icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
10. okt 2018

@dracik07 nemusíš mať test pozitívny pred meškajúcou ms...pri synovi mi test ukázal // až v 5tt.

julianka007
10. okt 2018

Ahojte... Už som tu dávnejšie nebola, ale sledujem vás intenzívne a všetkým držím prsty nech máte každá vytúžené dve čiarky. Ja som to po dvoch rokoch snazenia a stimulovania už psychicky nezvládala, tak som prestala merať BT. Už si len občas urobím ovu test aby som ich minula... 😂
Aj doktor na kontrole mi povedal, že ani vajíčka mi poriadne nedozrievaju a teda, že neovulujem. Aj keď podľa BT som vždy mala poovulačný výstup teploty až do MS. Ja už neviem teda.
Začala som mať v poslednej dobe veľmi nepravidelný cyklus a teraz mi MS došla po 16.dňoch. Cyklus mám od 23 do 28 dní. Niekto tu písal, že užíva Gynex a Vitex. Kto to užíva, môžete mi prosím napísať nejaké info k tomu? Ako sa to užíva a ktoré je na čo dobre? Ospravedlňujem sa za takú rozsiahlu správu. A ďakujem tomu kto to dočítal do konca... 😂😂😂

ceklis
10. okt 2018

@julianka007 ja mávam tiež max 22dnove cykly :( úplne celé zle a teraz som tri mesiace mala gynex a vitex a ten tretí cyklus som mala úplne ukážkový, na 14dc ovu, potvrdená testom, hlienom aj teplotou a ms prišla presne na 28den. Teraz som si dala mesiac pauzu a ani neviem prečo a bum :( 9dc a ovu prišla, takze zase čakám že dám max 20-22 dni. Užívala som 3x 7kvapiek gynex denne 21 dni a potom 7dni pauza, a vitex 1xdenne, ale to som dako flákala. Neviem, niekomu ten vitex robí problémy že ovu vôbec nie je. Na dozrievanie vajíčok sa mi zdá že som ešte do ovu jedla kotvicnik.

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
julianka007
10. okt 2018

@martinade ďakujem za info. A po tých dvoch týždňoch vysadis aj Gynex aj vitex? Ja som z toho akosi jeleň 😂

julianka007
10. okt 2018

@ceklis ďakujem... Skúsim to teda aj ja a uvidím. Hádam sa moja ovulka umudri. A pozriem aj ten kotvicnik.

martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
10. okt 2018

@dracik07 nechcem ti davat falosnu nadej ani nic podobne, ale nehadz flintu do zita. odporucaju testovat az v den meskajuceho menzesu. mozno mas nizku hladinu hcg hormonu, tak kludne ti to nemusi zaznamenat. niektorym nezaznamena ani par dni po meskani. takze uvidis. drzim palce.

taily30
10. okt 2018

@julianka007 ja gynex sice neberiem, lebo kde zijem ho nemaju, ale vitex beriem, 1 tableta rano na lacno 900mg. a beriem ju stale neprerusovane. nerobi mi ziadne problemy 🙂

taily30
10. okt 2018

@martinade u mna nic slavne, dne je to 9DC, ale par dni ma mori choroba, chripka ci co, tak mi je na figu. ani neviem ako mi graf bude vyzerat. neskor nahodim. ty si teraz v cakacej faze?

martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
10. okt 2018

@martinade drzim ti palce, nech ti to dobre dopadne.

martinade
10. okt 2018

@taily30 dakujem, napodobne.

taily30
10. okt 2018

@martinade diki 🙂

martinade
10. okt 2018

@taily30 ju a ten samoopeľovací kit nepresiel. Drahy bol zlaty... A co ak ti ublizim? 🙂

taily30
10. okt 2018

@martinade ja som kupila jeden kit, ma prist v piatok 😀 tak som zvedava, myslim, ze to aj bude ukazkovo nacasovane. moj je nejaky nadseny, to skor ja sa obavam 😀

martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
10. okt 2018

@martinade hahaha, plast nie, to uz by bolo ozaj prilis 😀

bona69
10. okt 2018

@julianka007 ja som brala gynex od cca 6-7 dňa cyklu 21 dní, potom pauza týždeň, myslím že aj to tak kážu,a vitex neprerusovane, k tomu aj kis.listovu,b komplex Forte a vit e, posledný mesiac som už bola bez gynexu lebo došiel a nasadila som k tomu všetkému inofolic a bum,bolo to po roku a pol. Veľmi ti držím palce ❤️

martinade
Autor odpoveď zmazal
bona69
10. okt 2018

@martinade hej neprerusovane 3mesiace,teda celé balenie,na posledný tabletku z balenia som mala pozitívny test.brala som od kiwu wuki

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. okt 2018

Ten graf vyzeral na začiatku tak nádejne a teraz toto 😞

julianka007
11. okt 2018

@bona69 ach kiež by to vyšlo konečne aj nám. Pôjdem na lup do lekárne... 😂

hope40
11. okt 2018

@martinade
@zuzik5891 u mna dnes rano tiez pokles merala som o 35 min skor

iam24
11. okt 2018

@zuzik5891 môj vyzerá ešte dobre 😂

ludka0611
11. okt 2018

Dobre ránko dievčatá, neviete mi poradiť? Môže byť ovu test pozitívny až po prípadnej ovulacii? Posledný test je zo včera, predtým boli úplne negatívne. Robila som vždy približne v rovnakom čase?

daniela123321
11. okt 2018

Baby,ja dnes takto..iba o málinko nižšie..inak od včera si dávam čipky lebo sa mi dala mykóza 😔neviete či to ovplyvňuje teplotu?

zuzik5891
11. okt 2018

@iam24 len nech sa ti teplotka pekne drží...✊✊😉