icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
19. sep 2018

@martinade u nas veru gynex nedostat, iba ak mi ho poslu nasi alebo predajca nejaky. pozriem sa na to. inac u nas je firma gynex, ktora predava gynekologicke potreby 😀 teraz kto komu ukradol meno?

martinade
19. sep 2018

@taily30 skus si do googlu zadat gynex účinky a vyjde ti kopec člankov. Možnože to nebude pre teba, ale ja badám na sebe menej stresu (moja praca je dost stresujúca takze to je pre mna velke plus ked badam na sebe menej stresu ) zmiernenie pms, hoc mam hormonalny profil ok ale badam na sebe pozitiv. účinky s čím bojujem dlhsie... A to iba 2 mesiac uzivam. Teda začala som teraz 3
https://bioporadce.cz/gynex/

zuzik5891
19. sep 2018

Baby poraďte prosím... už tretí deň mám ako keby začiatok ms ale len ráno... normálne červená krv...potom do večera nič...takto sa mi to opakuje...dnes mi vyskočila teplota ale test je negatívny... tretí deň mám začať brať clostilbegit... kedy mám to moje krvácanie brať za mrchu?...

evi38
19. sep 2018

@zuzik5891 drzim palce do dalsieho cyklu 🙂
@domisi pekne si zareagovala, poistene mate krasne, kedy sa chystas testovat? 🙂...drzim palce 🙂
@dominika_sk tiez cakam ovulku, tak budeme cca narovnako 🙂 ako dnes teplota a test? 🙂
@taily30 to ti verim, drzim palce, aby sa uz zadarilo...aj merias tento mesiac, mas graf?
@activebaby samozrejme, mozes, ktory DC si, merias aj BT? 🙂

evi38
19. sep 2018

@zuzik5891 jej teraz pozeram, ze si opat poskocila 🙂...cize vcera si tiez mala krv, lebo nemas zaznacene...mozno zaciatok tehu, skus si nasadit Ccko 🙂...ak cely den nic, tak to este neber ako ms 🙂

katka1304
19. sep 2018

@zuzik5891 ahoj. Ked som začínala brat Clostilbegyt, doktor mi prízvukoval, ze 1DC je ten den, kedy budem mat plne rozbehnuté krvácanie. A neráta za za 1DC, ked začne krvácanie večer, ale az ten další deň. Podľa mna neber, osobne si myslím, ze si tehotná. Držím prsty 😉

zuzik5891
19. sep 2018

@katka1304 keby to tak bola pravda...no aj ak nie minimálne si mi ujasnila to s tým 1DC...ďakujem krásne...😘
@evi38 áno...každý deň ráno alebo tak do desiatej mám jasne červenú krv...potom už nič...max hnedé špinenie no keby že mám možnosť dať sprchu tak ani nešpiním...test mám biely ako sneh...len tá teplota ma dosť ráno zarazila...kedže nemávam pravidelný MS tak jej príchod neočakávam od dnes do piatku...to Ccko je klasický vit.C ?

magic08
19. sep 2018

@zuzik5891 jeeemine, tebe teplota stúpla? To vyzerá veľmi nádejne. Nebudeš tehotná? Podľa mňa by to mohlo byt tehotenstvo.

zuzik5891
19. sep 2018

@magic08 ja si vždy len tak pre porovnanie zmeriam teplotu aj večer keď už dve hodky v kľude pozerám telku ...jasné že viem že je to blbosť merať ale bola som zvedavá aké sú rozdiely... vždy je večer nad 37°C ale to viem že ráno bude o dosť nižšia...takto som si ju včera večer premerala tiež a bola len 36,41°C...jasné že som predpokladala že ráno bude ledva 36°C...tá teplota ma šokovala...a ešte o to viac keď už tretí deň ráno zakrvácam červenou krvou...test som mala ráno negatívny...MS by nemala doraziť od dnes do piatku...mám to trošku rozhádzané...

zuzik5891
19. sep 2018

@katka1304
@evi38
@magic08 baby...písala som s mojou doktorkou a vravela že len pred 3 dňami som dobrala Duphaston takže to krvácanie nieje také neobviklé...teda aspoň v mojom prípade...musím počkať či sa to rozbehne alebo ten Clostil nechám v šuplíku...

