Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte... Už som tu dávnejšie nebola, ale sledujem vás intenzívne a všetkým držím prsty nech máte každá vytúžené dve čiarky. Ja som to po dvoch rokoch snazenia a stimulovania už psychicky nezvládala, tak som prestala merať BT. Už si len občas urobím ovu test aby som ich minula... 😂
Aj doktor na kontrole mi povedal, že ani vajíčka mi poriadne nedozrievaju a teda, že neovulujem. Aj keď podľa BT som vždy mala poovulačný výstup teploty až do MS. Ja už neviem teda.
Začala som mať v poslednej dobe veľmi nepravidelný cyklus a teraz mi MS došla po 16.dňoch. Cyklus mám od 23 do 28 dní. Niekto tu písal, že užíva Gynex a Vitex. Kto to užíva, môžete mi prosím napísať nejaké info k tomu? Ako sa to užíva a ktoré je na čo dobre? Ospravedlňujem sa za takú rozsiahlu správu. A ďakujem tomu kto to dočítal do konca... 😂😂😂
@julianka007 ja mávam tiež max 22dnove cykly :( úplne celé zle a teraz som tri mesiace mala gynex a vitex a ten tretí cyklus som mala úplne ukážkový, na 14dc ovu, potvrdená testom, hlienom aj teplotou a ms prišla presne na 28den. Teraz som si dala mesiac pauzu a ani neviem prečo a bum :( 9dc a ovu prišla, takze zase čakám že dám max 20-22 dni. Užívala som 3x 7kvapiek gynex denne 21 dni a potom 7dni pauza, a vitex 1xdenne, ale to som dako flákala. Neviem, niekomu ten vitex robí problémy že ovu vôbec nie je. Na dozrievanie vajíčok sa mi zdá že som ešte do ovu jedla kotvicnik.
@martinade ďakujem za info. A po tých dvoch týždňoch vysadis aj Gynex aj vitex? Ja som z toho akosi jeleň 😂
@ceklis ďakujem... Skúsim to teda aj ja a uvidím. Hádam sa moja ovulka umudri. A pozriem aj ten kotvicnik.
@dracik07 nechcem ti davat falosnu nadej ani nic podobne, ale nehadz flintu do zita. odporucaju testovat az v den meskajuceho menzesu. mozno mas nizku hladinu hcg hormonu, tak kludne ti to nemusi zaznamenat. niektorym nezaznamena ani par dni po meskani. takze uvidis. drzim palce.
@julianka007 ja gynex sice neberiem, lebo kde zijem ho nemaju, ale vitex beriem, 1 tableta rano na lacno 900mg. a beriem ju stale neprerusovane. nerobi mi ziadne problemy 🙂
@julianka007 ja som brala gynex od cca 6-7 dňa cyklu 21 dní, potom pauza týždeň, myslím že aj to tak kážu,a vitex neprerusovane, k tomu aj kis.listovu,b komplex Forte a vit e, posledný mesiac som už bola bez gynexu lebo došiel a nasadila som k tomu všetkému inofolic a bum,bolo to po roku a pol. Veľmi ti držím palce ❤️
@bona69 ach kiež by to vyšlo konečne aj nám. Pôjdem na lup do lekárne... 😂

@dracik07 nemusíš mať test pozitívny pred meškajúcou ms...pri synovi mi test ukázal // až v 5tt.