icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
22. okt 2018

@ceklis :(

ceklis
22. okt 2018

@ikonica tento cyklus netestujem ani nemeriam. Silno silno držím palce tebe aj každej snAzilke nech sa čím skôr podarí a pošťastí nájsť // na teste ✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️

daniela123321
22. okt 2018

@ceklis To mi je ľúto 😪do ďalšieho cyklu ideme spolu ✊🍀

ikonica
22. okt 2018

@ceklis dakujem a mozno na tom vylete sa vam zadari... Vypustit trosku stresy s motyka vystreli ;)

izy1661
22. okt 2018

@ceklis to mi je ľúto :( dnes je zlý deň, obe 1DC :(

daniela123321
22. okt 2018

@izy1661 Takže aj s tebou idem ďalší cyklus..to dáme✊🍀

martinade
22. okt 2018

@ceklis to mi je ľúto :(

martinade
22. okt 2018

@evi38 ovu prebehla a cakacia doba na výsledok sa zacala 🙂

taily30
22. okt 2018

@evi38 ahoj, ja mam 6 dni do dalsieho menzesu, teplota zatial hore, neskor pridam aj graf, len nestiham do ff dopisat udaje 🙂

taily30
22. okt 2018

@shimmikk ja beriem vitex cely mesiac, jednu tabletku rano nalacno, 30 min nic nejest. a je to 900mg vitex. max ma sa brat 1000mg sa mi zda

renimac
22. okt 2018

@taily30 ja som sa vždy na jedla skôr ako 30 min po. Veľmi to vadí? 😣

taily30
22. okt 2018

@martinade ahoj, dakujem pekne, uz ma chyta cestovna horucka 🙂 dnes vecer letim. dohodim sem graf, len nejako nestiham, ale teploty myslim ze ok. ved mi potom okomentuj 😉
a ako ty? co noveho?

ceklis
22. okt 2018

@martinade
@izy1661
@daniela123321
@ikonica
Ďakujem moc baby za pochopenie, toto ozaj pozná len niekto čo to prežije tiež 😕 chlap nechápe čo sa so mnou deje a ja by som najradšej zaliezla pod perinu. Našťastie zajtra už bude lepšie a keď odíde ms, budem sa tešiť na ten výlet, týždeň v horách a welnes určite pomôže aspoň v hlave vypnut. Ja vás tu budem citat ďalej a keď pôjdem na to ivf 🙂 ozvem sa. Moc moc držím palce aby to vyšlo každej do Vianoc aby boli už bábätka pod stromčekom v bruškach.
Teda všetkým ❤️❤️❤️

taily30
22. okt 2018

@renimac joj to vobec neviem, su rozne clanky ako to uzivat, dokonca na tom baleni co mam pisu 2 tabletky po jedle. ale mne to nerobi zle nalacno a vsade som citala ze nie viac ako 1000mg, tak to uzivanie na mojom baleni mi nedava zmysel.

martinade
22. okt 2018

@taily30 ja som na cakacej listine na ovu 😂
V najbližsich dnoch by mi mala prebehnúť, takze testujem o 106 ovu testy 😀

taily30
22. okt 2018

@martinade len testuj!! to ako aj ja, stale len palicky vyberam a namacam 😀 ale ak sa nam nezadarilo, tak tento mesiac sa hadam aspon vyspim, nemusim rano merat, vstavat na budik 🙂 vypnem a uzijem si rodiny. ale verim a dufam, ze sa zadarilo, tym padom ziadne pripitky na tie rozne oslavy co ma cakaju 😀
drzim palce, nech sa zadari!!!!

renimac
22. okt 2018

@taily30 ja beriem len 1tbl denne, 500mg. Tak snáď stačí.

martinade
22. okt 2018

@ceklis hlavne sa drž, pusti si komediu, poteš sa napr. kupou laku, alebo si daj celu čokinu a bez výcitiek. Uz zajtra bude lepsie 😘

2veronika262
22. okt 2018

Ahojte žienky, tak ja som momentálne v čakacej fáze na ovu. Dúfam, že príde co najskôr lebo snaženie už nebude 🙂 doteraz som mávala na 13dc ale vyzerá to tak ze sa mi to asi posunie 🙂 držím Vám všetkým palce nech to tento mesiac vyjde 🙂

martinade
22. okt 2018

@2veronika262 pozitívny ovu test máš 🙂 tak sup sup sa snažilkovať

martinade
22. okt 2018

@2veronika262 prave pozeram ze dnes ste sa uz snažilkovali ;)

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
martinade
22. okt 2018

@taily30 nenechaj sa obmedzovať. Podla mna pripitok, dva nezaskodi pokial drobec este nie je zavrtany. Uži si to poriadne, uz aj mna chyta mysienka zeby som zbehla domov, ale asi realne to vidim až na vianoce 🙂
Ju a nezabudni si kupit gynex 🙂

taily30
22. okt 2018

@martinade gynex mam uz poznaceny 😀 dakujem. my tiez zvycajne chodime na vianoce, ale tentokrat sa neda, tak aspon ja idem

taily30
22. okt 2018

@evi38 @martinade no zienky, tu je moj graf. Som zvedava, co lietanie a zmena prostredia urobi 😉

shimmikk
22. okt 2018

@taily30 prosim ta, a ten vitex beries z nejakeho konkretneho dovodu? 🙂 ci len ako "pomoc"? Pripadne ti pomohol nejak s ovulaciou?

taily30
22. okt 2018

@shimmikk ja som si ho sama nasadila, citala som o nom vela dobreho, tak som si povedala ze uskodit nemoze. prvy mesiac co som ho zacala brat, tak som neovulovala, mozno mi to vitex sposobil, mozno to bola nahoda, neviem, ale ten druhy cyklus uplne super. pocas uzivania som bola aj na HP a vsetko dobre vysledky. Aj ovulacne testy mam pozitivne. Ja som spokojna

ikonica
22. okt 2018

Och boze 7dpo a doma 6 testov... To neni dobreeeeeee.... Este ze mam kusok zdraveho rozumu a stale si hovorim ze jednak je skoro a po druhe mam asi este zostatkove hcg z pregnylu... Drzte paluchy nech vydrzim aspon do piatku aaa

shimmikk
22. okt 2018

@taily30 uff, tak to asi vyskusam 🙂 mozno je nahoda, ze to tento mesiac nevyzera na ovulaciu, zrovna ked beriem antibiotika, mozno je to ovplyvnene zrovna nimi, a mozno som ju mala predtym vdaka inofolicu, ktory tento mesiac neberiem.. kazdopadne som sa chcela vyhnut privela pripravkom, ale inofolic zacnem urcite, a dam teda asi sancu aj vitexu.. 🙂

taily30
22. okt 2018

@shimmikk vzdy ked sa beru doplnky, tak to nevzdavaj po mesiaci. treba 2-3 mesiace na zaznamenanie nejakeho vysledku. urcite by som to nevzdavala