Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkajahoda preco nemozes pit 2 hodiny? co som ja citala, tak pit mozes, len nie nadmerne mnozstva a najlepsie je, ked to neni prvy ranny moc, ale neskor pocas dna medzi 10-20hod. a ze najlepsie v ten isty cas, co ja neplnim. neda sa mi vzdy v rovnaky cas.
@zuzik5891 @katkajahoda pozrite zienky na tieto testy, su tam 3 cyklusy a ten horny ovulacia nebola
@daniela123321 Podla mna ovu ešte neprebehla - podľa pravidlá 3 po 6. 11.9. nemas zaznamenanu teplotu. Ale aj keby bola podobná ako 10.9., tak 12.9 mas nižšiu, takze nesedí pravidlo 3 vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Ale ludske telo je nevyspitateľné. Ake mavas dlhe cykly? Možnože ovu ešte dojde.
@martinade Vieš čo 11.9.som mala teplotu 37,6 ale dala som discard lebo predsa bola skreslená
@daniela123321 prečo myslíš ze bola skresena? Merala si v iny cas ako zvykneš? Ty asi nemeraš bazálnym teplomerom, či? Kedy zvykneš mat ovu na ktory dc? Ake dlhé mavas cykly?
@martinade V tú noc mi bolo zle..brucho ma bolelo a mala som zimnicu a ráno taká teplota...nie merala som v čas aký som mala..meriavam digitálnym ale nie na 2 desatinne čísla..cykli teraz mávam tak 29dňové..a brala som clostil od 4-8DC
@martinade A ovulku mávam podľa ovu testov 14DC až 17DC
@daniela123321 možnože aj 12.9. Si mala skresenu teplotu... A ovu mohla byt potom toho 12dc. S clostilom nemam skúsenosti... Moze aj on ovplyvnovat teplotu?
@dracik07 fuu to mi je ľúto... to vyzeralo velmi nadejne...
Mne klesla teplota o 0,01. Prsia prestali bolieť -priznak ze dôjde MS. Ale kríže zacali znovu boliet. Dnes rano zase som nasla vlasočnicu - odvtedy vobec nespinim. Vôbec neviem na com som. Ale radsej si nerobím nadeje. Zajtra uvidím ci ne/dojde, uz neraz sa mi stalo ze az v den MS mi klesla teplota.
@martinade Clostil že tie prvé dni ževraj ovplyvňuje teplotu že je vyššia..myslím do ovulky..no a robila som aj ovulačne testy a 11DC bol skoro pozitívny len som možno nevystihla vrchol..ťažko povedať 😪skúsim si kupit aj bazálny teplomer na dve desatinne čísla..inak este ma napadlo že toho 12.9.čo bola nižšia teplota tak som mala celú noc otvorené okno a bola zima v izbe a aj teplomer bol studený ale tak to ma iba napadlo😃uvidím..budúci mesiac poviem gynekologičke že chcem ísť aj na folikulometriu...lebo iba takto "tipovať" či bola ovulka a či nie ma nebaví 🙄
@daniela123321 11 dc môže byt ze.si nezachytila vrchol. Od pozitívneho testu za.12-24 hod prebehne ovulka. Tak 12 dc si mala nižšiu teplotu co moze znacit ovu...

@magic08 no tak mne sa to veru ešte nepodarilo