Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 a tvoj priateľ či manžel bol tiež na nejakom vyšetrení?
@zuzik5891 bývalý bol ... Ten mal spg zlý... A súčasný ... S tým som zatiaľ také neriešila. Snažíme sa len kratko
@julianka007 tak v tom prípade veľa šťastia nech sa čím skôr podarí ✊✊
@taily30 uz dobre... Rychlo zabrali atb... Uz ma nic nepali a uz zmizla aj krv z mocu... Vcera to bolo najhorsie... Po kazdom curani vyzeral papier i voda vo wc ako keby som mala kramy.... Doslova... Aj tie krvne zrazeniny... Pardon za opis... A bolest taka ze som sa isla po kachlickach skriabat.... Ale uz je dobre, ulava... Este 4 dni budem brat lieky....
@ikonica Zlatko,ovulaky si tam ani nedávaj.. pretože pregnyl sa ti drží v tele aj 6 dní..vtedy sa ovulačné nerobia...lebo pregnyl má v sebe HCG takže ovulačne budeš mať vždy pozitívne
@evi38 evi, tak dnes 36,8 🤔 takto presne pred rokom som zistila že som tehotna, na vyročie by sa tomohlo podariť. Ale podla grafu je to bieda😁
@daniela123321 ci ich tam dam ci nie, ovulu vyznaci rovnako
@julianka007 drzim palce, aby sa zadarilo 🙂
@dominika_sk das prosim ta aj graf? 🙂...u mna ovu este nebola a na vikend mame priatelovu malinku, to sa nebude dat, tak dufam, ze max zajtra bude, doobeda si budem robit ovu test, tak uvidim aky bude, lebo na 9 DC vecer bol este uplne biely, tak som vedela, ze na 10 DC tym padom ovu neprebehne, krcok uz vysoko, hlien tiez ok, 9 DC som radsej mojkanie vynechala, nech je radsej 10 DC, vcera som test nerobila, nech si ich zbytocne neminam, ked den pred tym bol uplne biely, tak uvidim 🙂
@ikonica skore uzdravenie 🙂
@bale1rinka pekne si stupla, poistene mate dobre 🙂
@evi38 koncom mesiaca sa ozvem ako a čo...či budem plakať alebo sa tešiť

@evi38 co myslíte, pane doktore? 😅 a prečo to nejde keď mate priatelovu malu?
@dominika_sk ovu este nebola 🙂...skusala si ovu test?...neznacis si krcok alebo hlien, to by tiez napovedalo ci sa uz blizi alebo nie...tolko od Dr. info :D
@evi38 krčok si necitim lebo mam velke pazury😂 ten silnejši test je z utorka, slabši dnes
@ikonica Ako chceš😉
Baby... môj hormonálny profil takmer celý krásny...až na testosterón...hodnotu mám 4,2...vraj je to len úplne malé zvýšenie...neviete mi poradiť či mi práve toto môže brániť otehotnieť?... ostatné hormóny mám vraj ukážkové...mala niektorá z vás taký problém?
@daniela123321 to nevyzera na ms 😀 držím pršteky
@martinade 😀 ďakujem moja.No neviem,podľa mňa príde..no uvidím..budem stále merať a test spravím až keď budú zopár dní meškať..ak teda budú meškať😁
@dominika_sk oba negativne, moc tam rozdiel nie je, kedy si mala posledne mesiace ovu?...uz chapem preco krcok neznacis 😅
@daniela123321 toto vyzera super, neskusala si test? Podla mna by ti uz ukazal 🙂
@evi38 ten silnejši je foteny už suchy, keď bol mokry boli čiarky takmer identicke. ovu mavam vždy 12-13 dc, dokonca tento mesiac brutalne bolesti. tie mam vždy, ale teraz boli fakt mega. a testy su vždy take že testovacia čiarka je malinko slabšia ako kontrolna,nikdy nie silnejšia. takže u mňa to je pozitivny ovulačny test.
@daniela123321 a test?

@julianka007 no ja som mala predovulačnú fázu 36,1-36,4 tak neviem či to pôjde vôbec hore nejako...A čo ti spôsobovalo tie nízke hodnoty? Ani si vôbec neovulovala a predsa teplota vystúpila hore? Ja mám ovulačné testy každý mesiac pozitívne, len to ešte nič neznamená, uvidím čo povie teplota