Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica urob si sedavý kúpeľ z dubovej kôry ak máš, alebo brusnice, mňa keď to chytí (čo je tak cca 6 krát do roka) tak zjem fľašku brusníc a je kľud 😊 urologický čaj k tomu, vyhrievaciu deku pod zadok, horúco v posteli a do rána bude lepšie 😊 ak máš doma náhodou urinal tak si môžeš dať aj ten, ja keď nemám tak ho nahradím paralenom, aj ten pomáha len slabšie
@evi38 ale čudné je to,teplota nízka ovu test dnes negatívny úplne. žeby sa mi ovulka tak posunula? V pondelok bola druhá čiarka vidieť na ovu teste...hmmmm
Ked si ale dam paralen, asi mi to ovplyvni rannu bazalku ci? Dala som si aspon kapucinku forte....
@cassie2323 ja robim na tri zmeny a po nocnej meriam normalne ked vstanem vacsinou to je rovnako 4-5 hodin a na grafe mi to nerobilo zatial ziadne anomalie 😁
@iam24 Teším sa s tebou 🍀❤️
@daniela123321 ďakujem a tvoja teplota dnes je aká?
@iam24 Ja trochu pokles..zajtra alebo pozajtra príde mrchaňa😀
@daniela123321 to je zaujímavé lebo teploty máš pekné.. :D ja som ani nedúfala už keď som mala tie nižšie :D :D :D Držím pršteky 🙂
@iam24 No tie teploty moje..veď práve 😀Ešte že mám krátke cykly..dlhšie by sa mi na ovulku nechcelo čakať 😀
Ach, zienky porazi ma... minuly mesiac som dostala ms o 3 dni skor, tak som si myslela ze sa posunie cely cyklus,ale... ovu akosi stale nic, aj test bol + ale teploty tomu nenasvedcuju...po novom som mala mat ovu 14... ale vyzera to ze sa cyklus zblaznil a mala byt 17. To su presne tie 3 dni o ktore som dostala ms min. Mesiac skor myslite ze ovu este pride? Mam stasne nizke teploty...😢

Tak sme sa asi tento cyklus dosnazili... Po trojdnovom maratone som si asi uhnala zapal mocaku... Zajtra idem k dr... :/ dufam ze tam aspon jedna spermoska pockala na vajo :D