Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonka_miro ahoj...a tú BT si meriaš ráno či aj počas dňa...lebo ja napríklad meriavam pravidelne ráno a to nemám nikdy nad 37 st.ale keď si premeriam počas dňa tak je nad 37 st.stále...
@zuzik5891bt som si odmerala len par krat a pocas dna, ale normalnu telesnu teplotu mam stale nad 37C uplne ma aj oci tak stipu ako pri teplote. Nechapem to toto sa mi este nestalo. Ked som si predtym meravala BT pravidelne rano a mala som ju aj 37 necitala som tu teplotu tak ako teraz.
@sonka_miro len aby to nebol príznak prichádzajúcej choroby lebo to čo opisuješ je nástup chrípky...bodaj by to bolo to v čo dúfaš... skús si tieto dni do MS pomerať len ráno...a pridala by som vitamín C
@zuzik5891 len sa mi to zda dlho na chorobu. Ale uvidim. Urobim ako pises a uvidim ci dojde MS. 😊
@sonka_miro ja som pár dní bola taká nijaká a v piatok akurát keď som začala brať clostilbegit som začala kýchať...kašľať a nos sa mi upchal...tak verím že paralen grip a muconasal nič neovplyvnia a tabletky zaberú
@zuzik5891 nemali by, drzim palce a prajem skore uzdravenie
Baby, 18.9.,19.9.,20.9. Som mala ovulaciu. Ktory deň je 1 DPO?
@sonka_miro ďakujem veľmi pekne...len dnes v práci máme plnú čakáreň chrípok🤒🙄
@dominika_sk ovulácia je len jeden deň. Máš na mysli to, že si tie tri dni mala pozitívne ovul. testy?
@tomikejt áno, presne tak
@dominika_sk a nebol nejaký viditeľný rozdiel v sýtosti tých čiarok počas troch dní?...
@dominika_sk tak ono vo všeobecnosti platí, že ovulácia nastane do 12 až 48 hodín od posledného ovul. testu. Teplotu nemerias? Tam by to bolo presnejšie vidieť kedy bola ovulácia..
@dominika_sk ovulácia prebieha do 12-48 hodín po poslednom pozitívnom ovu tešte. Potvrdia ti to zvýšené teploty.
@dominika_sk myslím že 21.9. máš 1DPO...opravte ma niektorá ak sa mýlim 😁...inak ja som tiež mala takéto testy...ani jeden nebol pozitívny ako popisujú...a ovulácia prebehla...
@dominika_sk aj ja si myslím ze ovulácia bola 20.9.
@dominika_sk ak zajtra bude teplota vyššia ako 36,7 tak ovu prebehla 21
@zuzik5891 tie testy boli krajšie keď boli chvilu suche, teraz su uplne vyblednute a vyzeraju inak
@dominika_sk u mňa to robenie ovu testov začína zajtra...som ozaj veľmi zvedavá či clostilbegit spraví nejakú zmenu...inak na 4 deň brania clostilu ma môžu popichávať vaječníky?...ja som tu na modrom koníku nenašla žiadnu takú diskusiu...
@zuzik5891 ako dlho už testuješ?
@dominika_sk podla mna ovu prebehla 21.9. aj podla testov aj grafu...cize vcera si bola 2 DPO dnes by si mala byt 3 DPO, aka je dnes teplota? 🙂
@martinade ako pokracujes?
@zuzik5891 mna tak pichali uz skoro 🙂
@mafdetka ahoj 🙂...ovu asi 14 DC 🙂
@evi38 36,8
@dominika_sk tak za mna sedi, ze si dnes 3 DPO...drzim palce, aby to vyslo 🙂...na ktory DPO planujes testovat?
@evi38 no aby som pravdu povedala dnes som to skusila, ja viem že to nema vyznam, ale tak proste ženy😂🤦🏼♀️ Čo mysliš kedy?
@dominika_sk tak od 9 DPO :D...no 3 DPO je ozaj skoro :D
@domisi jej parada, gratulujem 🙂...ukazes prosim aj graf? Aj si nieco menila? Alebo ste nieco uzivali s muzom, nejake vitaminy, za kolko sa podarilo? 🙂

Ahojte babenky. Prestala som merat BT velmi sa na to potom sustredim a nie je to dobre. Teraz uz dlhsie (2 tyzdne) citim stale ze mam teplotu. Tak som si merala ci u bazalanu alebo normalnu a stale mam cez 37 a posledne tri dni chodim velmi casto cikat. Nemam zapal a nie som ani prechladnuta. No nemam ani ziadne ine priznaky. MS mam dostat najneskor do strvtka. Vzdy dostanem v rozsahu 28 - 33Dc. Dnes som 29 a ani len naznak. Testovat zatial nechcem bojim sa sklamania.