Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
No veď toto...ideálne keď ti manžel povie, aby si to tak nesilila, aby si tomu nechala voľný priebeh, veď oni to príde....akurát on si nemusí každý mesiac prechádzať tým čo ja...😉 Ale páči sa mi názor môjho muža: "keď nebudeme kocikovat vlastne, tak aspoň adoptované...veď si naň počkáme"
@81anina ja som mala laparku tiez, ale nasla endomeriouzu a rozne veci, vycistila, upratala a 2 roky na to som otehotnela. ale v 13tt som bola na cisteni, prestalo srdiecko bit. to bolo nov.2017. A tiez sme zdravi, teda v tomto smere a nedari sa. ale nezufam, lebo viem, ze sa to podari. drzim palce
ja stale cakam na ovulku
Ja dnes ovulak nula bodov ale vajecniky citim pekne... Rano picham pregnyl...
@ikonica ja som bola na 2dc v jeden cyklus na AHM (to je to rozmedzie, co som spominala), lebo to mi zabudli a ostatne v 3dc dalsi cyklus. Podla mojich papierov co pozeram, tak LH v folikularnej faze ma byt od 2.4-12.6 mIU/ml, FSH od 3.5-12.5mIU/ml, estra od 12.5-166.0pg/ml, testosteron mi nerobil ani raz...prolaktin mi nerobili v tejto faze ale rozmedzie ma byt od4.8-23.3ng/ml
co je FTEST?
Ale pozeram ze norma je vo folik faze do 3,18 tak nie som az nejak prehnane nad...
@dominika_sk ja si myslim ze je to ok ja som mala raz teplotu pri ovulacii 36,45 a mala som aj ovulku pri teplote 36.62 dolezity je narast teploty po ovulacii.Posledne cykly mam vyssie teploty ako ked som zacinala s meranim tiez neviem preco.
Tak dnes isla teplota zas dole ako som predpokladala a dufam ze dalsie dni uz bude len stupat a dnesok alebo zajtrasok mi vyznaci ovu......
@81anina diky😊

@martinade tak nic... Dalsi cyyklus je tvoj ;)