Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis To mi je ľúto 😪do ďalšieho cyklu ideme spolu ✊🍀
@izy1661 Takže aj s tebou idem ďalší cyklus..to dáme✊🍀
@martinade
@izy1661
@daniela123321
@ikonica
Ďakujem moc baby za pochopenie, toto ozaj pozná len niekto čo to prežije tiež 😕 chlap nechápe čo sa so mnou deje a ja by som najradšej zaliezla pod perinu. Našťastie zajtra už bude lepšie a keď odíde ms, budem sa tešiť na ten výlet, týždeň v horách a welnes určite pomôže aspoň v hlave vypnut. Ja vás tu budem citat ďalej a keď pôjdem na to ivf 🙂 ozvem sa. Moc moc držím palce aby to vyšlo každej do Vianoc aby boli už bábätka pod stromčekom v bruškach.
Teda všetkým ❤️❤️❤️
@martinade len testuj!! to ako aj ja, stale len palicky vyberam a namacam 😀 ale ak sa nam nezadarilo, tak tento mesiac sa hadam aspon vyspim, nemusim rano merat, vstavat na budik 🙂 vypnem a uzijem si rodiny. ale verim a dufam, ze sa zadarilo, tym padom ziadne pripitky na tie rozne oslavy co ma cakaju 😀
drzim palce, nech sa zadari!!!!
@2veronika262 pozitívny ovu test máš 🙂 tak sup sup sa snažilkovať
@2veronika262 prave pozeram ze dnes ste sa uz snažilkovali ;)
@shimmikk ja som si ho sama nasadila, citala som o nom vela dobreho, tak som si povedala ze uskodit nemoze. prvy mesiac co som ho zacala brat, tak som neovulovala, mozno mi to vitex sposobil, mozno to bola nahoda, neviem, ale ten druhy cyklus uplne super. pocas uzivania som bola aj na HP a vsetko dobre vysledky. Aj ovulacne testy mam pozitivne. Ja som spokojna
Och boze 7dpo a doma 6 testov... To neni dobreeeeeee.... Este ze mam kusok zdraveho rozumu a stale si hovorim ze jednak je skoro a po druhe mam asi este zostatkove hcg z pregnylu... Drzte paluchy nech vydrzim aspon do piatku aaa
@taily30 uff, tak to asi vyskusam 🙂 mozno je nahoda, ze to tento mesiac nevyzera na ovulaciu, zrovna ked beriem antibiotika, mozno je to ovplyvnene zrovna nimi, a mozno som ju mala predtym vdaka inofolicu, ktory tento mesiac neberiem.. kazdopadne som sa chcela vyhnut privela pripravkom, ale inofolic zacnem urcite, a dam teda asi sancu aj vitexu.. 🙂

@ceklis :(