icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
29. okt 2018

Tak tu je... V reali tam nieco slabunke je, skor kanalik taky ako vcera, ktory potom celkom zmizol.....

martinade
29. okt 2018

@ikonica ja tam niečo vidim a ani nemusím hladať 😍 držím ✊ nech je su to vysnivane //.
Zase hcg je.zo začiatku slabe, ak včera si mala ducha a.dnes mas viditelneho ducha, nemozes ocakavat kolajnice ako hrom. A hcg rastie kazy druhy den - co som sa docitala

ikonica
29. okt 2018

@martinade toto je zo vcera

martinade
29. okt 2018

@ikonica no potvrdzuje teoriu ze hcg rastie obdeň 😍

ikonica
29. okt 2018

@martinade och ale to nedava zmysel cele... Ja si skor myslim ze to bude cysta.... Citim sa totalne netehotne... Dufam ze to nebude mmt :/

ikonica
29. okt 2018

@martinade ten vcerajsi nie je z ranneho ale cca z tretieho...

ereska
29. okt 2018

@ikonica ahoj aj mne sa tam niečo marí aj v negative

ikonica
29. okt 2018

@ereska ako neco tam je... Ale podla ma skor kanal... Ver mi ja som tiez dlhorocna hladacka duchov ale toto mi pride ako kanal... Musim asi skusit iny test... Len neviem aky... Dr max a woman secret mi falosne duchuhu, pepino ma malo fabiva....

ikonica
29. okt 2018

Skoda ze tu nemame first response...

katka1304
29. okt 2018

@ikonica Top test z DM odporúčam 😉

ikonica
29. okt 2018

@katka1304 no skusim sa tam dostat dnes... Mam volno....

zuzik5891
29. okt 2018

@ikonica ja tam tiež niečo vidím 😘😘😘😘😘

zuzik5891
29. okt 2018

@martinade dnes nám folikulometriu tak uvidím čo mi povie

dolynkag
29. okt 2018

@martinade ja som mala normálne na 4 DPO tiež pokles, takže je to OK, možno práve ten správny pokles

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag ako pokracuje testovanie?

dolynkag
29. okt 2018

takže ja dnes takto 🙂

dracik07
29. okt 2018

Ahojte, včera som nemerala a dnes takýto vzostup 😲

dracik07
29. okt 2018
ikonica
29. okt 2018

@dolynkag takze silneje? Supeeeeer

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica ano teraz konečne zosilnel po 3 dnoch

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag jeeej ukaz fotecku nech sa pokochaaame 🤗

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica joj nefotila som a už som v práci...... tak večer, ale pekne vidno 2 čiarky, už som aj drahému oznámila, bol trošku v šoku.....no kupele pomohli, pekne sme si to tam užili, presne vyšla ovulka 🙂

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag super tesim sa s vami 🙂

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica ale tvoj tiež vyzerá nádejne.... napr. u mňa 9 dpo bolo trošku vidno, 10,11,12 duchovia a teraz vidno už ozaj čiarku, takže to nie je každý deň rovnomerne..... tak uvidíš zajtra, lebo teplotu maš ok, moja sa mi zdá dosť nizko, ale už to hádam bude všetko ok. joj bolo by super, keby to všetkým nám vyšlo spolu

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag juj neviem... Mne sa to nezda... Po uschnuti tam nic nie je... Cize to bude nenaky zadrhel nie tehu... Ale skusim kupit ine testy....

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica hlavne rob ráno hned....potom neukáže, možno až o pár dní

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag myslis ze vydrzim 😆

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag joj zle som precitala... Myslela som ze si napisala "hlavne nerob rano hned"

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica Takže RÁNO 😀

taily30
29. okt 2018

@martinade podla mna na tom case az tak nezalezi. som zvedava, co ti povedia. daj nam potom vediet. u mna sa nejako rozbieha, aj spodok uz zacina boliet. a to mi 2 dni meskala😠