icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
15. okt 2018

@martinade myslim ze budem dlho cakat kym mi potvrdi ovu... Neviem co mi tam tak vyskocila teplota do vysin... Ale zvykne mi to tak robit... Mozno nie tak vysoko..

hope40
15. okt 2018

@martinade
@ikonica LF mam vzdy 14dni najviac vcera som citila prsa dost naliate a bolave no ku konci dna polavili #nes rano uz len citim bradavky citlive je to normalne ? A myslim si ze som ovulovala na ten 16dc nemerala som to rano lebo koly bolestiam som dobre nespala a budila som sa kazdu chvilu

daniela123321
15. okt 2018

@hope40 Niečo slabulinke tam vidím..ale ak si tehotná tak na 17DPO by mala byť už jasná čiarka podľa mňa 🤔

ikonica
15. okt 2018

@hope40 mozno ti len pomalsie stupa hcg... Co je to za test?

hope40
15. okt 2018

@daniela123321 prave som pisala ze myslim si ze ovula bola neskor na ten 16dc tak by teoreticky bolo 15dpo a meska iba 1den ale ja ti neviem no 🙄

hope40
15. okt 2018

@ikonica one step z eBay z ciny ci z akej guty 🙄

daniela123321
15. okt 2018

@hope40 Aha,no uvidíš..skús spraviť ešte o 2 dni.Držím palce✊

ikonica
15. okt 2018

@hope40 skus si nieco lepsie kupit... Mne v poslednom tehu one step ledva duchoval a na mamateste som uz mala pekne ciarky...

hope40
15. okt 2018

@ikonica tu v UK nekupim 10tkovy iba 20mlU a 25mlU tak skusim no ja ti neviem

ikonica
15. okt 2018

@hope40 a ten digi?

martinade
15. okt 2018

@ikonica držím ✊ možnože ovu je dnes? A teplota 36,6 nie je az taka vysoka

ikonica
15. okt 2018

@martinade myslela som ze je vyssia v porovnani s takymi vyskokmi v predch. cykloch... A dakujem.... Co som citala tak je vhodne sa snazit 12, 24 a 36hod po pregnyle... Tak stihli sme po 12 h a snad este dame aj po 36 hod....

evi38
15. okt 2018

@taily30 ahojte 🙂 kým poodpisujem a prečítam, tak zistím, že prešli 2 týždne 😀...graf si mala krásny, tiež sa mi poslednú dobu drží teplota po ovu zhruba na jednej teplote...ako pokracujes?
@mafdetka ako graf, ktorý DC si? Držím palce 🙂

martinade
15. okt 2018

@ikonica mne po pregnyle/ Brevactid vyskocila teplota do vysin 🙂

daniela123321
15. okt 2018

Baby už ma chytá taká "predkrámová depka"že sa to opäť nepodarilo a čaká ma posledný cyklus s clostilom.A to čakanie zas na ovulku a zas tie dni po ovulke😁och,už má aj brucho bolí..no úplná depka🤔

ikonica
15. okt 2018

@martinade len toto bolo este pred inj... Uvidime hovorim ze mi zvykne tak poskocit... Teraz snad uz len hore pojde....

hope40
15. okt 2018

@ikonica digi by som skusila as keby som videla ze naozaj sa nieco rysuje tak s digi uz len potvrdit inac nie kedze stoji kopu penazi 😊

bale1rinka
15. okt 2018

poraďte žienky...kuknite na graf..kedy by už mohla byť ovulka???

ikonica
15. okt 2018

@hope40 hmm tak ostava cakat alebo risknut 25kovy obyckotest

martinade
15. okt 2018

@bale1rinka ovula je potvrdena ak 3 dni mas vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. A to zatiaľ nevidim. Ovu zatiaľ neprebehla
Teda bazalna teplota je na potvrdenie ovu, bazalka nepredikuje. Ak chceš vediet kedy asi bude, na to su lepsie ovu testy.

zuzik5891
15. okt 2018

@zuzik5891 už mám aj začiatok tých svojích bolestí... už tomu neverím...volala som svojej dr.tak to krvácanie sa opakuje... nepáči sa jej to... napísala mi clostilbegit od 3DC a od 17DC Duphaston...

zuzik5891
15. okt 2018

@martinade nech sa nerozhoduje... verím že sa dnes spustí a od stredy budem brať druhú dávku clostilbegitu...

mafdetka
15. okt 2018

@evi38 ahoooj som 1DPO ..tento mesiac som mala narodky tak som si povedala ze merat nejdem urobila som si iba testy a boli v piatok pozitivne tak som s miláčikom bola cely víkend...dobre to vyslo 😊 teraz uz len čakať ako to vypalilo 😁

zuzik5891
15. okt 2018

@daniela123321 Zlatko ...ja mám už túto depku chvála bohu za sebou... druhý cyklus s clostilom a pridala mi Duphaston... čakám na gynex kvapky a môžme sa do toho pustiť...do vianoc sa to určite podarí ...

daniela123321
15. okt 2018

@zuzik5891 Ja mám dnes posledný deň Duphaston a o 3 dni cca MS..dúfam že sa nám to do konca roka všetkým podarí ✌️🍀 Teraz mi to blbo ďalší cyklus víde.. pretože ak dostanem MS vo štvrtok tak ovulku budem mať cez víkend a vtedy ideme aj na svadbu tak to bude zaujímavé keďže ani gyn aby mi spravila folikulometriu+pichla pregnyl cez víkend nerobí 😪ale už sa nad tým.nezamýšlam..zajtra mi určite klesne teplota a hor sa do nového cyklu✌️

zuzik5891
15. okt 2018

@daniela123321 niektoré baby si ho pichnú samé.. .ja ju poprosím tentokrát aby mi ho tiež pichla...aspoň ma nebude ťahať testovať lebo by boli testy po pregnyle aj tak pozitívne...moja zlatá polovička si berie týždeň voľna na to obdobie okolo ovulácie...a aj na tie gynex kvapky som veľmi zvedavá

alis110
15. okt 2018

@zuzik5891 ale ano vydrzim to tento mesiac som sa v tom len utvrdila...uz mi bolo normalne do placu ze bude anovulak, a to ta potom ani to milovanie tak nebavi... dnes som ale urobila test lebo mi to nedalo a teda asi bude ovu, ale aj tak mam strasne nizke teploty a cely cyklus akysi roztahany...

zuzik5891
15. okt 2018

@alis110 moja... teploty máš dobré... každá ich máme iné... netráp sa nad tým...dnes šup na drahého a snaženie sa môže začať...mne tento cyklus prehadzovalo graf každý tretí deň...a na konci sa ti konečne vykreslí v celej svojej kráse a uvidíš že tento tvoj terajší graf bude víťazný ✊✊❤️🍀

hope40
15. okt 2018

@ikonica ms stale nikde zajtra skusim znova ale uz to nebude ten 10tkovy ale z lekarne 20mlU no uvidim ako dalsie dni budu ... dakujem moc za povzbudenie ❤

alis110
15. okt 2018

@zuzik5891 joj dakujem si velmi zlata, ale tak ja sa radsej drzim pri zemi...kym neuvidim dve ciariska neuverim nicomu😂