Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 ďakujem ☺️ Dúfam že to nebudú tie pco je tu veľa báb čo to ma a ma problém otehotnieť...
@alison11 uvidíme.. zajtra asi budem múdrejšia po kontrole a konzultácii.. len ma to prekvapilo..
@dominika_sk Ahoj,je mi to ľúto viem čo prežívaš,ja som emdzi synmi mala 3 samovoľné potraty rpvé dva do 6tt a ten tretí už po 6tt mala som hrozné bolesti pol dňa ☹ kým sa spustilo krvácanie a veru tiež som už nechcela viac a o 1,5mesiaca po Inofolicu som ostala tehotná zdruhým synom aj som si poplakala ten strach čo som prežívala neprajem nikomu našťstie sme to zvládli až na bolesti z kr´čových žil čo sa mi spravili z hormonálnej nerovnováhy ☹. A teraz 26.4. my museli vyčistiť dutinu maternice v 10tt mala som už 2tt mrŕtvy plod v sebe žiaľ a veru ak sa bude dať zamestnať tak radšej pojdem pracovať a ak nebude to meisto kde som mala v apríli nastúpiť len kvôli tehotenstvu som prácu zrušila ☹.Ak by nebola tak si budem vybavovať rpedĺženie rodičáku keďže veľa chodím po lekároch z deťmi a potom v septembri o rok uvidím,že aká bude pracovná situácia...niekedy mám pocit že by som to už nezvládla čo sa týka tehotenstva ale včase ovulácie mám hroznú silnú túžbu mať ešte jedno dieťatko :-/. ten kto nezažil stratu dieťatka v čase keď sa naň tešil nepochopí aký je ten strach zo straty aj z psychiatričkou som sa otom rozprávala a podľa nej keď mi pri tých prvých troch envyšetrili len teraz mohlo ísť aj pri nich o zlý vívoj placenty čiže si to mám premyslieť a keďže som si spomenula na lekárové slová že veď mámd voch on mi Duphaston nechcel napísať v apríli ☹ na udržanie a synovia len sním mi oastali tak fakt neviem ale nechcem tú stratu znovu zažiť.Tak ešte radšej počkám ako sa to z prácou vyvinie.
Ahojte ženušky, som v tejto skupine nová, pozerám často vaše príspevky a skúsenosti a teším sa s vami, keď sa podarí 🙂 tento mesiac som skúšala taký menší experiment, stiahla som si 3 appky do ktorých si píšem BT a poznámky a čuduj sa svete každá mi označila ovulku ináč, tak už som z toho celkom zmagorená 🙂))
@kvecinka321 Oki tak napíš ako si dopadla na konzultácii 🙂Držím palce.
@alis110 14 dc bol teda najsilnejší test, čiže ovu prebehla 12-48 hod potom ako bol pozit test.. čiže mohlo to byť aj toho 14 ešte v noci alebo 15 DC.. moje teploty tiež neboli ukážkové a v grafe mi podla nameraných hodnot ani neoznačilo ovu womenzone a už som 5tt+5d.. 🙂) držím palce..
@alis110 dakujem pekne🙂 no ved ešte ma čaká strastiplná cesta. mám už svoj vek 37 a dáko mi redne, či všetko bude ok.. tak len čakať a čakať stále na nejaké výsledky.. ale teším sa.. a si predstav, že v čase ovu som ani s mužom nebola.. iba den pred a den po ráno 🙂 ale zadarilo sa a dúúúfam bude všetko ok..
@darja12 ale prosííím ťa, máš úplne v pohode vek, všetko záleží od toho ako sa cítiš, vek je len číslo a to naozaj, keď vidím niektoré mladé ženy (vekom) tak niektoré staršie vyzerajú oveľa zdravšie a fit ako mladé. Vôbec na nič zlé ani nemysli, musíš teraz k sebe pritiahnuť len to pozitívne, žiadna negatívna energia, teš sa a užívaj si materstvo.
@alis110 hej ved to je najdolezitejsie, aby to bolo pekne 🙂...no mne zacinaju plodne dni a vcera priatel skoro nestihol cize polovica isla na mna a nie do mna 🙊😂...dnes nemozeme, lebo mame na starosti jeho dcerku, tak ako aj cez vikend a test mi uz silnie, cize mozno dnes bude pozitivny, max zajtra a ja mam ovu za 12 hod....tak tento mesiac ani nepocitam 🙂...ako dlho sa snazite o babatko? Uz nejake mate ci prve?
@evi38 a dcérka spáva v spálni s vami? vieš že by ste dali takú rýchlovečku šup šup, keď malá zaspinká 🙂)) u nás to je tak, že cca niečo vyše pol roka s prestávkami, lebo sme mali v júli svadbu tak som povedala že ten mesiac nech si dáva pozor, aby sme si svadbu užili obaja, keď som dovtedy neotehotnela, aj keď popravde vypila som asi 1 pohár vína, nechcela som byť opitá nevesta 🙂 a vlastne od 6.7. zasa ideme naplno. Ešte deti nemáme, ale už by sme veľmi chceli obaja, ale tak ak sa ani tento cyklus nepodarí, tak sme si povedali že si v septembri spravíme svadobnú cestu a tam sa možno zadarí 🙂
@alis110 drzim silno palce...ano s nami, lebo ja mam este 2 deticky a viac izieb nie je, tak nemame ako a kde...no co uz...
@bale1rinka to je tazko povedat, niekedy je ciarka aj par dni rovnaka inokedy je jeden den biely test a na druhy den pozitivny, ale od vcera ti pekne vyskocila druha ciarka...opat len skusit test zajtra...napr. ja som mala minuly mesiac na 8 DC uplne biely test a ovu prebehla na 10 DC, teraz na 8 DC bola druha ciarka, tak 1/3 z kontrolnej, 9 DC, tak 1/2 a dnes tak na 2/3...tak je to individualne, ale este vyskusam vecer, lebo mne to potom dost tak rychlo vyleti...mojkajte sa kedy mate chut 🙂...drzim palce
@evi38 minulý mesiac mi to pekne takto išlo a iba tmavlo...otestujem sa určite aj 24.8 aj 25.8 aj 26.8...sranda ako to tebe zvláštne ide...kedysi keď som si merávala aj bazálnu teplotu to sedelo s ovu testami len to sme nevedeli, že mám vysokú hladinu prolaktínu a nedarilo sa rok...uvidíme teraz...

@martinade oh sorry 😢 neboj sa, bude lepsie. len nestracaj nadej. viem presne ako sa citis.