icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
28. okt 2018

@ereska o tom sme sa zatial nerozpravali.....

dolynkag
28. okt 2018

@ikonica
@ereska
@martinade ešte nemáte detičky žiadne?

martinade
28. okt 2018

@ikonica uplne ta chapem...

martinade
28. okt 2018

@dolynkag pracujeme na ňom 🙂 zatiaľ ešte nemame. A ty?

ikonica
28. okt 2018

@dolynkag ziadne, len anjelikov

dolynkag
28. okt 2018

ja mám už veľké deti, 19 a 15 a tretie sme chceli, len nejako čas bežal a nedarilo sa....tak toho roku sa podarilo ale žial anijelik je tiež tretí

ereska
28. okt 2018

@dolynkag
@ikonica
@martinade
Nie zatiaľ nemáme 4x potrat :(

dolynkag
28. okt 2018

@ereska ach to musí byť veľmi ťažké..... ja som veľmi vdačná za to, že som toto nezažila predtým, že tie dve detičky sa podarili, teraz čo som si zažila, to bolo strašné niečo, nikomu to neprajem.... vždy ten istý dôvod? skoré tehotenstvo? už viete príčinu?

ereska
28. okt 2018

@dolynkag vždy začiatok tehotenstva pozitívny test pozitívna krv a potom krvácanie klesanie hcg nikdy nič nezistili asi slabo zahniezdene neviem je to hrozne na psychiku po poslednom potrate sme sa rozhodli pre adopciu tak čakáme no stále verím že možno to raz vyjde

dolynkag
28. okt 2018

@ereska no keby ste aspon vedeli, prečo, aspon by ste vedeli riešiť...takto je to ozaj ťažké..... a umelé ste nezvažovali?

daniela123321
28. okt 2018

@zuzik5891 Daj potom vedieť ako si dopadla..ja idem zajtra tiež

zuzik5891
28. okt 2018

@daniela123321 ideš na prvú či už kontrolnú

daniela123321
28. okt 2018

@zuzik5891 Iba na prvú..dnes som dobrala clostil a zajtra som 9DC..iba zajtra má voľný termín tak chcem nech ma kukne a predpíše pregnyl.. pravdepodobne budem mať vo štvrtok ovulku(12DC ako každý mesiac s clostilom) no a už aj posledný 😪

zuzik5891
28. okt 2018

@daniela123321 mne sa už teraz ovulka posunula minimálne o dva dni...fakt som ako na ihlách čo mi povie zajtra...aj na teplotu som zvedavá...graf mám zatiaľ takýto

daniela123321
28. okt 2018

@zuzik5891 Podľa mňa keď si mala dnes pozitivny ovu test tak zajtra bude ovulka ✌️

zuzik5891
28. okt 2018

@daniela123321 ten môj si normálne vydýchne keď budem mať po ovulácii😂😂😂...vzal si kôli tomu aj voľno v práci...

martinade
29. okt 2018

Dobre ranko zienky
Nejako klesam ale po zmene času meriam o hodinu neskor (6 stareho casu 5 nového. O 5 zvyknem merať) a potom upravujem teplotu o -0.1. Možnože by bolo lepsie vsať o hodinku skor (5 hod stareho casu, to je 4 nového), zmerat a zase na hodinku zaspat ale neupravovať teploty... Dilema ale asi to tak spravim... Dnes mam predoperačny pokec, tak drzte palce nech sa termin neposunie.

martinade
29. okt 2018

@zuzik5891 ovulka nikdy nie je vtom istom dni. Kolise o 2-3-4 niekedy az 5 dni - podľa okolnosti

ikonica
29. okt 2018

Tak toto sa vymyka vsetkemu... A asi uz nejdem nic upravovat lebo sa v tom stratim celkom...

ereska
29. okt 2018

@dolynkag boli sme 3x ivf

martinade
29. okt 2018

@ikonica 😍 teplota stúpa. Aj keby si upratala tak teplota je na 36,8 teda hore. Držím pršteky 😘

ikonica
29. okt 2018

@martinade ale to vobec nedava zmysel.... Nechapem... Idem ocurat posledny papierik....

martinade
29. okt 2018

@ikonica nezabudni odfotiť, viac oci vidi viac... 🙂

ereska
29. okt 2018

@ikonica ahoj dnes test biely a ms sa nerozbehla teplota 36,9 ale celú noc som sa budila. Prevalovala nemohla som po 01:00 hodine poriadne spat pozerala som len na hodiny

ikonica
29. okt 2018

@ereska tak cakajme dalej... Mozno sa ukaze dusik neskor... Skus skontrolovat este po uplnom uschnuti....

bona69
29. okt 2018

@ikonica 🙏✊❤️❤️❤️

ikonica
29. okt 2018

@martinade ja len dufam ze mi ten clostil nenarobi cysty...

martinade
29. okt 2018

@ikonica nespravi a hotovo 🙂 foto. Myslím ze nie som jedina ktora to foto chce vidieť

ikonica
29. okt 2018

@bona69 ach diky ale podla mna to bude daco ine ako tehu.... Len neviem co... Choro sa necitim... Nadranom som sa zobudila, ze je mi kosa, chcela som mm ukradnut jeho perinu :D

ikonica
29. okt 2018

@martinade ved pockaj este nech trosku preschne... A neviem ci daco sfotim pri takom svetle... Este je mm doma tak nechcem tu masirovat s neg. testom po byte a hladat svetlo :D