Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 skus si do googlu zadat gynex účinky a vyjde ti kopec člankov. Možnože to nebude pre teba, ale ja badám na sebe menej stresu (moja praca je dost stresujúca takze to je pre mna velke plus ked badam na sebe menej stresu ) zmiernenie pms, hoc mam hormonalny profil ok ale badam na sebe pozitiv. účinky s čím bojujem dlhsie... A to iba 2 mesiac uzivam. Teda začala som teraz 3
https://bioporadce.cz/gynex/
@zuzik5891 drzim palce do dalsieho cyklu 🙂
@domisi pekne si zareagovala, poistene mate krasne, kedy sa chystas testovat? 🙂...drzim palce 🙂
@dominika_sk tiez cakam ovulku, tak budeme cca narovnako 🙂 ako dnes teplota a test? 🙂
@taily30 to ti verim, drzim palce, aby sa uz zadarilo...aj merias tento mesiac, mas graf?
@activebaby samozrejme, mozes, ktory DC si, merias aj BT? 🙂
@katka1304 keby to tak bola pravda...no aj ak nie minimálne si mi ujasnila to s tým 1DC...ďakujem krásne...😘
@evi38 áno...každý deň ráno alebo tak do desiatej mám jasne červenú krv...potom už nič...max hnedé špinenie no keby že mám možnosť dať sprchu tak ani nešpiním...test mám biely ako sneh...len tá teplota ma dosť ráno zarazila...kedže nemávam pravidelný MS tak jej príchod neočakávam od dnes do piatku...to Ccko je klasický vit.C ?
@magic08 ja si vždy len tak pre porovnanie zmeriam teplotu aj večer keď už dve hodky v kľude pozerám telku ...jasné že viem že je to blbosť merať ale bola som zvedavá aké sú rozdiely... vždy je večer nad 37°C ale to viem že ráno bude o dosť nižšia...takto som si ju včera večer premerala tiež a bola len 36,41°C...jasné že som predpokladala že ráno bude ledva 36°C...tá teplota ma šokovala...a ešte o to viac keď už tretí deň ráno zakrvácam červenou krvou...test som mala ráno negatívny...MS by nemala doraziť od dnes do piatku...mám to trošku rozhádzané...
@zuzik5891 drzim palce, uvidis najblizsie dni 🙂
@domisi parada, aku dlhu mas LF, kolky cyklus merias? 🙂 graf vyzera super 🙂
U mna dnes o 11:00 hod. pozitivny ovu test, po velmi dlhej dobe som vystihla peak na teste, ze je kontrolna silnejsia ako testovacia, u mna byva ovu za 12 hod., cize dnes by mala stihnut prebehnut a zajtra by mala teplota stupnut...uvidim, to su len moje domnienky 🙂
@evi38 ahoooj, som rada že si sa ozvala😊 test takto a teplota 36,6. Čo mysliš?
@dominika_sk super 🙂 mozno vecer alebo zajtra uz budes mat pozitivny, teplota ti zacina stupat, ovu by mala prebehnut kazdym dnom 🙂 drzim palce 🙂
@evi38 ahoj, meriam stale. Neda mi to. Len tento mesiac mi ff nahodila skor ovulku si myslim, mozno to este upravia, ale podla testov aj priznakov bola o den neskor. Co ty na to? Tie posledne dva, neviem ci mam oznacit za pozitivne. Ziram na ne a niekedy sa mi zdaju rovnake, niekedy slabsie. Farbu nezmenili, taketo bolo po 5 min ako kazu citat vysledok
@evi38 a ty kedy očakavaš ?
Ladies, 4 dni po sebe stale pozitivny ovulacny test. nerozumiem tomu. stalo sa vam?
@kufea zatiaľ vyzerá graf pekne 🙂
@taily30 podľa mna iba pozitívne a ovu o deň neskôr ako ti vyznacilo 🙂
@dominika_sk nakoľko bola dnes testovacia silnejšia ako kontrolná, tak dnes v noci max zajtra 🙂
@alis110 podľa testu sedí 🙂 držím palce a prajem krásnu svadobnú cestu 🙂
@nivea93 prerušovaná čiara je preto, že si ff nie je istý s vyznačením ovu...neskusala si ovu test?

@martinade u nas veru gynex nedostat, iba ak mi ho poslu nasi alebo predajca nejaky. pozriem sa na to. inac u nas je firma gynex, ktora predava gynekologicke potreby 😀 teraz kto komu ukradol meno?