icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
28. okt 2018

Dobre ranko, baby, ako ste si dnes merali bt? Lebo ja normalne vstavam o 6,30. Dnes už som bola hore o piatej, do šiestej som vydržala v posteli a aj tak to je v podstate rozdiel 1,5 hodiny oproti času kedy meriam😬

martinade
28. okt 2018

Dobre ranko zienky 🙂
3dpo. sice som chcela pokracovat v merani podla stareho času 🙂 ale moj smartfónik pozmenil čas a budik na teplomery ma nezobudil 🙂

ikonica
28. okt 2018

Co mam zapisat? Namerala som 36,77, budik klasika na 6h.

martinade
28. okt 2018

@ikonica budik na telefone - cize sam telefon pozmenil cas alebo budik kde nebol pozmeneny cas?

ikonica
28. okt 2018

@martinade s pozmenenym casom

ikonica
28. okt 2018

@martinade asi mam odratat 0,1 nie?

martinade
28. okt 2018

@ikonica novy čas 6 hod a stary čas 7 hod. O kolkej zvyčajne meras?

ikonica
28. okt 2018

@martinade zvycajne o 6h.

martinade
28. okt 2018

@ikonica tak to mas plus 1 hod ako ja
Ak si chces upravit, tak minus 0.1 - presne tak ako pises

martinade
28. okt 2018

@ikonica ako si dnes na tom s grafom?

ikonica
28. okt 2018

Takto... Ale ked dam dole 0.1 tak som na urovni vcerajska

cassie2323
28. okt 2018

Tak ja dnes takto.. u som nevydržala a spravila som aj test ale nič na n nebolo....mrcha by mala prísť za dva dni tak uvidíme

martinade
28. okt 2018

@ikonica čo odpoveda tvojmu zvyčajnému meraniu...

ikonica
28. okt 2018

@martinade rozmyslam ze sa jej nechce rozbehnut aj kvoli atb co som brala... Ci pride zajtra, ci pozajtra, vychadza to tak dalsi cyklus, ze iui asi nebude mozne, lebo ten naj cas vyjde na vikend, a to este na velmi pracovne vytazeny vikend... Aj pondelok po tom vikende bude na prd, do centra sa asi nedostanem....

bona69
28. okt 2018

@cassie2323 no mne príde že si ešte len teraz po ovulke?tak 2dpo?

renimac
28. okt 2018

@cassie2323 súhlasím s @bona69

alis110
28. okt 2018

Dnes takto...zajtra najneskor pozajtra cakam mrchu, uz 2. Den spinim, a vyzeralo to tak nadejne😢

cassie2323
28. okt 2018

@bona69 no tento mesiac sa cítim celkovo divné... ovulku som mala mať okolo 17 ale ovulacny hlien som mala ešte vyše týždňa potom a pichanie a tlaky v podbrušku mám stále...asi od 14.10 som si robila ovu testy a všetky negatívne takže teoreticky je to možné že ovulka bola teraz...no ťažko povedať. Ale ak bola pred dvoma dňami tak dnes je už asi neskoro na snaženie....či?

ereska
28. okt 2018

Ahojte meriam si už niekoľko cyklov BT , ovulky mávam okolo 42-44 DC dnes testik biely :( a graf takto

bona69
28. okt 2018

@cassie2323 tak to neviem,či už fakt nie je neskoro,ale za skúšku nič nedáš,tak rýchlo,šup na to🤗

bona69
28. okt 2018

@ereska podľa mňa to vyzerá nádejne ❤️ skús zajtra testik

martinade
28. okt 2018

@ikonica myslíš ze je to 💊? Neskusala si test? Bo teplota vyššia a drzi sa hore

martinade
28. okt 2018

@cassie2323 preco si myslís ze ovulka bola 17? Mas to potvrdene lekarom?

ikonica
28. okt 2018

@martinade vies co akurat som jeden ocurala.. A ja neviem nervy mam.... Je tam nieco slabulinke :/ akoze si zo mna robi tento cyklus srandu??? Len neviem to odfotit... Je to asi z 3. mocu ale vypila som od rana len jedno caro asi 2dcl

martinade
28. okt 2018

@ikonica skus dat foto. Viacej oci 🙂

ikonica
28. okt 2018

@martinade na foto nic nevidno... Bude to kanal... Aj sa mi vidi ze je to sive, nie ruzove... Este mam jeden test tak skusim zajtra....

zuzik5891
28. okt 2018

@dominika_sk ja som merala o pol hodinku skôr a zajtra už poneriam v obvyklom čase...

ikonica
28. okt 2018

@martinade btw krcok uz sa otvara cize nic z toho...

martinade
28. okt 2018

@ikonica uvidis zajtra aka bude teplota silno silno držím pršteky

zuzik5891
28. okt 2018

@cassie2323 nemáš posunutú ovuláciu?