icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
23. okt 2018

@daniela123321 návod preštudovaný...😊...hor sa do ovulačného testovania ❤️

martinade
23. okt 2018

@joanka7 ak je test pozitívny neznamena ze ovu prebehne. Ovu test predikuje ale ovu nakoniec nemusi prebehnut. Preto sa meria bazalka lebo ta vie potvrdit ovu. A preco si mala pozitívny test-neviem, ale dana latka je pritomna pocas celeho cyklu. Preco si robila ovu test na konci cyklu?

martinade
23. okt 2018

Baby to uz mam ovu test pozitívny?! Ocakavala som pozdejšie. Vo štvrtok mam folikulometriu 🤔
A chlap mi siel na sluzobku. Idem mu zavolat ze musi byt aspoň jednou castou tela prítomný 😂
Staci ked tutu mutu bude zajta, ci je lepsie dnes?
Inak ťuťu-muťu bolo aj včera večer.
Spodny test dnešný a horny včerajsi.

joanka7
23. okt 2018

@martinade lebo ze vraj aj ovu test je pozitivny v tehotenstve uz som sa zacala testit ale tehu test bol negativny a ovu slabol potom uz o tri dni dosla ms len teraz ma metie preco mam bazalnu tak vysoko meram vzdy rovnako diki ze sa mi venujes uvidime ze aka bude teplota dalsie dni mozno klesne

martinade
23. okt 2018

@joanka7 podľa mna je tvoja teplota normalna. Chod na ff apku, tam je galeria grafov a uvidis ze je to štandarné. Nezda sa mi ze ovu test moze substituovať tehotensky test. Inak by tehu testy neexistovali. Ak chceš mat istotu tak si sprav tehu test.

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 ako dopadol ovu test?

81anina
23. okt 2018

@daniela123321 už došla 🙂)

martinade
23. okt 2018

Tak znovu test spraveny a teraz uz nemám pochyb. Je pozitívny 🙂

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade no môj je zatiaľ úplne negatívny

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade ktorý DC si?

dolynkag
23. okt 2018

prvý môj graf, zatiaľ takto to vyzerá, neviem vôbec čo mám očakávať dalej..... uvidíme meriam prvý mesiac

martinade
23. okt 2018

@zuzik5891 som.11dc a ty? Hlavne zajtra pred testom nepi ca 2 hodky

martinade
23. okt 2018

@dolynkag zaujimave a napinave to bude az na konci cyklu. Ake dlhe mavas cykly?

daniela123321
23. okt 2018

@martinade Super✌️šup na chlapa😁

martinade
23. okt 2018

@daniela123321 😀 uz je na ceste. Chudak dojde o 23:00

dolynkag
23. okt 2018

@martinade mavala som 25-26-27 ale v lete som prišla o bábo v 19 TT, tak zatým som mala cykly 30 a 31 takže absolutne neviem teraz aký by mal byť....podľa ovu asi krátky

martinade
23. okt 2018

@dolynkag tak to mi je velmi ľúto...
Dlzka cyklu zavisi od lf. Ta je.stale približne rovnaka. Ak sa nemylim 🙂

dolynkag
23. okt 2018

@martinade tak tu mam asi potom 15-16 dni

daniela123321
23. okt 2018

@martinade 😁 to je láska✌️

sonulienka13
23. okt 2018

Cavte lásky moje 🙂 Noo ako sa mame?? ❤️❤️😍😍😍staaale som Vám verná 🙂

ikonica
23. okt 2018

@sonulienka13 jeeej ahoj... Ty napis co mas nove... Zdravicko uz lepsie?

martinade
23. okt 2018

@sonulienka13 ako sa mas? Co nového u teba?

sonulienka13
23. okt 2018

@ikonica
@martinade babulkyy moje zlate 😍😍❤️❤️🙏🙏tak som rada ze ste na mna nezabudliii.ja vas tu tak luubim vsetky.
co ja?! vy sa chvalte a prehanajte.Ja? stale na pnke.Mam dalsie lieky na Crohna tak sa uvidi.Len neni to ružové.Vraciam stale a ani tehotna som neni 😂😂sak by on to ani nezistila ked mam aj zaludok chorý 😂😂😂🙈😍 no a tento mesiac mi nepredlzili zmluvu v robote tak som bez prace.no na paraaadu.co Vám poviem.prehrala som pojednávanie s jednou stavebnou firmou a mam zaplatiť 2500€.co moze byt lepsie ??😁😁😁😁🙈🙈👌👌👌a dnes mi mešká druhy den mrsina.ale ono to priiiude ako vzdy 🙂 tak to len v skratke moje 🙂

martinade
23. okt 2018

@sonulienka13 tak to mi je ľúto 😞 ze tak sa to na teba kopí... Drz sa moja, určite sa vsetko zlepsi 😘
A meska mrsina? No kto vie, možnože si tehu? Kedy testujes?

ikonica
23. okt 2018

@sonulienka13 ach jo :( Lepi sa to na teba... Ale po kazdej burke vyjde slnko... A duha 🙂

My stale rovnako... Teraz testujem prvy krat clostil a o par dni sa dozviem vysledok... Ak to neklaplo, v dalsom cykle pridame este iui ;)

Drzim palce, nech uz ti vykukne ☀

zuzik5891
23. okt 2018

@martinade no ja som dnes buď 9 alebo 11 DC...to aj moja doktorka je na pochybách lebo ja prvé dva dni krvácam len ráno...ale úplne normálne... potrebujem vložku a po obede už nič... úplne čistý výtok...bez krvi...až na tretí deň sa mi spúšťa... skúsim robiť dva testy...jeden okolo jedenástej a druhý okolo piatej...to nepitie určite dodržím...

sonulienka13
23. okt 2018

@martinade moje,jasneee,bude dobre.ja som uz zvyknuta 😁😁😁🙈netestujem,nemeriam bazalku ani nic.neverim tej potvore.ona di dojde 🙂 a mam len digi test 🙂

sonulienka13
23. okt 2018

@ikonica Noo moje,tak to silno drzim palcaky,aby vsetko islo tak ako ma!!🤞🤞🤞❤️❤️Verim ze to vyjde!!

ikonica
23. okt 2018

@sonulienka13 dakujem... Potom napis ci dosla mrcha... Neodporucali ti nejaku biologicku liecbu? Vela o tom neviem, len co mi znama trosku spominala... Aj to ze je problem so schvalenim od poistovne...

sonulienka13
23. okt 2018

@ikonica Noo ja teraz skusam lieky lebo ja mam aj zaludok chorý.nie len čreva.a ja mam tenké postihnuté.tak uvidim co lieky.noo hned rano napisem 😂😂 v sobotu ideme s mužom na svadbu.to bude uplny uchvat mrcha pred svadbou 🙂