Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 ahoj ďakujem no budem skúšať mame za sebou 3 ivf a 4x som potratila a teraz skúšame bylinnu liečbu ovulka nabehla aj keď neskôr ale je a trochu mám takú jemnú čistú pleť a občas ma bolí spodok brucha čo mňa vždy až keď sa rozbieha menzes to mi je také iné tak neviem baby držím vám palce
Tak môj graf po dlhej dobe. Ešte je nič moc. A skoro na testovanie. A navyše meram len od polky cyklu. Tak sa moc z neho nedá čítať. Tak som zvedavá čo to ukáže. Ale priserne ma bolia kríže už týždeň. Neviem či zas nebudem mať skrateny cyklus. ... Teraz meram len v ústach... A celkom ma prekvapilo,aké mám "vysoké" teploty... Keď som kedysi merala, tak takéto presne som mala v pošve. Žeby to ten vitex?
Ovulku potvrdenú nemám....ja som to vždy sledovala podľa príznakov (hlien bolesť v podbrušku a spinenie) pár krát mi to vzalo aj tak že som bola u gynekológa na sone zrovna keď som mala mať ovuláciu ( podľa moji príznakov) a potvrdil mi že tam mám veľký folikul...to či aj praskol som im nezistovala lebo vtedy sme ešte naše snaženie nechceli nejako moc riesit. Minuli mesiac som ovulku nemala podľa mňa vôbec lebo a aj mrchu som mala asi o týždeň skôr ako som mala mať...a tamto mesiac som začala brať inofolik aj alchemilku som pila...takže nevylučujem že sa ovu posunula. Veď uvidíme nejdem sa nejako stresovat.
ja už bez teploty, ale tiež na úrovni predchádzajúcich dní... 36,70, na 9 DPO bol duch, na 10 a 11 nič a dnes na 12 DPO tiež duch, ak dačo by malo byť, mal by byť silnejší, ale nie je....... a s tým časom som uplne zmagorená, bo vlastne ani neviem, kedy som merala, či v novom, či starom a nechce sa mi to absolutne riešiť.
Ahojte no ja som začala špiniť aj trocha krv tak už asi ms začína :( no skúsime na ďalší cyklus len škoda že ovulka zase až na 44dc tak to až v decembri
@zuzik5891 ale mne to vychadza hodina a pol. Asi tam nenapišem nič aj tak som skoro na konci cyklu. Lebo mi to vychadza že teraz by som musela merať o 7,30 aby to bol obvykly čas😁 ďalši cyklus to už bude ok

Takto je to ked znizim nameranu teplotu o 0,1 kvoli posunu casu... Stojim na mieste....