icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
16. okt 2018

Tak sme sa asi tento cyklus dosnazili... Po trojdnovom maratone som si asi uhnala zapal mocaku... Zajtra idem k dr... :/ dufam ze tam aspon jedna spermoska pockala na vajo :D

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
16. okt 2018

@ikonica podľa mňa po 3 dnovom maratóne tam mas celu armadu 🙂

ikonica
16. okt 2018

@martinade no dufam ze to rezanie stalo za to... Sedim na wc a asi tu budem nocovat... Uz mam v moci krv :(

ja197
16. okt 2018

@ikonica urob si sedavý kúpeľ z dubovej kôry ak máš, alebo brusnice, mňa keď to chytí (čo je tak cca 6 krát do roka) tak zjem fľašku brusníc a je kľud 😊 urologický čaj k tomu, vyhrievaciu deku pod zadok, horúco v posteli a do rána bude lepšie 😊 ak máš doma náhodou urinal tak si môžeš dať aj ten, ja keď nemám tak ho nahradím paralenom, aj ten pomáha len slabšie

ikonica
16. okt 2018

@ja197 nemam nic z toho... Mna to chytne tak raz za 5 rokov mozno.... Musim preckat do rana a poletim k dr... Ten paralen asi skusim....

bale1rinka
16. okt 2018

@evi38 ale čudné je to,teplota nízka ovu test dnes negatívny úplne. žeby sa mi ovulka tak posunula? V pondelok bola druhá čiarka vidieť na ovu teste...hmmmm

ikonica
16. okt 2018

Ked si ale dam paralen, asi mi to ovplyvni rannu bazalku ci? Dala som si aspon kapucinku forte....

ja197
16. okt 2018

@ikonica joj škoda, tak skús aspoň kúpeľ čistý aby ťa zohrialo poriadne zdola, možno zaberie trochu aj to...

martinade
16. okt 2018

@ikonica juj to mi je ľúto, brusnicovy napoj nemas? Ževraj pomaha

ikonica
16. okt 2018

@martinade nic take nemam... Nezvyknem mat vobec take problemy.... Musim len preckat do rana....

martinade
16. okt 2018

@ikonica juj tak dufam ze ti paralen zaberie. Alebo sprav si grog je sice na nadchu ale mozno zaberie

ikonica
16. okt 2018

@martinade uz som dala paralen tak snad pomoze trosku...

mafdetka
16. okt 2018

@cassie2323 ja robim na tri zmeny a po nocnej meriam normalne ked vstanem vacsinou to je rovnako 4-5 hodin a na grafe mi to nerobilo zatial ziadne anomalie 😁

martinade
17. okt 2018

@ikonica ako sa citiš? Apon trošku lepsie?

ikonica
17. okt 2018

@martinade tak po paralene som si aspon trochu pospala, uz to menej stipalo rano, mozno pomohla aj kapucinka, ale idem k dr radsej po atb nech z toho nebude daco horsie, ked uz je tam aj ta krv aj take krvne zrazeninky ci co to.. Pardon za opis...

martinade
17. okt 2018

@ikonica jejej tak rychle vyliečenie želám

ikonica
17. okt 2018

@martinade diky

iam24
17. okt 2018

Žienky dnes takto vystúpila moja teplota. Dnešná čiarka na teste trošku silnejšia ako včera. Začínam tomu už veriť. 🙂 Skúsim ešte urobiť test v piatok a digitálny možno v pondelok aby som mala úplnú istotu. 😇❤️😍😘

daniela123321
17. okt 2018

@iam24 Teším sa s tebou 🍀❤️

iam24
17. okt 2018

@daniela123321 ďakujem a tvoja teplota dnes je aká?

hope40
17. okt 2018

@ikonica moja mama by mi odporucila sa posadit do lavorika z teplotu vodou a sacky harmancekoveho caju aspon 2x denne

hope40
Autor odpoveď zmazal
daniela123321
17. okt 2018

@iam24 Ja trochu pokles..zajtra alebo pozajtra príde mrchaňa😀

iam24
17. okt 2018

@daniela123321 to je zaujímavé lebo teploty máš pekné.. :D ja som ani nedúfala už keď som mala tie nižšie :D :D :D Držím pršteky 🙂

daniela123321
17. okt 2018

@iam24 No tie teploty moje..veď práve 😀Ešte že mám krátke cykly..dlhšie by sa mi na ovulku nechcelo čakať 😀

evi38
17. okt 2018

@mafdetka mozu byt dozvuky, u mna po ovu, ked mam potvrdene aj testom aj teplotou, tak byva este 1-2 dni mierna bolest 🙂

dominika_sk
17. okt 2018

Čo myslite baby, bola včera ovulacia?

alis110
17. okt 2018

Ach, zienky porazi ma... minuly mesiac som dostala ms o 3 dni skor, tak som si myslela ze sa posunie cely cyklus,ale... ovu akosi stale nic, aj test bol + ale teploty tomu nenasvedcuju...po novom som mala mat ovu 14... ale vyzera to ze sa cyklus zblaznil a mala byt 17. To su presne tie 3 dni o ktore som dostala ms min. Mesiac skor myslite ze ovu este pride? Mam stasne nizke teploty...😢

veronika3184
17. okt 2018

Dievcata objednala som si v lekarni bazalny teplomer a objednali mi takyto. Mate ho niektore? Ste s nim spokojne?