Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 Ďakujem 😉 a myslíš že je v poriadku mať až také vysoké teploty?lebo teraz mám vvtom chaos lebo robím si aj ovulačne testy..je pravda že 11DC bol najsilnejší ale nie pozitívny 🤔
@libusa1980 oooch, skoda ☹ je mi to luto
@evi38 ďakujem ☺️
@taily30 😭
Ja jak mi skončí ms tak pôjdem k lekárovi a vravel že mi dá papier do Martina máte niekto skúsenosti s Martinom?
@daniela123321 však este stále môže prísť 🙂
@mafdetka Dúfam v to stále ale už nemám ani bolesť vaječníkov..no uvidíme ☺️
@daniela123321 ahoj ja som brala clostybegit uz 7 mesiacov a nič
@libusa1980 To vážne?😪mne sa syn podaril s clostilom na prvý cyklus a to druhé sa akosi nedarí..bud.mesiac pôjdem asi uz s dvoma tabletkami.
@daniela123321 len čo som pribrala s tých tabletiek clostyl + progesterón od februára a nič
@libusa1980 A ani raz si nemala ovulku?😶boožinku snáď sa vám rýchlo zadarí
@katkajahoda nechcem ta sklamat, ale test nemas pozitivny. Testuj dalej, ovulka este len bude zda sa
@taily30 dakujem budem testovat aj dnes 🙂 odkedy meriam, teda dva mesiace dozadu bola ovu na 14DC, a teplota ten den bola nizsia ako dnes na 14dc...tak uvidim aky dnes bude test
@evi38 mas taku kratsiu prvú fazu? To budeš mať ovu za chvíľku.
U mna dnes teplota o kusok stúpla. Ale po dnešnom rannom keksíku som mala trosku spotting, takze asi MS dojde v sobotu ako ma 😞 Inak dnes aj včera som boka neskutočne unavena. Som a dofci tak si idem na chvíľku zdriemnúť.

@evi38 ja nemám potuchy prečo sú prázdne...neviem veľmi značiť do toho grafu...akuát zadám BT...je to niečo zlé?