Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hope40 Niečo slabulinke tam vidím..ale ak si tehotná tak na 17DPO by mala byť už jasná čiarka podľa mňa 🤔
@daniela123321 prave som pisala ze myslim si ze ovula bola neskor na ten 16dc tak by teoreticky bolo 15dpo a meska iba 1den ale ja ti neviem no 🙄
@hope40 Aha,no uvidíš..skús spraviť ešte o 2 dni.Držím palce✊
Baby už ma chytá taká "predkrámová depka"že sa to opäť nepodarilo a čaká ma posledný cyklus s clostilom.A to čakanie zas na ovulku a zas tie dni po ovulke😁och,už má aj brucho bolí..no úplná depka🤔
@bale1rinka ovula je potvrdena ak 3 dni mas vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. A to zatiaľ nevidim. Ovu zatiaľ neprebehla
Teda bazalna teplota je na potvrdenie ovu, bazalka nepredikuje. Ak chceš vediet kedy asi bude, na to su lepsie ovu testy.
@daniela123321 Zlatko ...ja mám už túto depku chvála bohu za sebou... druhý cyklus s clostilom a pridala mi Duphaston... čakám na gynex kvapky a môžme sa do toho pustiť...do vianoc sa to určite podarí ...
@zuzik5891 Ja mám dnes posledný deň Duphaston a o 3 dni cca MS..dúfam že sa nám to do konca roka všetkým podarí ✌️🍀 Teraz mi to blbo ďalší cyklus víde.. pretože ak dostanem MS vo štvrtok tak ovulku budem mať cez víkend a vtedy ideme aj na svadbu tak to bude zaujímavé keďže ani gyn aby mi spravila folikulometriu+pichla pregnyl cez víkend nerobí 😪ale už sa nad tým.nezamýšlam..zajtra mi určite klesne teplota a hor sa do nového cyklu✌️
@daniela123321 niektoré baby si ho pichnú samé.. .ja ju poprosím tentokrát aby mi ho tiež pichla...aspoň ma nebude ťahať testovať lebo by boli testy po pregnyle aj tak pozitívne...moja zlatá polovička si berie týždeň voľna na to obdobie okolo ovulácie...a aj na tie gynex kvapky som veľmi zvedavá
@zuzik5891 ale ano vydrzim to tento mesiac som sa v tom len utvrdila...uz mi bolo normalne do placu ze bude anovulak, a to ta potom ani to milovanie tak nebavi... dnes som ale urobila test lebo mi to nedalo a teda asi bude ovu, ale aj tak mam strasne nizke teploty a cely cyklus akysi roztahany...
@alis110 moja... teploty máš dobré... každá ich máme iné... netráp sa nad tým...dnes šup na drahého a snaženie sa môže začať...mne tento cyklus prehadzovalo graf každý tretí deň...a na konci sa ti konečne vykreslí v celej svojej kráse a uvidíš že tento tvoj terajší graf bude víťazný ✊✊❤️🍀

@martinade myslim ze budem dlho cakat kym mi potvrdi ovu... Neviem co mi tam tak vyskocila teplota do vysin... Ale zvykne mi to tak robit... Mozno nie tak vysoko..