icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
17. okt 2018

@evi38 ja som z toho maďar 😀 budem ti pisať zajtra. Diky

izy1661
17. okt 2018

Ahojte, už dlhšie som nič neprispela, gynekologicka mi zakazaka :D Ale...
Som dnes 7dpo a ja neviem co je to so mnou. Na príznaky tehu je ešte veľmi skoro, ale choro sa nejak necítim. Mam dnes telesnú teplotu 37,5℃, trocha sa mi hlava mota a taku miernu tazobu na žalúdku mám. K tomu take tlaky v bruchu ako počas ms :(
Včera ráno som mala jemne ružovú krv chvíľu, ale len na toaletaku a uz nič.
Ach, lezie na mňa niečo ci co :(
Prikladam aj graf bt

dolynkag
17. okt 2018

@izy1661 toto je pekný graf, len aby to nebola dajaka choroba, držím palce

ikonica
17. okt 2018

@izy1661 a co ti zakazala prispievat na kona? Grafik pekny... Kto vie mozno motyka vystrelila... Nevidim BD....

zuzik5891
17. okt 2018

@ikonica tak to je super...moja doktorka o týchto kvapkách nepočula...

zuzik5891
17. okt 2018

@martinade a alchemilka na čo účinkuje?

izy1661
17. okt 2018

@ikonica no povedala mi, že je to moc na psychiku . Že nemam na to toľko myslieť a nič nečítat, nemerat, netestovat...
Vydržala som mesiac a som kde som bola :D
Snažili sme sa v den ovu okolo obeda a deň po ovu 🙂

ikonica
17. okt 2018

@zuzik5891 ja to uzivam uz dost dlho, asi od februara... Robi mi to dobre na psychiku, lepsie sa mi spi, zmiernuje pms aj ms je menej bolestiva....

ikonica
17. okt 2018

@izy1661 no to aj mne lekar nakazal... Na konovi som nebola 2 mesiace aj ked som zakukla ako sa baby maju a ryhlo utekala prec, neprispievala, ale zas som tu :D

izy1661
17. okt 2018

@ikonica no, je to nakazlive :D
Ja len potajme dúfam, ze sa nam už zadarilo.
Zistili mi mierne zníženú funkciu štítnej, tak mam na to lieky. Tak dúfam, že sa zadari

ikonica
17. okt 2018

@izy1661 no zatial vyzera graf pekne, tak vydrz este aspon 3 dni a testni....

izy1661
17. okt 2018

@ikonica no, pokúsim sa vydržať aspon do pondelka. Uvidím aj podla teploty a iných vecí 🙂
Ale dúfam 🙏

cassie2323
17. okt 2018

@martinade
@evi38 ani chcem si začať merať bazalku..tak asi začnem ešte tento cyklus...podľa menštruačného kalendára by som mala mať ovulku dnes..ale ten kalendár sa ešte asi nikdy do mojej ovulku netrafil tak na to sa nespoliehajm ale s manželom sme skúšali tak priebežne tak možno motyka vystrelí 😋 uvidíme.....ešte večer skúsim ovu test..aj keď doteraz som mala také slabé tie čiarky skoro až duchov.

ceklis
17. okt 2018

@izy1661 ja som mala take ružové keď som bola tehu 🙂 a každý cyklus práve na take čakám
Silno držím ✊🏻✊🏻✊🏻 Vyzerá to nádejne!!! Daj potom vedieť ❤️❤️❤️

izy1661
17. okt 2018

@ceklis ďakujem, určite dám🙂 Možno sú moje stavy práve kvôli uhniezdeniu (niekde som čítala, že vtedy telo bojuje s cudzím "objektom" a môže preto nastať choroba-teda zvýšená teplota atď), alebo budem len chorá. Dúfam, že to bude ten prvý prípad 🙂 Aj by to sedelo, ak včera bola tá "krv" a dnes zvýšená teplota 🙂 Uvidíme ďalšie dni. Musím proste len počkať, nechcem si radšej dávať nádej žiadnu. Už toľkokrát to vyzeralo nádejne a nič z toho..

zuzik5891
17. okt 2018

@ikonica no ak by mi to pomohlo so spánkom bola by som veľmi rada lebo ja chodím spať okolo pol jednej ráno...a keby som si nebola vedomá že o 5:15h.ráno merám BT tak zaspím aj neskor...aj štítnu by mi mohlo trošku znormalizovať...

