Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alis110 my s kupelnou nemame problem 🙂...len priatel ma taky blok, ked tu ma dcerku, tak zas aby som mu povedala, ze musime, lebo mam plodne dni, tak to je aj proti mojej srsti 🙂...zajtra by sme mali byt v noci 1 den bez nej, tak ak uz nebude po ovu, tak je to este sanca 🙂
@bale1rinka aj nieco uzivas, ako dlho sa snazite? Neviem ci som sa ta uz aj nepytala, ale nepamatam si, ale nick si pamatam, ze prispievas 🙂...ja som skusila dnes o 10:00 hod a bola 2/3 ciarka, tak skusim este vecer, ratam, ze max zajtra bude pozitivny, nakolko som 10 DC a u mna je ovu od 9-12 DC 🙂
@dominika_sk robis si aj ovu testy? Lebo ovulacia este nebola podla mna
@evi38 nerobim ale myslim že už bola
@dominika_sk ak dobre pocitam dnes si 12 DC? Podla grafu este nebola...
@evi38 mavam ovulačne bolesti a tie som už mala 21.8.
@dominika_sk súhlasím s
@evi38
Podľa teplôt ešte nebola. Ak by dnes neklesla, naopak stúpla, tak by sa to skôr blížilo k ovu. Tie teploty po ovu by mali byt nad tými pred ovu. A tesne pred ms, alebo príchodom ms zase klesnú. Skúsim nájsť nejaké môj “pekný” graf 😂
@dominika_sk pozri napr. na tento
@dominika_sk a ešte aj tam je asi zle vyznačená ovu, ta bola asi až ten 13dc
@ceklis takže ak zajtra stupne začina ovu?
@alison11 ahoj, tak som dopadla lepšie ako som čakala... teda som v poriadku aj moje vaječníky na sone bolo všetko ako ma byt.. vzhľadom na to čím sme si prešli predpísal mi Clostilbegyt takze ideme na to keď nastane nový cyklus 🙂 som zvedavá čo to bude.. nemáš s tým náhodou skúsenosti?
@kvecinka321 Ja začínam taktiež ďalší cyklus s clostilom 😉
@evi38 beriem inofolic,vitex jahnaci,hormonálne testy vysli že mi gynekolog nedal lieky,vraj už je to ok,len ma stále bolí ľavá strana a ovu mávam tak na 15-16-17DC,podľa toho kedy príde menzes a ako spinim...
@daniela123321 a máš aj nejaké problémy zdravotné? Ako si znášala prvý cyklus? Nie je to nič strašne? Mám z toho rešpekt akosi
@bale1rinka ako dnesny test? Vitex uzivam aj ja 🙂...mas aj graf?
@ceklis tebe sa ako dari? Merias? 🙂
@dominika_sk ako dnesna teplota?
@evi38 ďakujem za opýtanie 🙂 ja meriam poctivo skoro už rok a nejako sa nedarí. Druhý mesiac skusam kombináciu gynex, vitex a kotvicnik, spolu ešte s kyselinou listovou. Graf mám zatiaľ len takýto, no verím, že ovu bola včera. Prvý krát som mala tri dni po sebe pozitívne ovu testy, to sa mi ešte nikdy nestalo. Vždy som mala problém zachytiť vôbec niečo pozitívne. Zajtra odchádzame na dovolenku, tak sa mi asi meriat nebude chcieť, veď skúsim aspoň pokym zistím že ovu ozaj bola a potom to už nechám tak.
@evi38 ahoj, 36,5 dnes. A bola som si včera kupiť ovu testy. Urobila som včera a dnes. Mam pocit že niečo je zle😬
@ceklis podla mna tiez vcera 🙂...ja som robila vcera 2 x test doobeda a vecer a teraz doobeda, ale uz slabne, tak som len nezachytila peak, lebo vecer mu este trosku chybalo, ale dnes uz o dost slabsi, tak pocitam, ze ovu da na dnes, co by mi aj sedelo, lebo mne po pozit. ovu teste do 12 hod. prebehne ovu 🙂...my uz tiez 12 cyklus od kyretu a nic...prajem krasnu dovolenku...poistene mate krasne 🙂...aj ti Dr. povedal, kde moze byt problem?
@dominika_sk no ovu este nebola ani podla testov ani podla teploty, tak ako sme ti tu viacere vcera pisali 🙂...musi ti vystupit teplota nad 36,6 u teba 🙂
@evi38 keď ja mam taky pocit že ovu už bola, no uvidime 🙂
@kvecinka321 Vieš čo všetko ok akurát som viac cítila ovulku..malý sa podaril na prvý krát s clostilom.Teraz ideme na druhé a pravdepodobne nemám ovulku (mám zas endometriozu)
@evi38 graf som robila pred rokom s meraním BT, už ma to nebaví, všetko sedelo s ovu testami, tak robím iba ovu testy, druhá čiarka je tmavšia ako včera a aj ma pobolieva ľavá strana, tak asi výjde ten plodný deň na 28.8. ako vraví aplikácia...
LÁSKY MOJEEE AHOOOJTE 🙈🙈❤️❤️❤️😍😍😍😍AKO SA MI MATE???

Ahojte, nepotrebuje niekto lubrikant vhodny pre pocatie KINDER WUNSCH Ritex(4 x 4ml) a ovulacne testy woman secret 17ks?