Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dievčata.dlho som tu nebola a potrebujem poradit.Začala som uživať od noveho cyklu vitex na upravu cyklu,pretože som ho mala rozne dlhy a hlavne malokedy som zaznamenala ovulaciu.Par dni po začati uživania sa objavila citlivosť pŕs a aj bolesti v oblasti vaječnikov.trva doteraz a aj graf mam akysi divny.v teplote mam velke rozdiely.myslela som ze 23.8moze bit ovulka no priesv.hlien doteraz nebol a teplota sla zas prudko dole.nechapem to.moze to sposobovat ten vitex?viete mi poradit ako sa v tom grafe orientovat? Ďakujem ☺
@libusa1980 podla mna este nemas pozitivny ovu test. testovacia ciarka sa mi zda svetlejsia
@taily30 tekze ovu ešte len bude?
@libusa1980 myslim si ze ano, rob ovulacne testy dalej. mne ked vysli pozitivne, tak testovacia ciarka bola ovela tmavsia
@taily30 ok ešte mám 3 minulý mesiac som mala ovu na 17 deň
@libusa1980 vidis, urcite by som testovala dalej. ja som si kupila velke balenie a testujem asi od 7.dna cyklu. a niekedy rano aj vecer, lebo stalo sa mi, ze rano negativny a vecer pozitivny uz.
@libusa1980 drzim palce. ja som teraz v cakacom obdobi, asi 3dpo
@taily30 ja testujem len raz denne mám len 5 testov z DM .A aké balenie máš ? Objednávala si cez internet ?
@taily30 aj tebe držím palce nech ti to vyjde ☺️
@libusa1980 dakujem. ja som objednala z www.amazon.com a volaju sa Pregmate. v baleni ich bolo 100ks
@taily30 100kusov?tak to už hej a koľko ťa to vyšlo?
@libusa1980 hahaha, je ich dost veru, preto sa nebranim testovat rano aj vecer. vyslo ma to okolo $20. zijem v usa, tak ja som neplatila postovne. ale viem, ze aj z europy sa da objednat cez amazon. ale neskusala som.
@taily30 možno skúsim aj ja objednať ale to mi musí pomôcť dcéra 😀
@libusa1980 veru vyskusaj, netusim ake je postovne. z eu som neskusala objednavat cez amazon. u nas viem, ze sa to velmi oplati, lebo v obchode mas 7 testov za $12 alebo tak nejak, tak 100ks za $20 - nemala som o com rozmyslat 🙂
@libusa1980 a navyse su individualne balene a splatnost je do 2020. a citlivost maju 25mlU/ml
@taily30 no to hej oplatí sa ja som kúpila 5 za 7.50€
@libusa1980 urcite pozri ten amazon 🙂 este taka otazka pomimo, nevies nahodou, ktory den v lutealnej faze treba ist na hormonalny profil? bola som na 2.den (lebo treti den bola nedela) a som aj rada, lebo som mala menzes len 3-4 dni, na dalsi HP som bola ked mi vysiel pozitivny ovulacny test a este mam ist na jeden, teraz niekedy. snazim sa to vyhladat, ale nedari sa mi, nevies poradit? dakujem

@alis110 tiež mám tri grafy.. v ustach a dole digy a dole ortuť.. ale ortuťový mi dáko hapruje, dnes mi vystretlila teplota na 38,5.. zle meria, ak sa nechá dlhšie ako 2 min sa mi vidí.. tak už idem merať len digy dole.. ale teplota sa mi teraz drží na 37,1-37,3.. tak držím palce a sem tam hod graf. pozerám si to tu.. 🙂)