Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iam24 Jasné že skúšala 😁a je ako inak negatívny 😁
@daniela123321 ja som tiež skúšala. Nevydržala som a je negatívny 😂😂
@iam24 😁ja uvidím ako pôjdu ďalšie teploty a skúsim v deň MS
@daniela123321 ja tak isto mám doma už iba jeden test tak ten skúsim podľa teplôt až v deň ms v piatok 😂😂😂
@iam24 Ale už ma začína brucho bolieť na MS..tak som zvedavá kedy klesne teplota.No ja mám dostať ms štvrtok-piatok
@daniela123321 mňa včera keď som si dala dole po celom dni podprdu som malá také boľavé prsia a naliate ... takže to už bol znak toho že už sa to blíži :D
@alis110
Myslim, že ovulácia ešte len príde 🙂 meraj ďalej a uvidíš 🙂
@daniela123321 ake mas dlhe cykly?
Och dnes sa objavil aj plodny hlien... Tesim sa lebo som citala, ze po clostile moze zmiznut 🙂
@martinade Vieš čo teraz keď mám skôr ovulácia na ten 12DC tak mávam lutealnu nejakých 13-14 dní..takže cyklus 25-26 dňový.Myslíš že tam je ešte šanca?že na 10DPO nič neukázalo
@2veronika262 doteraz som mala ukazkovy 28 dnovy cyklus, minuly mesiac mi zblbol a bol 21 dnovy a zeby teraz zasa dlhsi? Uz ma to preatava bavit, kazdy mesiac ine prekvapko a koniec vzdy naprd...
@alis110
Myslim, že ženské telo je nevyspytateľné 🙂 ale verím, že to nieje bohviečo. Ja mam síce po kyrete cyklus presný, ale ms takú slabú že mám pocit že sa budeme snažiť zbytočne :/ síce sme sa snažili ešte len jeden mesiac a nič, ale aj tak strácam nádej 🙂
@2veronika262 ja som strasne chcela aby sa to tento mesiac podarilo ale ked vidim ten graf tak stracam nadej...uz ma to prestava bavit, tento mesiac som si povedala ze meram naposledy zahodim teplomer aj testy a necham to na nahodu lebo uz mi to lezie na mozog, a najhorsie je ked sa ma stale niekto dookola pyta a co babo kedy bude? Normalne mam vtedy sto chuti tomu cloveku vrazit ten bazalny teplomer do oka...
@alis110
To som ja nezažila, keďze ja som 1.krat otehotnela neplánovane cez antikoncepciu 🙂
Každopádne držím palce nech sa čo najskôr zadarí 🙂
Tak.... Ovulak sa fakt neoplati po pregnyle robit.... Je megapozitivny 🙂
@daniela123321 pekne stúpaš...len tak ďalej 😊✊✊
@zuzik5891 Ďakujem zlatko❤️len test dnes negatívny 🤔
@ikonica Ja som ti to hovorila😁
Ahojte dievčatá, prvý krát meriam teplotu, len 4 dni a mala by som byť niekde pred ovuláciou teraz, ale pozerám že vy skoro všetky máte predovulačné teploty okolo 36,4, ja dnes ráno 36,1 je to v pohode? Sa mi to zdá nejako málo, 2 dni po sebe som mala 36,3 včera 36,2 a dnes už 36,1
@ja197 je to úplne v pohode 🙂 hlavne aby teplota stúpla a budeš vedieť ze ovulácia prebehla 🙂
@daniela123321 stale je sanca, teplota stupa....
@ja197 neporovnavaj svoje tepoty s inymi teplotami. Kazda zena je ina. Bazalna teplota nepredpoveda, len spätne potvrdi / vyvráti ovulaciu pravidlom 3 po 6.
Viac info https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Ak by si chcela vediet kedy asi pride ovu, na to sluzia ovulacne testy, ktore v rozpäti 24-36-48 hod ukazu ci sa blíži ovu.
Na druhej strane hoc by si mala pozitívne ovu testy ale niekedy ovu nemusi prebehnut, preto je dobre kombinovat ovu testy s bazalkou.

@daniela123321 super. Skúsila si už aj test?? 😇