Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk
tak tu teplotu vymaz a moze to byt sprvane.Ovu test si mohla mat pozitivny 1-2 dni pred zaznacenim ovulky.V ten den uz bol negativny
zeny,ako sa da sledovat BT ak robim nocne? a pritom nerovnomerne,niekedy mam za tyzden 3 nocne ,niekedy len 1. dakujem za radu
@katusikkk diky
@daniela123321 ahoj moja...tak som včera na teba myslela 😉...no ja som buď 9 alebo 11dc...to moje krvácanie na začiatku ms sa stále na...ale nevadí...ja som clostil dobrala včera a vo štvrtok mám folikulometriu...to bude buď 11 alebo 13dc😂...no snažíme sa každý druhý deň tak hádam sa trafíme ...tento mesiac je náš...tak som sa akosi správne naladia... BT meriam ale testovať nebudem...ak vydržím 😂😂😂
@zuzik5891 To už máš pred ovulkou?😯ako to uteká.Daj vedieť či ti vo štvrtok povie na folikulometrii.Ja idem na folikulometriu v pondelok..to budem síce len 9DC ale nemá iný voľný termín..ale chcem nech mi predpíše pregnyl a o 2 dni by som si ho pichla aj doma(keďže mi a clostilom chodí ovulka na 12DC)..tak snáď budem mať ovulku budúci štvrtok.A mám posledný cyklus s clostilom 😪
@daniela123321
Zatiaľ som 10dc, dnes sa mi objavil egg hlien tak o 2-3-4 dni ocakavam ovulku. Dnes začinam s ovu testami, vo štvrtok folikulometria a drahy ma ist na sluzobku 😀, tak asi bude musiet dochadzat každý druhy večer. Chudak sa nacestuje a potom musi podat vykon.
@martinade Tak to si už tiež pred ovulkou 😉vy budete testovať a ja budem snáď už aj po ovulke😉Dúfam že sa nám to tento mesiac už všetkým podarí..alebo aspoň jednej🍀🍀🍀
@daniela123321 tak to by bolo super ak by nam to vyšlo - vsetkym 😊
Uz to trvá príliš dlho :(
Ale bojujeme dalej 🙂
@daniela123321 no uteká...to je fakt...i keď mne to príde ako celá večnosť...tebe teraz ms meškala?...tento mesiac to dáme...určite...okrem clostilbegitu berieš aj niečo iné
@zuzik5891 Mne niečo hovor o večnosti 😪no teraz som mala 28 dňový cyklus..ani neviem či mi meškala ms ale dlhú lutealnu fázu som mala..16 ďnovu🤔Ak sa mi nepodarí do konca roka budem musieť opäť riešiť laparoskopiu 😔vieš čo beriem od 4-8DC clostil a po ovulke duphaston a ešte kyselinu listovú.
@martinade Dúfam,že do Vianoc budeme všetky tehotné 👶
držím vám všetkým palce aby to tento mesiac konečne vyšlo... 🙂 ja som 5dpo takže už len čakať a uvidíme, čo bude. 😉
@cassie2323 Držím palce✊🍀
Ja teraz clostilbegit... femibion... Gynex... Euthyrox a po potvrdení ovu Duphaston...a prečo zas laparoskopiu?... skúšala si už jonasovu metódu?...alebo nevieš o nej niečo?
@zuzik5891 Lebo sa mi opäť vrátila endometrióza (+mám aj endo cystu na vaječníku ale má zatiaľ okolo 2cm) no a ak sa nepodarí do konca roka tak budem musieť riešiť tu laparoskopiu nech mi tu cystu výberu+ak mám zrasty a tak.Počula som o tej Jonášovej metóde ale čo ja viem..počula som na to aj pozitívne aj negatívne veci..je to 50:50
@daniela123321 no uvidím...dala som si vypracovať tú Jonášovú metódu tak som zvedavá čo mi to vlastne príde
@daniela123321 dakujem :*
@martinade drzim palce 🙂...u mna 4 DPO 🙂
@cassie2323 to si na tom podobne, mas aj graf? 🙂
@evi38 mam... ale neviem ho sem pridat.. 🙂 vobec mi nejde spravit na mobile screenshot obrazovky
Tak nič z toho. Ms sa rozbehla v plnej krase 😖😖😖

@evi38 aj tak ukazuje ovu rovnako na 14dc