spravili z hormonálnej nerovnováhy ☹. A teraz 26.4. my museli vyčistiť dutinu maternice v 10tt mala som už 2tt mrŕtvy plod v sebe žiaľ a veru ak sa bude dať zamestnať tak radšej pojdem pracovať a ak nebude to meisto kde som mala v apríli nastúpiť len kvôli tehotenstvu som prácu zrušila ☹.Ak by nebola tak si budem vybavovať rpedĺženie rodičáku keďže veľa chodím po lekároch z deťmi a potom v septembri o rok uvidím,že aká bude pracovná situácia...niekedy mám pocit že by som to už nezvládla čo sa týka tehotenstva ale včase ovulácie mám hroznú silnú túžbu mať ešte jedno dieťatko :-/. ten kto nezažil stratu dieťatka v čase keď sa naň tešil nepochopí aký je ten strach zo straty aj z psychiatričkou som sa otom rozprávala a podľa nej keď mi pri tých prvých troch envyšetrili len teraz mohlo ísť aj pri nich o zlý vívoj placenty čiže si to mám premyslieť a keďže som si spomenula na lekárové slová že veď mámd voch on mi Duphaston nechcel napísať v apríli ☹ na udržanie a synovia len sním mi oastali tak fakt neviem ale nechcem tú stratu znovu zažiť.Tak ešte radšej počkám ako sa to z prácou vyvinie.

alis110
23. aug 2018

Ahojte ženušky, som v tejto skupine nová, pozerám často vaše príspevky a skúsenosti a teším sa s vami, keď sa podarí 🙂 tento mesiac som skúšala taký menší experiment, stiahla som si 3 appky do ktorých si píšem BT a poznámky a čuduj sa svete každá mi označila ovulku ináč, tak už som z toho celkom zmagorená 🙂))

alison11
23. aug 2018

@kvecinka321 Oki tak napíš ako si dopadla na konzultácii 🙂Držím palce.

evi38
23. aug 2018

ahojte 🙂 ako babulky ako sa dari, ktore ste teraz v obdobi, ze sa blizi ovu?
@alis110 vitaj...tu ti poradime ohladne BT...posles prosim ta aspon jeden graf? Za mna najlepsi FF 🙂...ako dlho sa snazite? 🙂

alis110
23. aug 2018

@evi38 ahoj, jasne poslem aj vsetky 3😉

evi38
23. aug 2018

@alis110 za mna ovu, ak bude teplota hore, co by mala byt, tak 22.08, t. j. 16DC poistene mate perfektne 🙂 drzim palce

alis110
23. aug 2018

@evi38 takze myslis ze 1. Graf je ok a fertility mi to vyratal na prd? To ano poistene to mame, vsak co usilia som vynalozila, manzel mal prekvapenia kazdy den🙈 ja mu totiz nehovorim kedy mam plodne aby ho to nestresovalo, chcem aby sa z milovania hlavne tesil😂

darja12
23. aug 2018

@alis110 mne sa vidí, že 14 dc, ale merala som len jeden cyklus.. 14 dc si mala aký hlien, ak to sleduješ? a nemala si ovu bolesti na 14 dc?

ceklis
23. aug 2018

@alis110 ja si tiež myslím, že to bolo 16dc 🙂 držím silno palce aby sa zadarilo ✊🏻✊🏻✊🏻

alis110
23. aug 2018

@darja12 hlien nesledujem z toho som uplny magor🙈 robim iba testy a meriam teplotu a pozitivny som mala takto...

darja12
23. aug 2018

@alis110 ostatné dni si nerobila test?16 a 17 dc? vyzerajú celkom pozitívne..

alis110
23. aug 2018

@ceklis dakujem velmi pekne, prajem kazdej aby sme sa uz konecne dockali vytuzeneho babatka😉 vsak fertility mi mozno po case este ovulku zmeni uz sa mi to stalo🤷‍♀️

alis110
23. aug 2018

@darja12 16. už slabol, mne sa zdá že ten 14.DC bol asi pozitívny, čo myslíš? už aj ten 15.DC sa mi zdá tá čiarka slabšia, ale tak sú to len papieriky, aj tie sa občas môžu mýliť, robím si ich ako poistenie aby som vedela aspoň približne kedy...

darja12
23. aug 2018

@alis110 14 dc bol teda najsilnejší test, čiže ovu prebehla 12-48 hod potom ako bol pozit test.. čiže mohlo to byť aj toho 14 ešte v noci alebo 15 DC.. moje teploty tiež neboli ukážkové a v grafe mi podla nameraných hodnot ani neoznačilo ovu womenzone a už som 5tt+5d.. 🙂) držím palce..

