Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@2veronika262 preco myslis ze nevyslo? Ved to vyzera jak uhniezdovaci pokles ci?
@ikonica
Lebo od kyretu to mam presne ako hodinky, ovuláciu na 13DC, LF má 12 dní a vždy na 9DPO mi prudko klesne teplota a drží sa dole až do ms 🙂
@dominika_sk veľmi sa mi páči tvoj prístup...mala by som sa od teba priučiť 😉😀
@zuzik5891 ale tak vieš, keď som rano zistila že už “TO” prišlo tiež som si povedala že do p... 😂ale však jul je tiež pekny mesiac na porod. Prvy syn je novembrovy, teraz by som si to priala v lete aby sme mohli byť vonku na slniečku😁😁😁😁
@dominika_sk tak to mne je už jedno kedy to bude...zima...leto...len nech sa to podarí...33 na krku a s prvým som tiež otehotnela po dlhom snažení...
@zuzik5891 mne prvy trval 13 mesiacov kym som otehotnela teda
@dominika_sk bola som na tom podobne...odmakané dieťa...
@zuzik5891 najprv som ho nemohla vyrobiť, potom som ho nemohla vyrodiť 😂 a ešte je to sam čert z pekla. Ale však ho lubim jak koňa😊
@dominika_sk môj počas celého tehotenstva dával o sebe vedieť...11 krát v špitáli pokým som začala rodiť...aj to stopli kôli stafilokokovi... celú noc bolesti a ráno mi spravili cisarak... úplne najväčšia sranda bolo to vyšetrenie na ozvy plodu...dali mi tie pásy na brucho a v tom sa mi celé brucho preklopilo na opačnú stranu 😂😂😂... už v bruchu bol špekulant 😂
@dominika_sk tak pozitivne je, ze ten cyklus vobec mas, niektore maju aj s tym problem, pozeraj z tej lepsej stranky :D
@2veronika262 tak drzim palce, nech vam to co najskor vyjde ;)
@zuzik5891
@dominika_sk baby, to vas obdivujem za tolke mesiace snazenia, ale zas, na vyber moc nemame ani jedna ako to urychlit :D mne sa podarilo na druhy mesiac, akurat bohuzial v 11. tyzdni kyret, teraz dva mesiace nic kvolo zel vyratanej ovulacii :D treti mesiac nevysiel, a teraz budeme mat zas mesiac pauzu od snazenia kvoli antibiotikam :/ pekne sa to natahuje :D
@shimmikk ja tiež prvykrat som otehotnela po 13.mesiacoch snaženia, druhykrat uplnou nahodou ani neviem kedy ale bol to missed abort, kyret v 10tt
@shimmikk
Ďakujem 🙂
@zuzik5891 no to bolo po kyrete, predtym som mala antikoncepciu kvoli nepravidelnym cyklom, cize som take nieco ako ovulaciu vobec neriesila :D to, ze sa nam podarilo na druhy mesiac, bolo skor stastie ako planovanie. A tie dva mesiace po kyrete som to ani moc neriesila, resp som si myslela, ze to mam tak isto ako predtym, akurat ze sa mi cykly bez tabletiek predlzili.. takze tak :D ale teraz som prvy mesiac merala, a musim povedat ze v tom mam celkom poriadok 🙂
@dominika_sk a ten kyret bol kedy?
@taily30 ahoj mam sa super, konečne piatok TGIF 😀, no ty musis asi kus pockat.
Lekara som sa este nepytala ale napisem mu cez víkend mail bo aj ovulka sa posunula, teda aj ms mi teraz rata inak, tak je ohrozena moja laparka a nechcem ju posuvat o dalsi mesiac.
Hladala som na amazone ten kit uiu no nenasla som to. Posles link pls? A ako sa mas ty?
@martinade sorry, nebol to amazon ale ebay. preskakujem z jednej stranky do druhej, tak som sa pomylila. ale tu je link 🙂
https://www.ebay.com/itm/For-women-Insemination...

@martinade odpocitavam 😊ale asi je to na prd kedze keksik bol/nebol 🙄