icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
26. okt 2018

@arabelka33 testovala som, včera duch, dnes nič ☹

cassie2323
26. okt 2018

tak mne ide teplota nejako dole... za 4 dni čakám ms, tak uvidíme.... ale v pondelok pojdem ku obvodnej a vybavim si tu endokrinologiu....aj ked včera som sa rozpravala s kolegami urgentakmi a povedali mi ze ta teplota vyzera skor na problem v hypotalame ako v štitnej zlaze.... uvidíme čo mi povie dr.

zuzik5891
26. okt 2018

@cassie2323 endokrinológia...alergológia ..hematológia...absolvuj postupne všetko...ja som toho názoru že radšej jedno vyšetrenie navyše a pre niekoho možno aj zbytočne ale aspoň viem že sa tým už nemusím zaoberať

martinade
26. okt 2018

@cassie2323 merias prvy mesiac a to len od polky... Nevies ake si mala teploty v prvej faze, takisto nepises aky velky je ten pokles... Skor daj graf, lebo tvoj opis sa moze 100 x inak interpretovat...

cassie2323
26. okt 2018

@zuzik5891 na alergologii som bola lebo sa cosi mojej dr. nezdalo pri preventivke, ale tam mam všetko v poriadku, na hematologiu som chodila asi dva roky (tiez na tom trvala moja dr. obvodna), ale tam len zelezo som mala nizke a to uz mam ok, aj na internom som bola nedavno s tlakom, ale to je tiez všetko ok, chodila som aj na neurologiu tam mi zistili neurogennu tetaniu, ale to je uz tiez ok..... ja mam taku obvodnu ze ona ma pri kazdej preventivke poposiela kade-take.... jedine na tej endokrinologii som nebola...

cassie2323
26. okt 2018

@martinade no mriam od polky, takže sa to ešte nejako nedá bratbdo úvahy, ale budúci cyklus už budem merat celý poctivo 😃

martinade
26. okt 2018

@cassie2323 podľa mna je ok, teplota stale skace hore dole. Tie prve mesiace je skor zber dat aby si videla ake mavas grafy, ktore nikdy nie su rovnake. Plus akpracuješ na zmeny a merias v ine casy, musis s tym ratať, ze ta teplota sa bude vlnit 🙂

daniela123321
26. okt 2018

Inak baby,ako to bude s grafom keď sa mení teraz cez víkend čas?

martinade
26. okt 2018

@daniela123321 pred pol rokom to bolo tu rozoberane. Myslim ze sa ma o 15 skor/pozdejšie merat kedže pri bt 15 min je akceptovatelnych a po zmene casu zase o 15 min si meranie posuvat do pozadovaneho času

taily30
26. okt 2018

zaciname ruzoviet 😒

martinade
26. okt 2018

@taily30 uf...

taily30
26. okt 2018

@martinade co uz, co ine sa dalo cakat. a dnes take tooooco hlavy, ze sa musim pridrziavat.
ako tvoj graf, uz ti vyznacilo ovulku?

martinade
26. okt 2018

@taily30 priznaky ms a tehotenstva su velmi podobne. Dokial nedosla ms, stale je šanca.
Teplota mi vyskočila, o 2 dni ju budem mat potvrdenu.... Dufam

taily30
26. okt 2018

@martinade aj ked sa zruzovieva? no uvidim, za den dva ma prist. spodok brucha ma tak divne pali, ako horuce ale tak zvnutra. dnes som cela divna.
tvoj grafik je zaujimavy. som zvedava na kedy ti ovu vyznaci

alis110
26. okt 2018

@taily30 ja som na tom tak isto ale ja mam pocit ako keby ma tam tak pichalo obcas skor ako ked ta niekto pichne vidlickou🙈 ale horuco sa citim cela, stale mi je teplo...a normalne uz sa mi to stalo 3. Den ked sa rano zobudim ako kebu som mala svalovicu na rukach, ako keby som celu noc veslovala😂

taily30
26. okt 2018

@alis110 hahahaha, no bohvie co sa ti snivalo!! ja len spodok brucha ako na ohni.

martinade
26. okt 2018

@taily30 uvidis zajtra... Teplota by viacej napovedala...

alis110
26. okt 2018

@taily30 no mozno som celu noc prebalovala babatka😂 uz som cela zmagorena z toho, nech ta mrcha uz pride lebo dovtedy budem mat vsetky priznaky aj take co neexistuju😂

81anina
26. okt 2018

@ikonica podobne tiez som sa nevedela zmierit s tou predstavou iui a ivf.No kedze cas nepusti rozhodla som sa ze ked to iui teraz nevijde idem do ivf.Od februara 2016 sa snazime,podstupila som aj laparo z ktorej som mala hrozu a prirodzene sme sa naskusali uz asi dost a nic 😩 Drzim nam palce vsetkym ☺

ikonica
26. okt 2018

@81anina no ja skusim este dva cykly s clostilom a mozno aj iui a na dalsi rok asi tiez smer ivf....

81anina
26. okt 2018

@ikonica 😊tiez som rozmyslala nad ivf az po novom roku nebudem sa cez sviatky stresovat a mozno sa aj daco zadariii dovtedy 😂

taily30
26. okt 2018

@martinade Ved aj lutujem, ze som prestala s tym meranim. Ale teraz je uz ozaj neskoro.

martinade
26. okt 2018

@taily30 nevadi. Proste tento cyklus je športovy 🙂 a napínajúci 🙂
Dufam ze sa to nerozbeho...

ja197
26. okt 2018

@skyahiah nie ja nehovorím môjmu nikdy, keď som minulý rok otehotnela tak potom ako som mu to oznámila tak už som mu aj ďalšie ukázala ale odvtedy zase nič nehovorím, aj keď hlúpy určite nieje keď vidí aj ovulačné testy v koši, ale nevyjadruje sa k tomu 😊 ja už dúfam že mu budem môcť znova ukázať niečo s 2 čiarkami 😊 moja teplota dnes o 0,2 vyššia ako včera, takže som zvedavá 😊

zuzik5891
26. okt 2018

Baby...aký hlien mám v grafe vyznačiť keď je taký naťahujúci...klzký ale nieje číri ako bielko... sfarbením je skôr mliečny...je to niečo medzi ovu hlienom a krémovým... či radšej neznačiť nič?

ikonica
26. okt 2018
zuzik5891
26. okt 2018

@ikonica super...ďakujem...toto bola pre mňa dilema každý cyklus 😁

zuzik5891
27. okt 2018

Môj dnešný graf... čakáme na ovuláciu 😊

ikonica
27. okt 2018

Teraz bude drahoty robit mrcha jedna... Dufam ze najneskor do pondelka sa jej uraci prist....

martinade
27. okt 2018

@ikonica hmmm splha sa hore,držím pršteky nech nadalej stupa