julianka007
17. okt 2018

Och Bože. Ja som zas v tom. Prestala som sem pred pár mesiacmi prispievať, iba som to sem chodila čítať. Už mi to nerobilo príliš dobre po psychickej stránke. A už zas. Kúpila som si Vitex, Gynex... To by ešte nič nebolo, ale dnes som si kúpila už aj nový bazalny teplomer... Och... Dúfam, že mi z toho zas nesibne a nebudem oplakavat každé krámy...

ikonica
17. okt 2018

@zuzik5891 vyskusaj... Lepsie jak nejake lieky....

zuzik5891
17. okt 2018

@julianka007 je ťažké neoplakávať každý ms keď túžiš po bábätku...ale myslím si že kúpou vitamínov a bazálneho teplomera sa na tom nič nezmení...teda aspoň u mňa by sa nič nezmenilo... oplakávala som ms rovnako či už som na tehu myslela stále alebo som sa snažila vypnúť...ale úprimne...aj keby si tu nechodila myslela by si na tehu menej?...mne osobne čítanie príspevkov tu na koníku mnoho krát pomohlo prekonať tie kramove depky...

julianka007
17. okt 2018

@zuzik5891 mne osobne to velmi pomohlo keď som trošku vypla. Nemerala som netestovala. Nechala som to iba tak... nechala som si čas na to, aby som sa zmierila s myšlienkou, že to nebude také jednoduché, ako som čakala. Ak sa mi vôbec niekedy podarí prirodzene otehotnieť. To, ale neznamená, že moja túžba po dieťatku je menšia. Poplakat si je samozrejme prirodzene, poplacem si aj teraz, ale nezostavam v smútku celé dni, ako som to robila kedysi. A to je pre mňa dosť veľa. Rozbila som si vďaka mojej choro intenzívnej tuzbe, dlhoročný vzťah. Preto dúfam, že sa to už nestane.

zuzik5891
17. okt 2018

@julianka007 dúfam že som ťa nijako neurazila tým čo som ti napísala... myslela som to v dobrom že vlastne aj poplakať si je to čo človeku uľaví na duši...to ako skončil tvoj vzťah ma mrzí...ozaj ti prajem aby sa ti čoskoro podarilo otehotnieť...✊✊ a vieš aj príčinu prečo sa ti nedarí otehotnieť?...

julianka007
17. okt 2018

@zuzik5891 neurazili ani trošku... Plakať je samozrejme fajn... Ja som ani ten prvý príspevok nemyslela v zlom. Len som sa nad tým pozastavila, že sa začínam zas sledovať. Jednoducho neovulujem... Ani s hormónmi sa nepodarilo vyvolať mi ovulaciu. Ale ja stále dúfam, že sa to v mojom brušku umudri a rozbehne sa všetko na poriadok... Po vysadení antikoncepcie pred troma rokmi som s tým začala mať problem

zuzik5891
17. okt 2018

@julianka007 a vajíčka sa ti tvorili?...na folikulometrii ti čo dr.povedal?

julianka007
17. okt 2018

@zuzik5891 nie tri mesiace s clostylom a duphastonom nič... Ani jedno. Ale HP mám vraj dobrý. Tak ja tomu nerozumiem. Aj BT keď som si merala, tak krivka bola dvojfázova, len teploty som mala príliš nízke. Dr. Mi povedal, že sa tým vôbec nemám riadiť. A nestresovat sa meranim. Vraj možno to pomôže ak nebudem mať stres a aj vaječníky sa možno zobudia... Celkom vtipalek ten môj doktor... 😀

zuzik5891
17. okt 2018

@julianka007 no to ti poviem že humor mu nechýba 😁... počuj a štítnu žľazu máš v poriadku?...

ja197
17. okt 2018

@julianka007 a vieš tu pridať tie tvoje grafy s nízkymi teplotami? Lebo ja prvý krát meriam a tiež sa mi zdajú občas nízke tie teploty, ovu je síce len teraz takže neviem ako vystúpi teplota ale zaujíma ma ako si to mala ty 😊

ceklis
17. okt 2018

@julianka007 a popri clostxle si mala aj pregnyl alebo ovitrelle? A nič? 😮

julianka007
17. okt 2018

@ja197 nooo grafy nemám už .. aplikáciu som odinštalovala.. a inde som ich nemala. Ja som mala teploty od 35,9-36,4

julianka007
17. okt 2018

@ceklis mala som iba clostyl a duphaston. Nič iné ...

julianka007
17. okt 2018

@zuzik5891 áno štítna žľaza v poriadku .. nemám žiadne problémy iné. Len po antikoncepcii sa moje telo zbláznilo...