icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
22. okt 2018

@taily30 tak to bude Halloween 🎃 návšteva

taily30
22. okt 2018

@martinade dufam, ze nie taka strasidelna 😀

cassie2323
22. okt 2018

@ceklis to mrzi verím že do vianoc už budeš mať Mimi v brušku...😉 Ale je to ťažké...vždy keď v kútiku duše dufas že to vyšlo a potom príde mrcha...😢
@martinade držím silno palce...ja tiež už len cakam...uvidíme čo bude ☺

81anina
22. okt 2018

tak zajtra očakávam 1 DC. Dnes silné kŕče už od obeda a slabulinké špinenie.Vypila som šťavu z 2 citrónov aby som oddialila ms aspoň dozajtra kvôli IUI 😂 Zatiaľ ms nikde 😀

shimmikk
22. okt 2018

@taily30 jasne, to viem, ja som inofolic vysadila skor kvoli tomu, ze som dostala na 20 dni antibiotika, pocas ktorych nemozem otehotniet, tak mi to prislo viac menej zbytocne, predsa len to nie je lacna zalezitost. ale uz je objednany, hned ako pridem, zacnem znovac 🙂 a ten vitex si brala od urciteho dna cyklu? ci je to jedno?

taily30
22. okt 2018

@shimmikk ked mi vitex prisiel, tak hned dalsie rano som zacala uzivat

cassie2323
22. okt 2018

Ja teraz tiež beriem inofolik.. manžel má folandrol a ešte som si kúpila vit. E,D, zinok, B-komplex...a rozmýšľam aj nad gynexom a vitexom....ale nechcem toho moc kombinovať...

shimmikk
22. okt 2018

@taily30 vdaka 🙂 tak do toho asi pojdem

@cassie2323 ved prave, ja sa tomu chcem tiez zatial vyhnut, prvykrat nam to vyslo hned na druhy mesiac, akurat sa neudrzalo, a viem ze vsetky tieto pripravky by ma akurat stresovali, aj partnera 🙂 mne pride uz aj inofolic, vitex a femibion vela a idem do toho :D

daniela123321
22. okt 2018

@81anina No podľa grafu už zajtra príde 😁

cassie2323
22. okt 2018

@shimmikk tak tie vitamíny sú u nás v pohode...manžela skôr stresuje to ako bude odovzdávať vzorku na spermiogram...mňa prepadajú myšlienky že sa bábätká nikdy nedočkám....ale to je všetko v hlave...

ja197
22. okt 2018

Viete mi poradiť s jednou vecou prosím vás? Mala by som byť po ovu, len včera jedna teplota naraz nejako klesla pod čiaru, je možné že tým že som sa pred meraním pár krát zobudila na chvíľu a potom znova zaspala sa mohla tak znížiť? Keď som do ff zadala o 0.2 vyššiu teplotu tak mi krásne vyznačilo ovu, keď dám nameranú tak je z toho aplikácia v šoku 😂 prikladám graf z ff kde je teplota upravená a kalendár kde je nameraná hodnota zo včera

ikonica
22. okt 2018

@ja197 je to ok... Na nejaky treti stvrty den moze byt taky pokles kvoli hormonom.... Tusim s estrogenom to ma nieco... Citala som to na ff... Len si to zabudnem stale niekam ulozit....

ja197
22. okt 2018

@ikonica ďakujem pekne za odpoveď, snáď to bude stúpať ďalšie dni teda

cassie2323
22. okt 2018

Tak toto je môj graf...konečne som na to prišla ako ho sem dať. 😀

ikonica
22. okt 2018

@ja197 neboj... Popozeraj nejake grafy uvidis, ze mnohe zeny maju taky pokles v tych dnoch... Snazim sa to najst na ff.... zatial sa nepodarilo....

martinade
22. okt 2018

@cassie2323 hlavne ze je bez zvuku 😂

ikonica
22. okt 2018

@ja197 nieco take ze klesa estrogen a nastupuje progesteron....

cassie2323
22. okt 2018

@martinade to mi trošku nevyšlo... 😂😂

ikonica
23. okt 2018

Presne ako som cakala

evi38
23. okt 2018

@dominika_sk to je v pohode 🙂...ako dnes pokracuje teplota? 🙂

evi38
23. okt 2018

@ceklis juj je mi to luto, viem ako sa citis, drzim palce, aby uz dalsi cyklus bol vitazny 🙂
@taily30 graf super aj ten pokles 🙂...velmi drzim palce 🙂
@ikonica graf super, ooo 6 testov...drzim palce, aby boli // 🙂

evi38
23. okt 2018

@ja197 za mna ovu, tak ako vyznacil FF 🙂...ten pokles nevadi 🙂
@cassie2323 super, sikovna, podarilo sa 🙂...dnes je aka teplota?

martinade
23. okt 2018

@ikonica 6 testov 🙂 pršteky nesvrbia?

ikonica
23. okt 2018

@martinade och poriadne :D

martinade
23. okt 2018

@ikonica pockas do ms, ci niekedy o 2 dni budeš testovat? 😀

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica som podobne na tom ako ty, aj graf, zatiaľ 7DPO, včera ma pobolievalo v podbrušku riadne, ako na ms, ale to je skoro..... a dva dni predtým pichlo riadne 2x v ľavej strane, ty niečo pociťuješ?????

cassie2323
23. okt 2018

@evi38 dnes bola 36,1....ale mala som nočnú, aj keď celkom pokojnú tak som si aj trocha podriemala.

evi38
23. okt 2018

@cassie2323 neskusala si aj ovu test? 🙂

ikonica
23. okt 2018

@dolynkag ano aj ja mam take priznaky, kremovy hlien, nauzea a v noci zimnica

ikonica
23. okt 2018

@martinade no neviem ci uz nie zajtra 😲... Podla sestricky by mal pregnyl 5000 vyprchat do 4-5 dni ale co citam, tak niektote mali aj 12 dni....