Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iam24 Supeeer❤️❤️❤️🍀🍀🍀 Ja takto
@daniela123321 jejej 🙂 tak teplota rastie držím ✊
Uz si robila test?
@daniela123321 tak ty sa pekne splhas 🙂 o chvilu bude krivka zelena... Drzim palce 🙂
@ikonica
@daniela123321 ďakujem 😍❤️😇
Ahojte dievcata, prosim neporadite mi s mojim grafom? Meriam prvy mesiac, pretoze mi od augusta prestal chodit menzes, v septembri iba na vyvolavacku. Teraz 9.10.2018 som mala pozitivny ovu test ale graf nevyzera na to, ze ovulacia prebehla,ze? Menzes by mal prist za 9 dni, cyklus by som mala mat 31 (predtym vzdy 31). Dakujem Vam.
@arabelka33 ovu ešte neprebehla, meraj dalej. Ovu prebehne ak 3 dni budeš mať vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
@martinade dakujem. To znamena, ze ovu testy nemusia ukazovat spravne ? ... a cyklus mozem mat aj 60 dnovy (ak sa mi posunula ovulka) alebo moze byt ovulka tesne pred menzesom? Neviem ci mam riesit potom nejak meskajuci menzes akoby (po 31 dnoch) alebo len cakat.. 😕
@bale1rinka zatial neprebehla a vies to az po ovu, ked ti to potvrdi teplota, ak to chces vediet skor, tak ovu testy alebo odsledovane cykly 🙂...kazdopadne drzim palce 🙂
@mafdetka parada, tak to super vyslo 🙂...drzim palce...kedy planujes testovat, ked mesriat nebudes?
@alis110 super test, ako dnesna teplota? 🙂
@arabelka33 takto, od pozitívneho ovu testu za 12-24-36 hodin prebehne ovu. Ak si dnes mala pozitívny ovu test, tak od zajtra/pozajtra by ti mala teplota stúpať. Ak budeš mat nasledujúce 3-4dni vyššie teploty ako 36,6 (tvoja najvyssia teplota za poslednych 6 dni) tak ovu vychadza na dnes/zajtra. Meraj dalej a nezabudni snažilkovať 🙂
@martinade ako pokracujes? 🙂
@arabelka33 ten test bol uplne pozitivny toho 9.10.?
@evi38 ano bol uplne pozitivny, dalsie dni uz iba slabol. Vcera uz bol uplne slabucky. Testy si robim uz 8 mesiacov, bazalku som zacala v septembri. Dr moc neriesi. V septembri som si nasadila aj gynex, ale asi nepomaha 😞 co by som este mohla na podporu ovulacie? Dakujem Vam.

@zuzik5891 ako dnesna teplota?