katka1304
19. sep 2018

@zuzik5891 aj tak držím prsty 😉

zuzik5891
19. sep 2018

@katka1304 Ďakujem si zlatá 🙂

domisi
19. sep 2018

@evi38 aj ja sa teším, že telo spolupracovalo, a snáď aj vyspolupracovalo krásnu bublinku 🙂. Zajtra som 10DPO, takže zajtra asi neodolam ak bude taká vysoká teplota ako dnes. Merané v ustach...dole som mala 36,97. Taaakze uvidíme 🙂

evi38
19. sep 2018

@zuzik5891 drzim palce, uvidis najblizsie dni 🙂
@domisi parada, aku dlhu mas LF, kolky cyklus merias? 🙂 graf vyzera super 🙂
U mna dnes o 11:00 hod. pozitivny ovu test, po velmi dlhej dobe som vystihla peak na teste, ze je kontrolna silnejsia ako testovacia, u mna byva ovu za 12 hod., cize dnes by mala stihnut prebehnut a zajtra by mala teplota stupnut...uvidim, to su len moje domnienky 🙂

lusyc
19. sep 2018

@zuzik5891 držím palce.

dominika_sk
19. sep 2018

@evi38 ahoooj, som rada že si sa ozvala😊 test takto a teplota 36,6. Čo mysliš?

zuzik5891
19. sep 2018

@lusyc Ďakujem 🙂

domisi
19. sep 2018

@evi38 vieš, že ani neviem akú mám LF? Lebo za celý čas čo meriam...poriadne od novembra...som ovulku mala len v januári a to som mala LF 13 dní, ale ja beriem progesterón, čiže neviem, či je to smerodajné. Uvidíme, veríme, modlíme sa.

evi38
19. sep 2018

@dominika_sk super 🙂 mozno vecer alebo zajtra uz budes mat pozitivny, teplota ti zacina stupat, ovu by mala prebehnut kazdym dnom 🙂 drzim palce 🙂

kufea
19. sep 2018

@zuzik5891 mám to isté. Mňa to prenasleduje skoro celý cyklus, veľmi slabo. Už čakám, kedy sa rozbehne.

taily30
19. sep 2018

@evi38 ahoj, meriam stale. Neda mi to. Len tento mesiac mi ff nahodila skor ovulku si myslim, mozno to este upravia, ale podla testov aj priznakov bola o den neskor. Co ty na to? Tie posledne dva, neviem ci mam oznacit za pozitivne. Ziram na ne a niekedy sa mi zdaju rovnake, niekedy slabsie. Farbu nezmenili, taketo bolo po 5 min ako kazu citat vysledok

dominika_sk
19. sep 2018

@evi38 a ty kedy očakavaš ?

alis110
19. sep 2018

@evi38 ahoj, ale tak mam to take divoke, a vlastne som ovulku pocitala len podla bolesti... sme na svadobnej ceste v mexiku a leteli sme cca 20hodin a tym ze je tu casovy posun 7 hodin tak meranie je dost skreslene... takze tento mesiac to bude o nahode😂

nivea93
19. sep 2018

Baby dobre mi to zaznacilo? Mne sa to zdá blbosť ci? Meriam každý deň v rovnaký čas. A toto je môj 4.mesiac merania a vždy som mala tak 14-15 DC ovu. Respektíve ono si to ešte prehodí ak by to bolo na iný deň? A prosím prečo mi to robí tu čiarku takú ciarkovanu?

zuzik5891
19. sep 2018

@kufea no pri tom všetkom čo do seba pchám by som už ozaj prijala nejaký pekný cyklus v ktorom sa viem zorientovať...tak len v kuse hádam a míňam peniaze na testy...

taily30
19. sep 2018

Ladies, 4 dni po sebe stale pozitivny ovulacny test. nerozumiem tomu. stalo sa vam?

mafdetka
19. sep 2018

@taily30 mne dva minule cykli raz 3 a potom 4... vraj je to normalne mi povedal doktor 3 dni su ok ale ze ak.sa zopakuju tie 4 aby som dosla ze to moze byt nieco z hormonami,ale teraz som mala uz len dva. 😉

evi38
19. sep 2018

@kufea zatiaľ vyzerá graf pekne 🙂
@taily30 podľa mna iba pozitívne a ovu o deň neskôr ako ti vyznacilo 🙂
@dominika_sk nakoľko bola dnes testovacia silnejšia ako kontrolná, tak dnes v noci max zajtra 🙂
@alis110 podľa testu sedí 🙂 držím palce a prajem krásnu svadobnú cestu 🙂
@nivea93 prerušovaná čiara je preto, že si ff nie je istý s vyznačením ovu...neskusala si ovu test?

taily30
20. sep 2018

@mafdetka to je sila, vidis a mne kontrolovali vsetky hormony predosly cyklus a vsetko ok. mna uz z tohto porazi. no hadam to bola len vynimka. dakujem za odpoved

taily30
20. sep 2018

@evi38 tiez si myslim, ze o den neskor ma byt vyznacena. vtedy som to aj citila tak. no uvidime. dakujem za odpoved