icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
23. okt 2018

@sonulienka13 ❤️❤️❤️🤗❤️❤️❤️

sonulienka13
23. okt 2018

@bona69 moooje ❤️❤️

taily30
23. okt 2018

@zuzik5891 ovulacne testy sa maju robit v rozmedzi 10am - 8pm. Ja som sice velakrat robila aj o 9am, ale nie hned z prveho mocu. Skusaj skor okolo 11.30, 2.30pm...

taily30
23. okt 2018

@martinade jednoznacne pozitivny, volaj drahemu!!! A hlasim stastny prilet 🙂

zuzik5891
24. okt 2018

@taily30 z prvého moču som nerobievala ale skúsim iný čas či to niečo pomôže... ďakujem krásne 😊

martinade
24. okt 2018

@taily30 vitaj doma 🙂 a uži si rodinku

taily30
24. okt 2018

@martinade dakujem, nasi o mne este nevedia, az poobede po robote. mam cas nachystat prekvapko

martinade
24. okt 2018

Ach jaj, čo mi to ta teplota robí, prečo nemohla potvrdit ovulku. Teraz musime riešiť či dnes alebo zajta sa stačí s mužíkom stretnút. Idealne by bolo dnes a zajta ale tiez to nie je sranda kazdy den jazdit 600km, byt cely deň v praci a potom podať výkon. 🤓 Možnože stiham dokonca aj folikulometriu vo štvrtok 😀

martinade
24. okt 2018

@taily30 jeje j super, tak to budu prekvapení. 😀Radost druhych je proste úžasná 🙂 este lepsia ako vlastná.

ikonica
24. okt 2018

Ojojoooj asi som to zakrikla vcera 🙂 :/

ikonica
24. okt 2018

Na mrchu ne ale este skoro

martinade
24. okt 2018

@ikonica mne ten Brevactid 5000 skratil lf. Som sa pytala lekara a ak si dobre pamätám tak vravel, ze ten zensky hormon urychluje proces. Ovu som mala na 13dc, a ms došla na 24 deň. Ale dufam ze to nie je tvoj prípad. Držím pršteky 😘

taily30
24. okt 2018

@martinade ja len dufam, ze maminka od radosti neskolabuje. Si zlata, velmi sa tesim na poobedie. Len mi ide hlavu roztrhat

taily30
24. okt 2018

@ikonica Ved mas pekny graf

martinade
24. okt 2018

@taily30 🙂 len si tu hlavu nechaj v jednom kuse 😂 budes ju potrebovat pri pusinkovaní

ikonica
24. okt 2018

@martinade a o kolko? Na teste nieco slabunke nevyfotitelne... Ale to je asi este pregnyl...

dominika_sk
24. okt 2018

Baby, čo myslite? 😳

martinade
24. okt 2018

@ikonica väčšinou mam 26-28 dnove cykly. Takze cca o 2-4 dni mi skratil. Tu je moj graf ked som si pichala ten Brevactid
A hormon sa drží cca 10 dni v tele. Zbytočne je testovať.

ikonica
24. okt 2018

@dominika_sk 1. Testujes moc skoro
2. Woman secret mi zvyklo robit kanaliky
Drzim palce 🙂

ikonica
24. okt 2018

@martinade hmm no som zvedava... Uvidime aka bude zajtra teplota....

dominika_sk
24. okt 2018

@ikonica podla mojich vnutornych pocitov a priznakov bola ovu skor. Hlavne sa necitim vo svojej koži. Viem že to je skoro ale tak čo už😁

ikonica
24. okt 2018

@dominika_sk chapem.. Ja som tiez nikedy velmi skoro testovala..

ikonica
24. okt 2018

@martinade inac ja mam tiez 26-28... Cize moze o chvilu ocakavat :/

martinade
24. okt 2018

@ikonica inak ak sa pozriem ešte raz na graf z juna, tak ovu podľa pravidiel bt bola o den neskor az 14dc a lf 9 dni...teda
Nemusís ocakavat, co ked sa zadarilo? Nikdy nevieš, držím silno pršteky

ikonica
24. okt 2018

@martinade a aj vtedy si mala to hcg?

ikonica
24. okt 2018

@martinade tak akoze mam nejake priznaky a pocity, ale tie ma uz velakrat oklamali.... Skusim test v piatok ak dovtedy nedojde... To by uz mohol byt pregnyl v cudu... Dnes tam nieco bolo ale fakt nevyfotitelne....

sonulienka13
24. okt 2018

@ikonica dobre ranecko 🙂 Noo ako?? Noo mne mašinka este nic.dnes 3 den meškania aalee dorazi 🙂 prsia absolutne nebolia co sa divím a podbrusko minimalne.skor nie.ona je hnusoba.pride ked to najmenej cakam 😂😂😂

cassie2323
24. okt 2018

Tak ja dnes takto zatiaľ 😃

ikonica
24. okt 2018

@sonulienka13 no neviem, teplota klesla, na teste cosi nevyfotitelne, asi este z pregnylu... Tak uvidime... Ostava len cakat.... Ty netestnes?

dolynkag
Autor odpoveď zmazal