Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 to snad nie je pravda :(
Ale ms ešte stále nedosla, ze?
@martinade No čo ti poviem..test biely a ms nikde..
@daniela123321 tak ja si stále vravím že na Vianoce už bude babo v brušku 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tak snáď to vyjde. Moc moc držím palce každej aby sa podarilo. Sak už len to sledovanie, testovanie s meranie bt, musí to mat nejaký pozitívny výsledok 💪🏻💪🏻💪🏻
@daniela123321 hmmm tak ešte den vydrzat ci ti teplota vyskoci alebo nie, držím ✊
@arabelka33 podľa mňa 16.10 bola ovulka
@martinade Moja,už nemáš čomu držať palce..ja už chcem nech mi príde ms😪to čakanie
@dominika_sk ahoj, evi, tak ja neviem,asi mam zly teplomer alebo čo 😁😬 aj testy mam už biele. Ako sa dari tebe?
@evi38 pisala som tebe a označila som seba v predošlom prispevku😁
@ceklis musime, no su dni, kedy proste nevládzem.
Ms nikde, spinenie je take slabe, ze ho neni vidiet už ani na toaletaku, len na krcku je. Test negativny najviac ako môže a teplota klesla. Takže asi sa to ale spustí :(
Som strašne smutná, lebo som 3/4 roka čakala, že sa starý gynekológ nejak so mnou rozhybe a bude nieco robit a nic a potom som zmenila gynekologicku a hľa, hned je vola a cesta.
Sama povedala, ze sice som mladá, ale pri mojom amh teda rozhodne nie je na co čakať. Tak hned, endokrinologia, hematologia, imunologia... Len vsade sa čaká pomaly pol roka(az na tu stitnu..).
Ale aspon viem, ze sa to niekam pohlo, no i tak som smutná hlavne z tohto mesiaca, lebo som dúfala, ze to vyjde a budem mat krásny darček pre manžela k výročiu, no nic z toho :/
Ahojte dievčatá tak ako? Ja mám 10 dní do ms ale brucho ma bolí už tri dni...cítim sa celkovo nejako divne...buď ide na mňa choroba alebo príde mrcha skôr...😑 No uvidíme
@ikonica Zatiaľ to vyzerá dobre,držím palce ✊🍀
@daniela123321 diky
Baby , neviete mi poradiť, prosim ? Cely deň , teda od včera poobede velmi slabo spinim. Len na toaletaku trochu ružové. Ani intimka mi nie je treba. Neviem ci sa to rozbehne alebo co to môže byt 🤔😕😤

@ceklis ne je už nemeriam. :D