icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
28. okt 2018

Takto je to ked znizim nameranu teplotu o 0,1 kvoli posunu casu... Stojim na mieste....

martinade
28. okt 2018

@ikonica zatiaľ ok, pokial neklesa... 🙂

ikonica
28. okt 2018

@martinade uz tomu neverim... Vcera som si uz dala aj vinko narozbehnutie mrchy... Ale uvidime... Najdlhsi cyklus bol tusim 29 dni takze vlastne este nemeskam....

ikonica
28. okt 2018

@martinade tak... Po uschnuti uz ani kanal... Plsny poplach... ;)

ereska
28. okt 2018

@bona69 ahoj ďakujem no budem skúšať mame za sebou 3 ivf a 4x som potratila a teraz skúšame bylinnu liečbu ovulka nabehla aj keď neskôr ale je a trochu mám takú jemnú čistú pleť a občas ma bolí spodok brucha čo mňa vždy až keď sa rozbieha menzes to mi je také iné tak neviem baby držím vám palce

bona69
28. okt 2018

@ereska to ma mrzí,že už si si toho toľko prešla,silno držím palce ❤️🤗❤️ nech to tentokrát výjde

ereska
28. okt 2018

@bona69 ďakujem krásne

julianka007
28. okt 2018

Tak môj graf po dlhej dobe. Ešte je nič moc. A skoro na testovanie. A navyše meram len od polky cyklu. Tak sa moc z neho nedá čítať. Tak som zvedavá čo to ukáže. Ale priserne ma bolia kríže už týždeň. Neviem či zas nebudem mať skrateny cyklus. ... Teraz meram len v ústach... A celkom ma prekvapilo,aké mám "vysoké" teploty... Keď som kedysi merala, tak takéto presne som mala v pošve. Žeby to ten vitex?

zuzik5891
28. okt 2018

Baby....teraz robený ovu test... robím ich dva krát denne...presne podľa návodu... včera bola kontrolná čiarka ešte úplne slabá... myslíte že večer ešte stmavne či som zasa prepásla vrchol LH?... prikladám aj graf

cassie2323
28. okt 2018

Ovulku potvrdenú nemám....ja som to vždy sledovala podľa príznakov (hlien bolesť v podbrušku a spinenie) pár krát mi to vzalo aj tak že som bola u gynekológa na sone zrovna keď som mala mať ovuláciu ( podľa moji príznakov) a potvrdil mi že tam mám veľký folikul...to či aj praskol som im nezistovala lebo vtedy sme ešte naše snaženie nechceli nejako moc riesit. Minuli mesiac som ovulku nemala podľa mňa vôbec lebo a aj mrchu som mala asi o týždeň skôr ako som mala mať...a tamto mesiac som začala brať inofolik aj alchemilku som pila...takže nevylučujem že sa ovu posunula. Veď uvidíme nejdem sa nejako stresovat.

martinade
28. okt 2018

@zuzik5891 este mu kus chybva. Testovacia ciara musi byt rovnako silna alebo silnejšia ako kontrolna. Skus spravit o 17-18:00. Nezabudni - nepit min 2 hodky

zuzik5891
28. okt 2018

@martinade spravím určite... možno ma prekvapí a bude konečne pozitívny 😉

dolynkag
28. okt 2018

ja už bez teploty, ale tiež na úrovni predchádzajúcich dní... 36,70, na 9 DPO bol duch, na 10 a 11 nič a dnes na 12 DPO tiež duch, ak dačo by malo byť, mal by byť silnejší, ale nie je....... a s tým časom som uplne zmagorená, bo vlastne ani neviem, kedy som merala, či v novom, či starom a nechce sa mi to absolutne riešiť.

dolynkag
28. okt 2018

takto vyzerajú duchovia....a poviem vám pravdu, nebaví ma ich loviť ☹

bona69
28. okt 2018

@dolynkag keď porovnám len tie modré rovnaké značky,tak mne sa zdá že silnie,tak držím palce ❤️

alis110
28. okt 2018

@dolynkag no ja ti neviem ale mne sa to zda este nadejne😉 ja som dnes skusila sze pre istotu ale nic z toho

dolynkag
28. okt 2018

@bona69 mne sa zdá 9 dpo najsilnejšia, ale reálne to tak vidno.... no už mám len jeden, tak uvidím, kedy ho spravím, príznaky skôr akoby ustávali tiež

ikonica
28. okt 2018

@dolynkag fiiiha ale to su pekni duchovia.... No skusaj dalej... Dzim palce ;)

dolynkag
28. okt 2018

@alis110 tak ja tam vidim ducha tiež

ereska
28. okt 2018

Ahojte no ja som začala špiniť aj trocha krv tak už asi ms začína :( no skúsime na ďalší cyklus len škoda že ovulka zase až na 44dc tak to až v decembri

ikonica
28. okt 2018

@ereska a neriesila si s dr. tie dlhe cykly? Mozno by ti to vedel liekmi nejak nastavit....

alis110
28. okt 2018

@dolynkag ale prosim ta takychto pseudoduchov mam od vcera😂 a nesilneju vobec, ved uvidim ci sa ms zajtra spusti🤷‍♀️

ereska
28. okt 2018

@ikonica ahoj už toľko rokov to riešili. Áno kým beriem duphastn alebo tak príde ms ako hodinky ale z tých liekov hormónov už som pribrala až až už nechcem žiadne lieky

ikonica
28. okt 2018

@ereska chapem, ja som sa tiez vyhybala hormonom ako sa dalo, len alternativy uz nejak nezaberaju tak teraz skusam uz aj clostil...

zuzik5891
28. okt 2018

Babyyyyy... môj prvý pozitívny ovu test😁😁😁😁😁...po toľkých mesiacoch...tak a teraz radte...snažili sme sa ráno...zajtra pauza a v utorok sa posnažíme zas ... každý druhý deň... nebude vadiť že zajtra bude pauza?...

dolynkag
28. okt 2018

@zuzik5891 ja by som to zajtra večer poistila 🙂

martinade
28. okt 2018

@zuzik5891 vidis 🙂 stacilo nepit a testovat v inom case. Zajtra si znovu sprav test ci ho mas este pozitívny alebo nie. Niekedy maju zeny aj zopar dni pozitívne testy a.v tedy plati ze posledny pozitívny test je platny

zuzik5891
28. okt 2018

@dolynkag no s polovičkou sme sa dohodli že to ešte dva dni po sebe dá 😂😂😂

zuzik5891
28. okt 2018

@martinade som fakt šťastná...ani nevieš ako...ale aj prvý mesiac je môj hormonálny profil v poriadku...držme si palce... hádam keď sme sa posnažili dnes a ešte zajtra a pozajtra nič tým nepokazíme... ďakujem ti za každú cennú radu 😘

dominika_sk
28. okt 2018

@zuzik5891 ale mne to vychadza hodina a pol. Asi tam nenapišem nič aj tak som skoro na konci cyklu. Lebo mi to vychadza že teraz by som musela merať o 7,30 aby to bol obvykly čas😁 ďalši cyklus to už bude ok