Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 nepríde... nemá dôvod prísť 😊✊✊😘
@81anina Ja budem mať taktiež 3tí cyklus s clostilom.. zároveň posledný
@zuzik5891 Vieš čo myslím si že príde..o depke mi ani nehovor..čaká ma posledný cyklus s clostilom a potom neviem čo ďalej 🤔
@daniela123321 no ako dnes?
@ikonica Dnes sa mi ani neoplatí merať pretože som od druhej rána hore lebo moje dieťa nechce spať 😪to meriam vždy o pol 8
@daniela123321 a test? :D
@ikonica 😁 ak nepríde dnes ms tak skúsim zajtra..dosť ma brucho bolí 😪
@daniela123321 ok tesim sa na //
@ikonica 😘
@daniela123321 na mňa prišiel akýsi útlm...neako ma to všetko prestalo baviť...a okrem toho taký ms ako teraz som nemala snáď už 15 rokov... keď si odmyslím ako divne dva dni začínal tak dnes som 5 deň menzesu a to veľmi uvažujem či sa to ešte má rátať lebo už ani špinenie takmer nerozoznám od normálneho výtoku...len dva dni z toho som silno krvácala...ani bolesti... neuveriteľné...mne ms trvá minimálne 7 dní a viac
@dominika_sk ako dnes teplota a graf? Test si neskusala? 🙂
@taily30 ako pokracujes? 🙂
@ikonica pekne ste sa trafili do ovulky 🙂
@evi38 test si robim každy deň od 10dc. Ale vobec to u nerozumiem keď podla teploty ovu nebola a test bol najsilnejši v utorok na 12dc
@evi38 ja mojmu tiez nehovorim, on sa sam pyta😂 to vzdy po ms pride otazka "kedy to mas ten slnovrat"😂 on ma vsetko nastudovane ja som v tom nevinne🤷♀️ ale teplota stupa konecne tak som rada... len som troska zmatena jeden den ma brutalne pichalo v lavom vajecniku a na druhy den zasa v pravom...ty ako pokracujes?
@dominika_sk este vydrz... Podla mna ti ju vyznaci v najblizsich dnoch... Alebo si daj fiktivne teploty na zajta a pozajtra o stupienok vyssie ako dnes a uvidis ze vyznaci....
@dominika_sk tiez podla mna mozes kazdym dnom ocakavat ovu, uz si nepamatam ake dlhe mavas cykly?
@alis110 slnovrat :D...mna pred par dnami bolelo brusko rano a priatel v aute, ze lasocka, co sa deje ty sa na mna za nieco hnevas? Ja, ze nie len ma boli brusko a on siroky usmev, ze jeeeej bude babo :D...mu vravim, ze este som ani plodne dni nemala a on, ze nevadi, tak to tie moje spermijky tam teraz klikuju, aby vydrzali a mali kondiciu a pustil volant a zacal mi oboma rukami ukazovat ako robia spermie kliky 😀
@ikonica mate krasne poistene a lepsie uz netlacit na pilu ako by si si tam zaniesla zapal 🙂
@evi38 27-28 dni
@ikonica takto?