alis110
23. aug 2018

@darja12 haha presne tak, pre istotu sme sa snazili vsetky 3 dni😂 jeeej tak to ti gratulujem z celeho ❤ buduca mamina

darja12
23. aug 2018

@alis110 dakujem pekne🙂 no ved ešte ma čaká strastiplná cesta. mám už svoj vek 37 a dáko mi redne, či všetko bude ok.. tak len čakať a čakať stále na nejaké výsledky.. ale teším sa.. a si predstav, že v čase ovu som ani s mužom nebola.. iba den pred a den po ráno 🙂 ale zadarilo sa a dúúúfam bude všetko ok..

alis110
23. aug 2018

@darja12 ale prosííím ťa, máš úplne v pohode vek, všetko záleží od toho ako sa cítiš, vek je len číslo a to naozaj, keď vidím niektoré mladé ženy (vekom) tak niektoré staršie vyzerajú oveľa zdravšie a fit ako mladé. Vôbec na nič zlé ani nemysli, musíš teraz k sebe pritiahnuť len to pozitívne, žiadna negatívna energia, teš sa a užívaj si materstvo.

evi38
23. aug 2018

@alis110 hej ved to je najdolezitejsie, aby to bolo pekne 🙂...no mne zacinaju plodne dni a vcera priatel skoro nestihol cize polovica isla na mna a nie do mna 🙊😂...dnes nemozeme, lebo mame na starosti jeho dcerku, tak ako aj cez vikend a test mi uz silnie, cize mozno dnes bude pozitivny, max zajtra a ja mam ovu za 12 hod....tak tento mesiac ani nepocitam 🙂...ako dlho sa snazite o babatko? Uz nejake mate ci prve?

bale1rinka
23. aug 2018

Ahojte, tak ten prvý ovu test je z včera z 11.30 hod a z dnešného 12:00 hod, viete mi povedať kedy bude ovulácia? asi zajtra bude už čiarka tmavšia tak rátam, že ovu bude 26.8.2018?? aplikácia mi ukazuje ovu až na 28.8.2018,tak to asi toho 26 poistíme...

alis110
23. aug 2018

@evi38 a dcérka spáva v spálni s vami? vieš že by ste dali takú rýchlovečku šup šup, keď malá zaspinká 🙂)) u nás to je tak, že cca niečo vyše pol roka s prestávkami, lebo sme mali v júli svadbu tak som povedala že ten mesiac nech si dáva pozor, aby sme si svadbu užili obaja, keď som dovtedy neotehotnela, aj keď popravde vypila som asi 1 pohár vína, nechcela som byť opitá nevesta 🙂 a vlastne od 6.7. zasa ideme naplno. Ešte deti nemáme, ale už by sme veľmi chceli obaja, ale tak ak sa ani tento cyklus nepodarí, tak sme si povedali že si v septembri spravíme svadobnú cestu a tam sa možno zadarí 🙂

darja12
23. aug 2018

@evi38 dcérku uspať, posadiť za PC a rýchlovečka urobí svoje🙂)

evi38
23. aug 2018

@alis110 drzim silno palce...ano s nami, lebo ja mam este 2 deticky a viac izieb nie je, tak nemame ako a kde...no co uz...
@bale1rinka to je tazko povedat, niekedy je ciarka aj par dni rovnaka inokedy je jeden den biely test a na druhy den pozitivny, ale od vcera ti pekne vyskocila druha ciarka...opat len skusit test zajtra...napr. ja som mala minuly mesiac na 8 DC uplne biely test a ovu prebehla na 10 DC, teraz na 8 DC bola druha ciarka, tak 1/3 z kontrolnej, 9 DC, tak 1/2 a dnes tak na 2/3...tak je to individualne, ale este vyskusam vecer, lebo mne to potom dost tak rychlo vyleti...mojkajte sa kedy mate chut 🙂...drzim palce

evi38
23. aug 2018

@darja12 😂😂😂 moji maju 18 a 21 rokov, takze to ozaj nehrozi...jedine ked spia alebo vieme, ze uz nepojdu do izby, ale zas v izbe bude dcerka, tak nemame teraz kde...nevadi bude buduci mesiac...uz pri tom rocnom sadeni 1 mesiac neriesim 🙂...uz sa tak neupinam ako prve mesiace

darja12
23. aug 2018

@evi38 no ved my máme stále dcéru v izbe 3r tiež🙂

alis110
23. aug 2018

@darja12 @evi38 tak skús kúpelňu 🙂)) moja mam vždy vraví "kde je vôľa tam je cesta" 🙂
a možno to bude aj taká zmena, zábava, vzrúšo 🙂 (pokiaľ nemáte priesvitné dvere🙂)

darja12
23. aug 2018

@alis110 alebo kupelnu vedľa svokrinej kupelne 🙂))

bale1rinka
23. aug 2018

@evi38 minulý mesiac mi to pekne takto išlo a iba tmavlo...otestujem sa určite aj 24.8 aj 25.8 aj 26.8...sranda ako to tebe zvláštne ide...kedysi keď som si merávala aj bazálnu teplotu to sedelo s ovu testami len to sme nevedeli, že mám vysokú hladinu prolaktínu a nedarilo sa rok...uvidíme teraz...