Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@2veronika262 po kyrete som tiez mala slabučkú ms. Ved mi tu maternici poriadne prečistil, takze to vnutro maternice co sa odlupuje pri ms, neodislo to s ms ale pri kyrete. Teda si to myslim... 🙂
@martinade a potom časom sa to upravilo? 🙂 lebo už som mala 3ms a stále slabé 🙂
@2veronika262 uz dalsis ms bola normala. Dokonca ani ovu sa mi neposunula
Počas liečby Clostilbegytom je často zložité ovuláciu načasovať a často sa vyskytuje následné zlyhanie žltého telieska a preto sa PO OTEHOTNENÍ odporúča začať profylaktickú liečbu progesterónom.
@martinade no tak ja už som mala tri a žiadna zmena :(
@katka1304 je to prvy moj cyklus na clostile a mohla som ho uz mat aj skor ale odmietala som umeliny... Len uz som dospela do stadia, kedy uz som na to pripustila... Uz moj gyn nieco naznacoval (nech mu nekrivdim) ale ja som stale cuvla, ze chemiu este nie... Pri prvom tehu mi automaticky dal dufik hoc som nemala problem a aj napriek tomu som neskor zacala spinit az sa to dostalo do stadia MA... Pricina asi moja krv (neskor mi dali dg. Antifosfolipidovy syndrom) ... A v tej suvislosti umele hormony asi nie su moc dobra vec, kedze zahustuju krv... Cize za nieco si mozem aj sama, mozno som mohla zacat s clostilom skor, nebyt strachu z umelych hormonov... Ale.... Stale si nakoniec poviem ASI TO TAK MA BYT
@2veronika262 vsetci lekari to tak beru... Len my to citime inac... Netreba sa ale nechat odbit... Minimalne tie dve vysetrenia nech ti daju urobit....
@2veronika262 mne sa zdá, že je to normálne po kyretáži, keďže tam zoškrabu takú hrubšiu vrstvu dole, potom to trvá asi viac cyklov, kým sa to celé obnoví....no skúsi si to nájsť tu na mk
@ikonica Povedal mi, že po ďalšom potrate urobíme vyšetrenia a bodka. Ale ešte budem veriť ze je všetko v poriadku, stále dúfam ze keďže som pred rokom a pol porodila zdravé dieťatko tak ze hádam nieje vo mne žiaden vážny problém, akurát ci mi ta kyretaz niečo nepoškodila. Ale uvidí sa časom 🙂 Vďaka 🙂
@dolynkag ďakujem pekne 🙂 ako som písala počkám či sa nám nezadari do pol roka a potom to začnem riešiť 🙂
@2veronika262 neboj kyretaz nic neposkodila... Ono ale take tehu dokaze vela pomenit... Aj ked je prve bezproblemove, dalsie uz nemusia... Kolegynka tak mala syna, potom dva potraty po ktorych jej zistili s,yndrom lepivych dosticiek a potom uz s liecbou donosila zdravu dcerku... Zrejme to porve tehu v nej urobilo tu zmenu ktora sa prejavila v druhom neuspesnom... . Krute v nadom systeme je, ze zena musi potratit aspon dva tri krat, kym sa zacne hladat problem...
@ikonica však toto, škoda že niektorí lekári niesu vôbec empaticki a neriešia to už po prvom, čo už no 🙂
@taily30 hej.. Nasi lekari su ok len nemaju radi ked pacient prilis vela vie, ked sa pyta, ked sam studuje.... Moj gyn to neznasa ale aspon mi pekne odpoveda :D aj ten v car nema problem pokecat si.. Ale najradsej maju pacientov typu "toto ti dam, toto ber, toto urob a nic ine nestuduj"
Mas pravdu zajtra bude lepsie, len musim konecne vypnut kona a poriadne sa vyspat ;)
@2veronika262 ale zasa chapem ich... Keby mali byt empaticky s kazdym nestastim, vzivat sa do toho, precitovat to, fak by velmi skoro vyhoreli... Musia si zachovat odstup...
@ikonica
Áno tomu rozumiem, môj ženský je inak celkom milý, po MA mi povedal ze určite to bola len náhoda, že som ešte mladá, že čoskoro budem mat ďalšie bábätko atď atď.. Tak zatiaľ môžem len dúfať ze ma pravdu 🙂
Dievcata idem spat nech nie som aj zajtra taka TetaDepka ako dnes... Tesim sa na vase grafy ;)
@2veronika262 aj mne tak povedal... Hoci uz som stara korcula 😆
@ikonica tak nás aspoň povzbudzujú 🙂
A mozno to nevyslo aj skz zapal mocaku a antibiotika co som brala ;)

@ikonica to ta uplne chapem, lebo aj ja som tak na tom, co si ja nenacitam a akoze neporadim mojej, tak nic by som nemala vybavene. v usa gynekologovia su biedny, neriesia absolutne nic, hned ta len posielaju na kliniku. lenze tam tie palky su take, ze to si dovolit nemozeme. je to otras.
neboj sa, zajtra bude lepsie. tiez velmi poznam taketo stavy a vzdy prejdu. zajtra novy den novy zaciatok. vela sil!