icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
24. okt 2018

@alis110 a prečo by mala až o 0,3 stupňa klesnúť?

dolynkag
24. okt 2018

@alis110 pozerala som veľa grafov a nebol tam vždy pokles na uhniezdenie, takže nerieš dajaké čísla na grafe..... tak piatok čakáme na dve čiarky

alis110
24. okt 2018

@bona69 myslim ze som to na ff citala, ze ked je IP teplota klesne o 0,3° ale mozno som to precitala zle 😂

alis110
24. okt 2018

@dolynkag ja urcite nebudem este v piatok testovat... ked tak najskor v nedelu 😉 uvidim ako sa budem dovtedy citit ale silno ti drzim palceky aby sa podarilo

dolynkag
24. okt 2018

@alis110 ja testujem ovu testami, ak zosilneju, dám tehu, ak nie, tak nič 🙂

bona69
24. okt 2018

@alis110 ja som taký pokles nemala, a bola som, držím ti palce ❤️//

alis110
24. okt 2018

@bona69 jasne ved ono je to individualne, dakujem velmi pekne 😍
@dolynkag to tak funguje? O tom som asi este nepocula

dolynkag
24. okt 2018

@alis110 no asi áno, je tu taká diskusia tiež na MK, lebo tie hormony su podobné a reagujú aj na ovu, ale vraj skôr cca o 1-2 dni ako na tehu, nechce sa mi hľadať duchov 😀

martinade
24. okt 2018

@alis110 myslím ze to bolo 0,3 Fahrenheit 🙂

martinade
24. okt 2018
martinade
24. okt 2018

Takze z 116xxx grafov len 23% mali implatačný dip ktory skoncil tehotenstvom.

alis110
24. okt 2018

@dolynkag aha no vidis tak to je pre mna novinka😂

alis110
24. okt 2018

@martinade no vidis to je to moje citanie s porozumenim😊

martinade
24. okt 2018

@ikonica inak test negatívny... Tak ako som predpokladala.

ikonica
24. okt 2018

@martinade a dnes muzik dorazi na bd?

martinade
24. okt 2018

@ikonica nie, ale zajtra. Tak som ho nechcela prečerpat bo vcera soferoval 300km, dnes rano zase 300 km spät. To iste by znovu musel aj dnes a zajtra odšoférovať, to je vela aj na koňa. Inak ťuťu-muťu bolo dnes rano, vcera bol total vycerpany, tak som v ramci zdraveho rozumu som sa rozhodla ze zajtra musi stačit. Teda dúfam a musim si mužika aj šetriť 🙂

ikonica
24. okt 2018

@martinade mas pravdu staci to.... Drzim paluchy 🙂

martinade
24. okt 2018

@ikonica dakujem 🙂 napodobne
Uz by to mohlo konečne vyjst

monika1791
24. okt 2018

@martinade Aj ja držím palce ✊ nám keď sa podaril malý tak som mala 24.12.pozitivny ovu test a mali sme až jeden sexik a to 25.12.večer a podarilo sa✌️

martinade
24. okt 2018

@monika1791 super, dakujem za podporu 🙂

cassie2323
24. okt 2018

@martinade pripájam sa držím palce nech to výjde ✊

alis110
24. okt 2018

@martinade uz len za tu manzelovu snahu musi tento cyklus byt tvoj s poriadnymi // na teste😉

ikonica
25. okt 2018

Tak dnes na teste nebol ani ten nevyfotitelny tienik... To vcera asi bol este pregnyl... Hrozne zle som spala (spln 🌕) ... O stvrtej rano teplota 36,64... To je ale o 1,5 az 2 hodky skor nez zvycajne... Potom som spala dalej a merala este raz o 1,5 hod neskor a uz bola 36,9... Zapisala som druhu s poznamkou sleep deprivded takze ju graf nebude brat az tak vazne....

martinade
25. okt 2018

@ikonica preco si nezapises upravenu teplotu?
Rozdiel pri 1,5 je 0,15 stupna.
Ak ku 36,64 pripočitaš 0,15 výsledok je 36,79
Ak od 36,9 odpočitas 0,15 výsledok je 36,75
Obe výsledky su cca rovnake tak zapis priemer 36,77 🙂

martinade
25. okt 2018

Baby prečo by som znovu nemala mať cudne teploty a divny cyklus? Alebo ovu čaka na folikulometriu ktoru mam dnes a chlapa co mi ma tiež dnes dôjsť? Ach jaj, som zvedava co zajtajsia teplota bude ukazovať. Kontrolovala som teplomer, nie je pokazeny 😂

martinade
25. okt 2018

@ikonica tak či tak, teplota rastie 🙂 držím ✊ pršteky

taily30
25. okt 2018

@martinade to mas ozaj nejake stabilne teploty. ale nikde neni napisane, ze to je zle, nie? moj graf vyzeral tak dobre, ale ostane nedokonceny. uz len musim pockat ako sa to skonci. aj teplomer som zabudla pribalit. ale celkovo, ff ma ani nepusti o den vpred, stale je to nadstavene na usa cas. tiez to mam vsetko divne hahaha

martinade
25. okt 2018

@taily30 ked som letela do usa, tak som proste pokračovala v merani o 5:00 ale us času. A cestou naspat som jeden den vynechala, teda 1 den sa vynechal bo posun casu a v lietadle som nemerala... Ale ff zachytil obe fazy... 🙂 vid obrazok. Nechces kupit na svk teplomer? Ja by som uz ho davno mala 😂
Ju a cestovala som od 9-21dc

taily30
25. okt 2018

@martinade ja to necham tak, len som zvedava ako by teploty boli, ale co uz. este som poriadne ani vonku nebola, akurat co som len kvety vcera kupila a to bolo vsetko. na teplomer veru nebolo ani pomyslenie. podla apky mam dostat v sobotu, tak to je len par dni. a ten dalsi mesiac tiez nebudem merat, zazraky sa nebudu diat ked muza tu nemam🙂

taily30
25. okt 2018

@martinade tak som sa driapala do nebies 🙂