Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 no ja som zvedavá trochu som dostala strach lebo blbá koza som googlila a samoška tam našlo samé negativizmy 🙈😄 tak ma chytila panika že priberiem pripadne že opäť prídeme o bábätko... trosku mám tak v hlave že keď to je podmienene liekmi či to nebude slabšie že sa tak prirodzene neuchyti... no neviem.. vymýšľam kraviny asi 🙈 ale teda podaj by to vyšlo na prvý šup ako Vám 🙂 a ešte som sa chcela spýtať čo sa týka sexu predtým ako dlho nebolo nič? Lebo ten moj by každý deň ale krotim ho na každý druhy deň aby sa aspoň čosi stihlo vytvoriť...
@kvecinka321 Nechcem ťa strašiť tie lieky sú nato aby rástli folíky ja som ich žiaľ brala dlhšie ako by sa malo lekár mi ich predpisoval stále a to som k nemu chodila 2roky a tu som čítala od jednej že len pol roka smie brať mne z neho kvôli tomu vznikli polycystické vaječníky PCO ☹ ako som prestúpila k druhému gyn. ten ma dal doporiadku z Duphastonom a k druhému potom Inofolic dopomohol.Clostilbegyt dopomáha aj k viacerčatám mne taktiež lekár sľuboval že budem čakať dvojičky lebo zo začiatku dom mávala dve folíky rastúce nuž som neotehotnela s ním ako komu ja som mala aj z cyklami problém a ten mi neriešil mávala som ms každý druhý mesiac len.A to bola možno chyba druhý gyn. riešil najskôr pravidelnosť cyklov z Duhastonom ten som brala 10mesiacov kým som otehotnela z prvým synom a na udržanie som potom brala do 16tt.Držím palce aby si tak dlho brať nemusela a aby ste mali čím skôr úspešný cyklus.
@sonulienka13 Ahoj čo je z tebou kde si stratená?
@evi38 ahoooj...Noo na tie dva roky ☹ kym si dam Crohna dokopy a zaludok...a tak sa vleciem pomaly.stale na pn..a ty sa mi ako mas??
@alison11 Ahooj zlaticko Mojee ❤️❤️❤️😍😍ako sa mi mas?? Pochvál sa.ja atale on ako.Som sa "vyprdla"nato.sak mi nic iné ani nezostáva ☹ aj ked nechceno.ale nechces nic riskovať
@kvecinka321 Neboj sa,ak by sa podarilo nemalo by byť prečo slabšie😉 jedine negatívum čo viem je že tam je väčšia šanca mať dvojičky 😁no a robila som si aj ovulačne testy.. pamätám si že na Vianoce mi vyšiel pozitívny a sex sme mali až jeden 25.12.a vyšlo to😉
@sonulienka13 Ja som to konzultovala svojou psychitričkou a podľa nej to zrejme bola tá istá chyba aj pri rpedošlých potratoch a keďže terajší môj gynekológ mi ten lieky nechcel dať veď mám už dvoch synov a predošlí sa ma spitoval že načo mi je tretie v tomto svete,že ako uživím,či nemám dosť i z týmito,nuž všetko som to uložila vhlave a došla som k názoru že mi proste chcú len dobre a fakt mám dsoť i z týmito a treba ich aj vychovať,tak len dúfam,že dostanem prácu o ktorú som prišla kvôli tehtoenstvu v apríli a budem šťastná 🙂 deti dorastú a my starneme.Ale si nenapísala prečo ste sa vyprdli na to? Čo sa u vás zistilo,
@evi38 no uvidím, hodím sem potom testy zo soboty a nedele ak budem mať čas..
ahojte baby. 15dc bt 36,7 ale ovu test slaby ako posledne dni. Cyklus mavam26-29 dni,žeby som mala až tak posunutu ovu?
@dominika_sk tak ovu test býva pozitívny niekedy až 48hodin pred ovu ( niečo medzi 12-48hodin po pozitívnom dochádza k ovu). Meraj ďalej a uvidis. Keď testy nezachytila, teplota musí ✊🏻
@ceklis a to je normalne že ovu začne možno 18dc a neskor?
@dominika_sk všetko je možné, ono je hlavne treba merať tu teplotu aspoň pár cyklov aby sa potom človek vedel vyznať v tom celom mesiaci. Prvý krát merať a robiť testy a vedieť ako to všetko vypáli je naozaj skôr šťastie. Graf máš aký? Ak si mala bolesti čo je tiež dosť možné, mohla byt už ovu a preto tie testy nie sú pozitívne. Určite meraj ďalej a uvidis čo príde. Keď tak dajte tutumutu každý druhý deň.
@bale1rinka neriad sa appkou. Ta ma v sebe algoritmus a zobrazuje ovu v strede cyklu. Kazda zena ma inak ovu. Sice väčšinou maju baby v strede cyklu ale su aj take co maju na začiatku cyklu alebo ku koncu ovu. Doporučujem si bud merat bt alebo robit ovu testy aby si zistila kedy tvoje telo ovuluje.
@ceklis toto je moj graf. Pred chvilou som bola na wecku a mala som svetloružovy vytok
@martinade keď mňa meranie BT nebaví, robila som to vyše roka a sedelo to s testami a apka mi vyznačili na 16DC plodný deň a ak by som to rátala podľa začiatku menzesu, tak zajtra je stred, preto sa čudujem, ovu test nebol pozitívny ani dnes...tak sa čudujem...
@bale1rinka tak sa ti možnože posunula ovu
@dominika_sk ak bude zajtra a pozajtra minimálne taká ako dnes alebo vyššia, ovu bola 24.8, čiže včera 🙄 tak je to podľa tej metódy
@ceklis ale testy mam blede😬
@martinade vyzerá to tak... uvidím aký bude ovu test zajtra

@alis110 ako dlho merias? Das sem prosim ta aj minulomesacny graf? Ano nemuseli sme ani do kupelne 😀
@bale1rinka zatial to u teba sedi, lebo este pozitivny nie je, tak je dost mozne, ze bude 28.08 🙂
@sonulienka13 ako sa mas, mate odklad ci?