Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@joanka7 ak je test pozitívny neznamena ze ovu prebehne. Ovu test predikuje ale ovu nakoniec nemusi prebehnut. Preto sa meria bazalka lebo ta vie potvrdit ovu. A preco si mala pozitívny test-neviem, ale dana latka je pritomna pocas celeho cyklu. Preco si robila ovu test na konci cyklu?
Baby to uz mam ovu test pozitívny?! Ocakavala som pozdejšie. Vo štvrtok mam folikulometriu 🤔
A chlap mi siel na sluzobku. Idem mu zavolat ze musi byt aspoň jednou castou tela prítomný 😂
Staci ked tutu mutu bude zajta, ci je lepsie dnes?
Inak ťuťu-muťu bolo aj včera večer.
Spodny test dnešný a horny včerajsi.
@martinade lebo ze vraj aj ovu test je pozitivny v tehotenstve uz som sa zacala testit ale tehu test bol negativny a ovu slabol potom uz o tri dni dosla ms len teraz ma metie preco mam bazalnu tak vysoko meram vzdy rovnako diki ze sa mi venujes uvidime ze aka bude teplota dalsie dni mozno klesne
@daniela123321 už došla 🙂)
@martinade Super✌️šup na chlapa😁
@daniela123321 😀 uz je na ceste. Chudak dojde o 23:00
@martinade 😁 to je láska✌️
Cavte lásky moje 🙂 Noo ako sa mame?? ❤️❤️😍😍😍staaale som Vám verná 🙂
@sonulienka13 jeeej ahoj... Ty napis co mas nove... Zdravicko uz lepsie?
@sonulienka13 ako sa mas? Co nového u teba?
@ikonica
@martinade babulkyy moje zlate 😍😍❤️❤️🙏🙏tak som rada ze ste na mna nezabudliii.ja vas tu tak luubim vsetky.
co ja?! vy sa chvalte a prehanajte.Ja? stale na pnke.Mam dalsie lieky na Crohna tak sa uvidi.Len neni to ružové.Vraciam stale a ani tehotna som neni 😂😂sak by on to ani nezistila ked mam aj zaludok chorý 😂😂😂🙈😍 no a tento mesiac mi nepredlzili zmluvu v robote tak som bez prace.no na paraaadu.co Vám poviem.prehrala som pojednávanie s jednou stavebnou firmou a mam zaplatiť 2500€.co moze byt lepsie ??😁😁😁😁🙈🙈👌👌👌a dnes mi mešká druhy den mrsina.ale ono to priiiude ako vzdy 🙂 tak to len v skratke moje 🙂
@sonulienka13 tak to mi je ľúto 😞 ze tak sa to na teba kopí... Drz sa moja, určite sa vsetko zlepsi 😘
A meska mrsina? No kto vie, možnože si tehu? Kedy testujes?
@sonulienka13 ach jo :( Lepi sa to na teba... Ale po kazdej burke vyjde slnko... A duha 🙂
My stale rovnako... Teraz testujem prvy krat clostil a o par dni sa dozviem vysledok... Ak to neklaplo, v dalsom cykle pridame este iui ;)
Drzim palce, nech uz ti vykukne ☀
@martinade no ja som dnes buď 9 alebo 11 DC...to aj moja doktorka je na pochybách lebo ja prvé dva dni krvácam len ráno...ale úplne normálne... potrebujem vložku a po obede už nič... úplne čistý výtok...bez krvi...až na tretí deň sa mi spúšťa... skúsim robiť dva testy...jeden okolo jedenástej a druhý okolo piatej...to nepitie určite dodržím...
@martinade moje,jasneee,bude dobre.ja som uz zvyknuta 😁😁😁🙈netestujem,nemeriam bazalku ani nic.neverim tej potvore.ona di dojde 🙂 a mam len digi test 🙂
@ikonica Noo moje,tak to silno drzim palcaky,aby vsetko islo tak ako ma!!🤞🤞🤞❤️❤️Verim ze to vyjde!!
@sonulienka13 dakujem... Potom napis ci dosla mrcha... Neodporucali ti nejaku biologicku liecbu? Vela o tom neviem, len co mi znama trosku spominala... Aj to ze je problem so schvalenim od poistovne...
@ikonica Noo ja teraz skusam lieky lebo ja mam aj zaludok chorý.nie len čreva.a ja mam tenké postihnuté.tak uvidim co lieky.noo hned rano napisem 😂😂 v sobotu ideme s mužom na svadbu.to bude uplny uchvat mrcha pred svadbou 🙂

@daniela123321 návod preštudovaný...😊...hor sa do ovulačného testovania ❤️