Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 super keby aj tehotenský tak vyšiel ☺️
@libusa1980 presne to si aj ja zelam! nech nam to vyjde!!!
@bale1rinka to by sa mohlo...drzim palce...poistene mate az az 🙂
@mafdetka moze to byt aj IP 🙂...ako dnesna teplota?
@libusa1980 dnes ako, teplota, test?
@evi38 no lenže ak hladina LH bola 26.8. ráno najvyššia tak ovulka je do 48 hodín od pozitívneho testu, čo je v podstate aj do dnes rána a včera nebolo v posteli nič...
@bale1rinka to potom zalezi od bolesti ci si dnes alebo vcera mala ovu bolesti...ja som mala v noci bolesti a rano uz uplne svetly test, taky ako si ty vcera davala, ale u mna prebieha cca za 12 hod. ovu
@evi38 ahoj test som ešte nerobila brucho bolí ako na ms aj kríže a teplota takto
@libusa1980 presne som tipovala, ze ti dnes klesne trosku teplota kvoli vcerajsiemu pozitivnemu testu, lebo potom by ovu test nesedel s teplotou...takze ovu asi prebehne dnes, ak zajtra stupne teplota 🙂...drzim palce 🙂
@evi38 no bolesti boli najväčšie 25.8. večer
@evi38 ale ides pekne hore😉 ja uz neviem, presne ako som povedala, z mojho grafu bude pyramida😂 vcera mi bolo tak cudne ako keby som mala zas ovulku tak som si este urobila ovu test ani sama neviem preco, lebo ked mam potvrdenu ovu uz sa netestujem a aj ked nie je pozitivny na to ze som ho robila 6DPO je ta ciarka akasi silna😂
@evi38 tak myslíš že je to v poriadku keď trochu klesla? Ja sa v tomto nevyznám ešte že mi viete poradiť som z toho jeleň ☺️
@evi38 test stále pozitívny?
@libusa1980 zda sa ze áno
Dnes mám začať brať progesterón .Mám?či nie?
@mafdetka implantačný pokles? 🙂
@libusa1980 joj ty si si ale toho porobila :D skus na chvilku sa na toto vykaslat a neriesit to, myslim ze by ti to dobre padlo a nie stale mysliet iba na to ci mas alebo nemas ovulaciu 🙂 nieje na skodu si trochu obcas od toho oddychnut 🙂
@andrejkap123 neviem pride mi to skoro a az moc ...uvidím,ale tento mesiac nebol moc cas na snazenie pocas ovu. Tak som taka zmierenena 😊
@libusa1980 Držím palce
@libusa1980 test mas stale pozitivny. ja som mala pozitivny test jeden den vecer a potom nasledujuce dva dni az do vecera.
@takacovama to je fakt ale aj keď si poviem že už mi je to jedno stále si dávam takú nádej že to toho mesiaca výjde a prd

@evi38 skusila ale negatívny...minule som tiez takto klesla az na 35,5 a potom hop na rovnych 37 a to sa mi drzalo aj prve dni ms . Neviem uz co si mam mysliet