Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica Tak čakám že mi každú chvíľu príde mrška..už má dosť brucho bolí..škoda testu😁
@daniela123321 ale teplota o mrche nehovori... Sup ocurat papierik :D
@daniela123321 ocikať, odfotiť a ukazat 😀
@ikonica 😀si viac nedočkavá než ja😉ale cítim že príde mrška..chcem ešte dnes počkať
@martinade Haha😀 ženy,ženy..chcem ešte dnes počkať 😁🤗 fakt sa cítim na mršku
@daniela123321 pri takej teplote a stupajúcom grafe? 😂 tak si pocaj na mrchu, ale isto dojde az za 9 mesiacov 😂
@daniela123321 ok tak vydrz uz tolko pockame na toho ducha ;)
@daniela123321 držím palce... ako hovoria baby tiež si myslím že mrcha tak skoro nepríde... 🙂 ked budes testovat tak sem rovno hod foto nech sa mozme tesit s tebou... :*
@cassie2323 ako pokracujes, zacala si merat BT? 🙂
@ceklis ahoj ako si na tom? 🙂
@daniela123321 ty už mrsku nedostanes 😁😁
@evi38 dnes som robila posledný ovu test a nič... stale rovnako slabunka čiarka... ani nesilnie..som 17DC tak uvidime co z toho bude ale ovulka uz nebude podla mňa...takze počkám na mrchu a uvidíme budúci mesiac... Dnes idem kupiť bazalny teplomer a od zajtra meram BT tak som zvedava co bude ako bude.... aj ked dnes mám nočnú tak uvidíme..
@daniela123321 ja som si až teraz všimla aký máš pekný graf...😊✊✊🍀
@cassie2323 Ďakujem 😘❤️ no uvidíme aké budú teploty..ale dosť sa cítim na mrchu
@zuzik5891 Ďakujem 😘❤️ no graf vyzerá celkom ok len brucho mi ide už urvať ako keby mi mala každú chvíľu mrcha prísť..tak už očakávam
@iam24 😁keď ti poviem pravdu nedavam tomu šance
@daniela123321 tak tomu uver. Ja som robila na začiatku pepino test. ja už viem na čom som a momentálne prežívam také nepríjemné bodanie pichanie v podbrušku, zajtra ideme na rodinnú oslavu a skúšala som si tie najlepšie kúsky, ktoré mám a cítila som sa v nich hrozne tesno :D

@daniela123321 tak na co cakas? Za dva dni sa to mohlo zmenit 🙂