Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 jasne, to viem, ja som inofolic vysadila skor kvoli tomu, ze som dostala na 20 dni antibiotika, pocas ktorych nemozem otehotniet, tak mi to prislo viac menej zbytocne, predsa len to nie je lacna zalezitost. ale uz je objednany, hned ako pridem, zacnem znovac 🙂 a ten vitex si brala od urciteho dna cyklu? ci je to jedno?
Ja teraz tiež beriem inofolik.. manžel má folandrol a ešte som si kúpila vit. E,D, zinok, B-komplex...a rozmýšľam aj nad gynexom a vitexom....ale nechcem toho moc kombinovať...
@taily30 vdaka 🙂 tak do toho asi pojdem
@cassie2323 ved prave, ja sa tomu chcem tiez zatial vyhnut, prvykrat nam to vyslo hned na druhy mesiac, akurat sa neudrzalo, a viem ze vsetky tieto pripravky by ma akurat stresovali, aj partnera 🙂 mne pride uz aj inofolic, vitex a femibion vela a idem do toho :D
@81anina No podľa grafu už zajtra príde 😁
@shimmikk tak tie vitamíny sú u nás v pohode...manžela skôr stresuje to ako bude odovzdávať vzorku na spermiogram...mňa prepadajú myšlienky že sa bábätká nikdy nedočkám....ale to je všetko v hlave...
Viete mi poradiť s jednou vecou prosím vás? Mala by som byť po ovu, len včera jedna teplota naraz nejako klesla pod čiaru, je možné že tým že som sa pred meraním pár krát zobudila na chvíľu a potom znova zaspala sa mohla tak znížiť? Keď som do ff zadala o 0.2 vyššiu teplotu tak mi krásne vyznačilo ovu, keď dám nameranú tak je z toho aplikácia v šoku 😂 prikladám graf z ff kde je teplota upravená a kalendár kde je nameraná hodnota zo včera
@cassie2323 hlavne ze je bez zvuku 😂
@martinade to mi trošku nevyšlo... 😂😂
@dominika_sk to je v pohode 🙂...ako dnes pokracuje teplota? 🙂
@ja197 za mna ovu, tak ako vyznacil FF 🙂...ten pokles nevadi 🙂
@cassie2323 super, sikovna, podarilo sa 🙂...dnes je aka teplota?
@evi38 dnes bola 36,1....ale mala som nočnú, aj keď celkom pokojnú tak som si aj trocha podriemala.
@cassie2323 neskusala si aj ovu test? 🙂

@taily30 tak to bude Halloween 🎃 návšteva