icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica tak budem netrpezlivo čakať na tvoj test...ja urobím štvrtok ráno asi

ikonica
23. okt 2018

@dolynkag ja neviem ci uz zajtra bojim sa, ze ten pregnyl este nevyprchal... Uvidim...

nikuska111
23. okt 2018

Myslíte že je už pozitívny či ešte nie

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica no pozerala som, že tých 10 dní sa drží, tak musíš vydržať aj ty ešte 🙂

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica ma napadlo, tie príznaky nemôžu byť z toho pregnylu? nemám skúsenosti, nič podobné som nemala, ale ked sa to v tele správa ako HCG, tak to nemohlo byť z toho?

cassie2323
23. okt 2018

@evi38 ovu testy som robila zhruba v čase keď som mala mať ovulku....od 11dc som ich spravila 7 a všetky negatívne...aj keď ovulacny hlien som mala ako vždy aj má pichalo v podbrušku..
..dnes som 22dc hlien mám ešte stále rovnaký ako cez plodné dni akurát by som povedala že je ho viac...čo je mi divné lebo takto dlho som ho nikdy nemala aj má už týždeň boli v podbrušku ako keby mala prísť mrcha....a teraz som si merala teplotu a mám 36,7 (merala som v podpazuší) no u mňa je bezna teplota 35,2...väčšinou keď mám cez 36 tak som chorá a pomaly umieram (ako keď ma môj muž 37,2 ) 😂😂...tam neviem či na mňa niečo nelezie

ikonica
23. okt 2018

@dolynkag ale tak mne nic nebolo po pichnuti... Priznaky mam tri dni... Ale u mna mozu byt aj z atb ktore som brala na zapal mocovych ciest a dobrala ich v nedelu...

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica držme si palce a hlavne trpezlivoooooooosť... 🙂

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade vravela som si že ovu testy už skúšať nebudem ale ešte im dám jednu šancu...fakt som zvedavá či budem mať aspoň raz pozitívny výsledok

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica ja testujem ovu testami zatiaľ 🙂

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 pri ovu testoch sa odporuca 2 hod pred testom nepit. Mne to pomohlo. Plus som objavila rozpätie casu (poobede) kedy u mna vidno výsledok najviac..

ikonica
23. okt 2018

@dolynkag ja len kvoli fraxiku som taka nespokojna... Treba cim skor po //m zacat pichat... Inac ma nic netlaci... Len zvedavost :D

dolynkag
23. okt 2018

@ikonica tak na riedenie krvi sa da použiť aj natokinaza a serapaptaza a bez pichania a vedlajších učinkov a hocikedy..... tak si daj zatiaľ to

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade poobede o koľkej asi? ...

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 okolo 16-18. Kedy ty testujes? Z ranneho moču?

ikonica
23. okt 2018

@dolynkag ja mam anopyrin... Beriem ho denne... Serra som brala nejaky cas, ale radsej idem podla hematolozky....

martinade
23. okt 2018

@dolynkag @ikonica serapaptaza sa neodporuca pocas tehotensva. Neexistuju dostatočne studie aby potvrdili teoriu ze nezanecha negative ucinky na plode alebo babatku

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade minulý cyklus som testovala o desiatej dopoludnia a o deviatej večer...ani raz som nevystihla vrchol

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 ved v navode sa pise ze test by sa nemal robiť v noci. To sa necudujem, ze nemas vyrazne testy

joanka7
23. okt 2018

Zdravim vsetkych moze mi niekto poradit ? Lebo ja uz nieviem pravnepodobne som mala minuly cyklus dvakrat ovu kedze boli dva krat ovu testy pozitivne a to 15 dc a25 dc potom prisla ms po ovu mam teploty max 36.7 chora niesom len ma boli troška hrdlo len malinko aby s toho bola taka baz.teplo ?

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade no poviem ti pravdu že návod som veľmi nečítala...len čo tu baby písali...ale skúsim teraz popoludní testovať...

martinade
23. okt 2018

@joanka7 ovulka nemoze byt 2x a to v rozpäti 10 dňoch. Cez MS sa nemeria ak meras dole. Ak cez ms meras v puse a potom dole výsledky sa nekombinuju.
A pravidlo je, ovu prebehla ak 3 dni mas vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 skus si precitat navod a potom testovat. ;) navody sa mozu lisit.co ja mam v navode, nemusis mat ty a naopak

joanka7
23. okt 2018

@martinade meriam vzdy len v ustach lavy vajecnik mi nepuka to mam uz potvrdene od gyn vznikaju mi tam cysty tak potom bud to prislo neskor lebo nechapem preco som mala dva krat pozitivny ovu test druhy krat som myslela ze tehotenstvo ale reho.test bol biely a ovu slabol tak ja potom neviem pozri graf z minuleho mesiaca dikes

dolynkag
23. okt 2018

@martinade nemyslím, že prírodný enzym môže škodiť, chemické prípravky su oveľa horšie, ale to je môj názor na základe toho, čo som všetko o tom čítala a skôr som za prírodné veci, ako za chemické.

daniela123321
23. okt 2018

@zuzik5891 Ja robievam ovulačne okolo 4 poobede alebo okolo 7 podvečer a predtým aspoň 2-2,5hodky nepijem tekutiny

martinade
23. okt 2018

@joanka7 podľa pravidiel bazalky si mala len 1x ovu, tak ako ti to apka vyznačila

martinade
23. okt 2018

@dolynkag isto by som neriskovala zdravie dietata bez štúdií ale to je moj skromny názor 🙂

ikonica
23. okt 2018

@martinade no ja som serra brala po kyrete nalepsiu regeneraciu do prvej ms a po nej len do ovuly, lebo som tiez citala, ze moze nejako prekazit uhniezdenie ci co....

joanka7
23. okt 2018

@martinade a 25 dc ovu test zase pozitivny ?