icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
14. sep 2018

@magic08 no tak mne sa to veru ešte nepodarilo

taily30
14. sep 2018

@katkajahoda preco nemozes pit 2 hodiny? co som ja citala, tak pit mozes, len nie nadmerne mnozstva a najlepsie je, ked to neni prvy ranny moc, ale neskor pocas dna medzi 10-20hod. a ze najlepsie v ten isty cas, co ja neplnim. neda sa mi vzdy v rovnaky cas.

martinade
14. sep 2018

@taily30 ešte stále cakaš na výsledky?

taily30
14. sep 2018

@martinade ach boze, ta sprosta stitna este neprisla, hoci to malo byt urychlene ale presny opak. a co mi robili este jeden test na cortisol (to som bola rano na odber aj poobede), tak rano mam vysoky. ale neviem co to znamena, zavolam az ked ta stitna pride

taily30
14. sep 2018

@martinade ty ako dalej postupujes?

taily30
14. sep 2018

@zuzik5891 @katkajahoda pozrite zienky na tieto testy, su tam 3 cyklusy a ten horny ovulacia nebola

martinade
14. sep 2018

@taily30 držím ✊ u mňa dnes pokles. V sobotu necakam MS. uvidíme. Včera som po keksíku mala spotting. Slabo červena krv, dnes po keksíku ziadny spotting, ziadna krv tak neviem co to znamena, ale asi ms dojde - dnes mi o kusok klesla teplota

taily30
14. sep 2018

@martinade drzim silno palce, nech nepride MS. vidim, ze ty mavas podobny cyklus ako aj ja, ovulacia 13.den, aj dlzka cyklu rovnaka 🙂 len nemysli negativne
graf vyzera vyborne si myslim 🙏

martinade
14. sep 2018

@taily30 dakujem inak tento cyklus mam iny graf ako ostatné. Možnože kvoli gynexu a vitexu.
Väčšinou mi teplota skáče a pred MS mám väčší teplotný pokles. podla ff mi ma v sobotu dojst ms ale podla inej aplikácie MS ma dôjsť az v pondelok. Uvidím

taily30
14. sep 2018

@martinade tak nech nedojde vobec. a vysmejes obe aplikacie 😀 to bude najkrajsie. inac graf mas ukazkovy, zajtra teplota hore a zeleny krizik dole 😉

martinade
14. sep 2018

@taily30 tak dufam 🙂 dakujem za pozitívum 😘

zuzik5891
14. sep 2018

@taily30 ako je možné že ak som si robila ovu test dva krát denne tak mi ani na raz neukázalo pozitívny výsledok?...robila som ho vždy o desiatej predpoludním a deviatej večer...ale ovu prebehla aj podľa grafu aj podľa bolesti a hlienu...

taily30
14. sep 2018

@zuzik5891 netusim

martinade
14. sep 2018

@zuzik5891 skus zmeniť čas. Ja som si zvykla robit rano ale nakoniec som zistila ze lepsie je robit okolo 16-18

zuzik5891
14. sep 2018

@martinade no určite to skúsim...alebo častejšie aby sa intervaly skrátili...

martinade
15. sep 2018

@zuzik5891 u mňa o 20:00 - 21:00 je uz neskoro a ovu testy mi neukazuju vrchol. Skus sa pohrat s casom a uvidis kedy je ten tvoj spravny cas.

daniela123321
15. sep 2018

Baby neviem🤔bola ovu ako mi to vyznačili?Síce najsilnejší a skoro pozitívny ovu test som mala 11DC

martinade
15. sep 2018

@daniela123321 Podla mna ovu ešte neprebehla - podľa pravidlá 3 po 6. 11.9. nemas zaznamenanu teplotu. Ale aj keby bola podobná ako 10.9., tak 12.9 mas nižšiu, takze nesedí pravidlo 3 vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Ale ludske telo je nevyspitateľné. Ake mavas dlhe cykly? Možnože ovu ešte dojde.

daniela123321
15. sep 2018

@martinade Vieš čo 11.9.som mala teplotu 37,6 ale dala som discard lebo predsa bola skreslená

martinade
15. sep 2018

@daniela123321 prečo myslíš ze bola skresena? Merala si v iny cas ako zvykneš? Ty asi nemeraš bazálnym teplomerom, či? Kedy zvykneš mat ovu na ktory dc? Ake dlhé mavas cykly?

daniela123321
15. sep 2018

@martinade V tú noc mi bolo zle..brucho ma bolelo a mala som zimnicu a ráno taká teplota...nie merala som v čas aký som mala..meriavam digitálnym ale nie na 2 desatinne čísla..cykli teraz mávam tak 29dňové..a brala som clostil od 4-8DC

daniela123321
15. sep 2018

@martinade A ovulku mávam podľa ovu testov 14DC až 17DC

martinade
15. sep 2018

@daniela123321 možnože aj 12.9. Si mala skresenu teplotu... A ovu mohla byt potom toho 12dc. S clostilom nemam skúsenosti... Moze aj on ovplyvnovat teplotu?

martinade
15. sep 2018

@dracik07 ako dnes s teplotou? Dúfam ze sa drží hore a za chvíľku uvidime //

dracik07
15. sep 2018

@martinade ako som predpokladala.
Dnes 1dc
A ty ako?

martinade
15. sep 2018

@dracik07 fuu to mi je ľúto... to vyzeralo velmi nadejne...
Mne klesla teplota o 0,01. Prsia prestali bolieť -priznak ze dôjde MS. Ale kríže zacali znovu boliet. Dnes rano zase som nasla vlasočnicu - odvtedy vobec nespinim. Vôbec neviem na com som. Ale radsej si nerobím nadeje. Zajtra uvidím ci ne/dojde, uz neraz sa mi stalo ze az v den MS mi klesla teplota.

daniela123321
15. sep 2018

@martinade Clostil že tie prvé dni ževraj ovplyvňuje teplotu že je vyššia..myslím do ovulky..no a robila som aj ovulačne testy a 11DC bol skoro pozitívny len som možno nevystihla vrchol..ťažko povedať 😪skúsim si kupit aj bazálny teplomer na dve desatinne čísla..inak este ma napadlo že toho 12.9.čo bola nižšia teplota tak som mala celú noc otvorené okno a bola zima v izbe a aj teplomer bol studený ale tak to ma iba napadlo😃uvidím..budúci mesiac poviem gynekologičke že chcem ísť aj na folikulometriu...lebo iba takto "tipovať" či bola ovulka a či nie ma nebaví 🙄

lulubinka
15. sep 2018

Dievčatá čo sa v tom vyznáte takto by to asi nemalo byť? Prečo mi to vôbec neklesá.dodrziavam pravidlá merania.

martinade
15. sep 2018

@daniela123321 11 dc môže byt ze.si nezachytila vrchol. Od pozitívneho testu za.12-24 hod prebehne ovulka. Tak 12 dc si mala nižšiu teplotu co moze znacit ovu...

martinade
15. sep 2018

@lulubinka meraj dalej si len v 14dc, možnože ovu prebehne dnes-zajtra? Robis si aj ovu testy?