Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@81anina to vieš...skoro ráno prídem a pred dverami stepuje bežne 20 dôchodcov...a to je šesť hodín ráno...a samozrejme každý chce ísť prvý...a to dnes ešte nebol vrchol sezóny...mali sme jeden deň s krásnym číslom 116...chcelo sa mi vracať... každého vypočuješ...hlavne babky sa prídu vykecať...na psychiku je to strašný nápor...alebo sú taký ktorý prídu 5 minút pred koncom a ešte sa rozčuľujú že či ich už neišetríme...obed?... neexistuje...ani kávu nestíham vypiť...na záchod idem až keď ma už pichá močový mechúr...minule mi jedna babička vravela že berie od nás kartu lebo ona predsa nebude čakať 15 minút na lieky... choré...ako keby tam bola sama na vybavenie...je toho strašne veľa...tak veľmi by som potrebovala vypnúť...😟
No baby, tak ja neviem. Asi nič u mňa, zase trocha krvi bolo :( Uvidím ráno, ak teplota klesne končí moja nádej na tento cyklus 😣
Graf takýto, krv nikde 🤔, ale za to neviem či tuto teplotu brat vôbec vážne, keďže som viac nespala ako spala :(
A ta krv bola ako v plodnom hliene nejaka vlasocnica či čo..
Každopádne dnešná teplota, ktorú teda nemôžem brať vážne, ma nepresvedčila, aby som si dnes kúpila test. Takže uvidím podľa zajtrajšej teploty.
@daniela123321 to ma mrzí :( vyzeral úplne super. Ja už tiež netestujem skôr ako by meškala a tie posledné dni pred ms pomaly ani nespím :( držím palce na další cyklus ✊🏻✊🏻✊🏻
@ceklis Ďakujem,no nevadí..pravdu povediac aj som si myslela že mi teraz niekedy klesne teplota..už ma dost boli brucho na ms.No čo už..už si len počkať na mrchaňu😁
@daniela123321 ojojooooooj :(
Baby,viem že to je individuálne ale keď vám klesne teplota kedy dostanete ms?
@daniela123321 ja som dostala hned na druhy den alebo o 2 dni
ja od včera meriam teplotu, ale mam ju akusi nizku celkovo... včera 36,0 a dnes 36,2... ale je pravda ze ked si meriam telesnu teplotu normalne tak mavam tak cca 34 a pri chorobe max 36

@ikonica waw 😃 no ja zatial taku maniu nemam ☺ zatial som testovala vzdy od toho 11dpo alebo v den ms