icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
3. okt 2018

@8mirka8 no ja som myslela podla grafov a ovutestov ze ovulujem... Aj ked som bola naposledy tehu tak som bola na usg v 13dc a mala som na jednom 14 a 16 mm a na druhom 14... Cize tvoria sa a su aj dost velke, ovula je neskor ale zda sa ze mozno puknu nezrele alebo nepuknu vobec... Po ovulke som uz na sono nebola.. Mala som ist na hp do car ale isla som rovno na hcg lebo prave vtedy motyka vystrelila po roku od prveho ma ale zas to zle dopado - anembryomola... Odvtedy mam uz piatu ms...

8mirka8
3. okt 2018

@ikonica tak silno silne držím všetky palce aby bola hneď prvá iui úspešná 😊😊😊 vajko nech vycestuje tam kde ma a nech sa stretnú s tym naj fesakom aby sa mohli krásne zavrtať a pekne rast ďalších 9 mesiacov ✊✊✊, my sme dali pauzu do konca roka od všetkých hormónov lekárov... Jedine co užívam je inofolic combi (keďže mam nepravidelnú ms a mala som slabšie PCO)... Pekne sa snažíme a verím ze to vyjde krásne samo a prirodzene....muž ma ísť v decembri na kontrolný spg po 4 mesiacoch (užíva folandrol), tak verím ze už budeme na lepších hodnotách a keď sa nepošťasti, tak nás po novom roku čaká IVF

ikonica
3. okt 2018

@8mirka8 no ja uz nemam tolko casu... Mam 36,5 r. Uz som cakala dost... Za 2,5 roka snazenia 2 straty... Otehotniet trvalo dlho... Skusala rozne alternativne doplnky, caje kvapky... Uz skusim aj chemiu... A dakujem a tiez drzim palce ;)

dominika_sk
4. okt 2018

@shimmikk
@zuzik5891 tak mam dve čiary na teste. Len kolmo na seba 😁 je trošku chlpaty, lebo som ho pašovala vo vačku😅

zuzik5891
4. okt 2018

@dominika_sk ale menzes si nedostala...či?...nieje tam ani náznak druhej čiarky?...lebo ja ju tam nepatrne síce ale vidím...som si aj okuliare dala na oči 😂😂😂

dominika_sk
4. okt 2018

@zuzik5891 podla mna je neplatny :-/

shimmikk
4. okt 2018

@dominika_sk urcite je neplatny, ale urcite urob zajtra aj druhy 🙂

zuzik5891
4. okt 2018

@dominika_sk súhlasím s shimmikk ...zajtra správ ďalší

martinade
4. okt 2018

@evi38 @hope40 ako pokračujete s grafom?
@taily30 @ikonica dúfam ze uz sa citite lepsie a mate znovu silu bojovat 🙂

martinade
4. okt 2018

@hope40 tusim ze ty si uz nemusis merat 🙂 skor odpočítavas, že?

taily30
4. okt 2018

@martinade ja som ok. Skusime odznova tento mesiac. A ty ako?

martinade
5. okt 2018

Baby, tak nakoniec mi teplota predsa len potvrdila ovu. Nechápem preco sa ovu az tak posunula. Moze to byt aj chorobou? Bola som vyše tyzdna chora, 40 teploty, studené obklady celu noc... Každopadne to bude dlhy cyklus :/ srandovne je, ze ovu testy boli negatívne. Nechápem...

zuzik5891
5. okt 2018

@martinade moje ovu testy sú stále negatívne a to som po clostile mala ovulácie dve tento cyklus...moja dr.ni vravela abh som už testy neriešila... veď môj najpozitívnejší vlastne nikdy pozitívny nebol 😁...a myslím si že choroba ti ovu mohla posunúť úplne v pohode ..

dominika_sk
5. okt 2018

@shimmikk
@zuzik5891 urobim si, ale tak o mesiac 😁 dnes 1dc😬🔫

zuzik5891
5. okt 2018

@dominika_sk fakt?...ach...to mi je ľúto...

martinade
5. okt 2018

@zuzik5891 super vediet, diky. Zatiaľ som mala stale pozitívny ovu test a nasledne ovu...
Pozeram ze aj ty si 3dpo

zuzik5891
5. okt 2018

@martinade ano...aj včera som bola 3DPO ale dnes ráno mi prehodilo graf...a podľa ovu bolestí mi to aj pasuje...ja som toho 02.10. mala neskutočné bolesti na pravom vaječníku...ten bol podľa folikulometrie plný folikov na puknutie...takže na pozitívny výsledok tohtomesačného snaženia čakáme spoločne😉

martinade
5. okt 2018

@zuzik5891 ja tento mesiac nečakam ziadny zazrak. Ovu bola na pravej strane a tu mam zablokovanú. Lava je ok. V novembri mam naplánovanu laparku. Len teraz sa mi pri posunuti ovu aj MS posunula tak sa obavam či lekar mu neposunie laparku :/ To by som nerada....

zuzik5891
5. okt 2018

@martinade no mne sa tými liekmi namotivovali oba vaječníky...tak uvidím čo a ako bude...ak to nevyjde už máme lístok na spermiogram...

daniela123321
5. okt 2018

Baby, prosím poraďte mi..11DC som bola ráno u DR na folikulometrii a mala som 24mm folikul tak mi hneď pichla pregnyl a že do 36 hodín bude ovulka.Takže podľa mňa bola včera 12DC ale ak sa mi zajtra zvýši teplota tak mi ju FF vyznačí na ten 11DC.Dá sa to potom "ručne" zmeniť na FF?a ak áno tak kde? snažím sa merať poctivo a ako naschvál sa mi krpec budí vždy nadránom na mlieko čo nerobieval 😪

martinade
5. okt 2018

@zuzik5891 držím ✊

martinade
5. okt 2018

@daniela123321 ff ti sama vyznačí ovu. Ale az po 3 dňoch vyšších teplot ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
Da sa aj zmeniť vypocitavanie ovu v nastaveniach. Zatiaľ meraj, po tom ak ti vyznaci ovu a budeš chciet to v ff zmenit, ti pomozem.

shimmikk
5. okt 2018

@dominika_sk tak to ma mrzi ale tak hor sa do dalsieho mesiaca ;) ale som na tom podobne, 2dc :D

dracik07
5. okt 2018

Dobre ránko 🙂

martinade
5. okt 2018

@dracik07 pekne stupas 🙂

zuzik5891
5. okt 2018

@martinade Ďakujem 😉

dracik07
5. okt 2018

@martinade no len to nestačí. Dnes som neodolala a skúsila TT 🤐 Aj keď som len 8dpo

zuzik5891
5. okt 2018

@dracik07 myslím si že písať ti že to bolo priskoro je zbytočné lebo ja som v testovaní úplne rovnaká...každý mesiac som si vravela že už použijem len jeden test keď mi bude meškať ms a dopadne to tak že kupujem testy ako blázon a testujem aj ráno a aj večer...😉...graf máš ozaj pekný👏👍...silno držím palce😉

martinade
5. okt 2018

@dracik07 prilis skoro... Zbytočne vyhodene testy..hcg hormon este nemusi byt produkovany...alebo ak ano, tak velmi nizka hodnota ktoru este test nezachytí...

daniela123321
5. okt 2018

@martinade Áno,viem že mi ju vyznačí samú..len ak mi zajtra stupne tak mi ju vyznačí ten 11DC..tak ti potom napíšem 😉 ďakujem