Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk lebo graf si nie je isty, preto prerusovana 🙂, ale teplota ti ide hore cize by to aj sedelo...ono je dobre zapisovat hlien a krcok a tym, ze tebe sa neda odsledovat kvoli nechtom 😅, tak preto si graf nie je isty 🙂...ale asi si 4 DPO ako ja 🙂
@ceklis uvidis, pokial sa nespusti ms stale je nadej...drzim silno palce, kolko sa snazite?
@ikonica super, to je dobre znamenie 🙂
@dominika_sk
Podla mna u teba bola ovu na 17 DC.Skus zapisat aspon hlien .Ked budes mat zajtra a pozajtra vyssiu teplotu,tak ti to prehodi .
Ahojte baby 🙂 tak som tu znova, tento mesiac cely zly, mam antibiotika a nemozme sa snazit, no teplotu meriam skor zo zvedavosti, chcela som vediet, ci ovu prebehne tak ci tak.. som 19DC, teplota nizka, ani naznak ze by sa mala zvysit. Je mozne, ze mi ovulaciu ovplyvnili antibiotika? Pripadne, minuly mesiac som brala Inofolic, tento nie, kedze sa nemozme ani snazit.. Je mozne aj to, ze by mi to ten cas bez inofolicu takto ovplyvnil?
A este posledna otazka 😃 mozno hlupa, no nevyznam sa.. na co je vitex? Ako sa uziva a je mozne ho uzivat spolu s inofolicom? V minulosti som brala antikoncepciu kvoli preblemom s cyklom..
Baby... možno blbá otázka ale môže byť deň po styku hlien ovplyvnený spermiami?...som 9-11dc... neviem presne lebo mne sa veľmi zvláštne ms rozbieha... môj hlien je úplne ako ovulačný...jeho veľa...ako bielko...z prstov sa nedá umyť...mne ovu testy ovuláciu neukážu tak to ani neskúšam...
@martinade no veď práve... prvé dva dni som krvácala.. úplne normálne...ale len ráno... normálne som musela mať vložku...jasne červená krv...ale od obeda nič...len biely hlien...na druhý deň to isté a na tretí sa to spustilo už počas celého dňa...s doktorkou som to už konzultovala hlavne kôli tomu že od 3dc som mala brať clostilbegit...ale ktorý je ten 3dc?😁...
@evi38 pišem ti spravu
@dominika_sk kedy merias obvykle teplotu a ten jeden raz na 9 DC si kedy merala?
@evi38 meriam 6,30h a ten jeden deň som si na moje pomery dosť pospala a merala som asi 8,10h. viem že to može urobiť veľky rozdiel, lebo jeden deň som vstala skor a skusila som odmerať asi o 5,00 rano -mala som 36,7 a ale ležala a spala som ďalej a keď som si merala o 6,30h ako obvykle už som mala 36,9. alebo opačne, že o 0,2 nižšiu,už si nepamatam ako to bolo.
@martinade no že ak nebudem rátať tie dva dni čo som krvácala len ráno tak si mám odrátať tie tri dni a začať brať clostilbegit...ten sa môže brať od 3dc alebo od 5dc... takže aj keď by sme prirátali tie dva dni tak stále sme v pohode s hraním clostilbegitu...len premýšľam či vplyvom spermií zo včera môžem mať ten taký egg hlien... už cítim ľavý vaječník... až vo štvrtok mám folikulometriu...to budem 11 alebo 13 DC...
@dominika_sk tak potom by som tu teplotu vymazala...myslim, ze by bola aspon o 0,1 menej 🙂