Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Takze z 116xxx grafov len 23% mali implatačný dip ktory skoncil tehotenstvom.
@ikonica nie, ale zajtra. Tak som ho nechcela prečerpat bo vcera soferoval 300km, dnes rano zase 300 km spät. To iste by znovu musel aj dnes a zajtra odšoférovať, to je vela aj na koňa. Inak ťuťu-muťu bolo dnes rano, vcera bol total vycerpany, tak som v ramci zdraveho rozumu som sa rozhodla ze zajtra musi stačit. Teda dúfam a musim si mužika aj šetriť 🙂
@martinade Aj ja držím palce ✊ nám keď sa podaril malý tak som mala 24.12.pozitivny ovu test a mali sme až jeden sexik a to 25.12.večer a podarilo sa✌️
@monika1791 super, dakujem za podporu 🙂
@martinade pripájam sa držím palce nech to výjde ✊
Tak dnes na teste nebol ani ten nevyfotitelny tienik... To vcera asi bol este pregnyl... Hrozne zle som spala (spln 🌕) ... O stvrtej rano teplota 36,64... To je ale o 1,5 az 2 hodky skor nez zvycajne... Potom som spala dalej a merala este raz o 1,5 hod neskor a uz bola 36,9... Zapisala som druhu s poznamkou sleep deprivded takze ju graf nebude brat az tak vazne....
@martinade to mas ozaj nejake stabilne teploty. ale nikde neni napisane, ze to je zle, nie? moj graf vyzeral tak dobre, ale ostane nedokonceny. uz len musim pockat ako sa to skonci. aj teplomer som zabudla pribalit. ale celkovo, ff ma ani nepusti o den vpred, stale je to nadstavene na usa cas. tiez to mam vsetko divne hahaha
@taily30 ked som letela do usa, tak som proste pokračovala v merani o 5:00 ale us času. A cestou naspat som jeden den vynechala, teda 1 den sa vynechal bo posun casu a v lietadle som nemerala... Ale ff zachytil obe fazy... 🙂 vid obrazok. Nechces kupit na svk teplomer? Ja by som uz ho davno mala 😂
Ju a cestovala som od 9-21dc
@martinade ja to necham tak, len som zvedava ako by teploty boli, ale co uz. este som poriadne ani vonku nebola, akurat co som len kvety vcera kupila a to bolo vsetko. na teplomer veru nebolo ani pomyslenie. podla apky mam dostat v sobotu, tak to je len par dni. a ten dalsi mesiac tiez nebudem merat, zazraky sa nebudu diat ked muza tu nemam🙂

@alis110 a prečo by mala až o 0,3 stupňa klesnúť?