icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
29. okt 2018

@taily30 mňa bolí spodok už týždeň s prestávkami, inak žiadny iný príznak nemám, prsia prestali pichať

dolynkag
29. okt 2018

Ak by ste chceli niektorá vedieť, čo všetko som si dávala na podporu, kľudne do správy našem, je toho viac než dosť 🙂 joj teším sa , uplne nám to zmení život 🙂

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag spodok ako podbrusko ci este nizsie?

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag ved to napis rovno sem

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica uplne dole, ako pred ms, ale to ma bolelo potom ked som bola tento rok tehu stále, asi aj 2 mesiace, väčšinou tak večer keď ležím, také tlaky

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica podbruško som myslela, viac na ľavej strane zvykne

taily30
29. okt 2018

@dolynkag mna dost prsia uz dlho aj teraz este, 2 dni meskaju, dnes rano ruzove na papiery ale uz aj citim spodok brucha, co vcera este nic, teda len taky horuci pocit uz tyzden. och som z toho na nervy.
napis co vsetko si uzivala. ako dlho. vyskusam!

ikonica
29. okt 2018

@dolynkag no to som mala od 7do 9 dc aj prsia po bokoch boleli, aj nauzea a palenie zahy, bolesti krizov, bujny vytok a potom to vsetko odislo... Teraz na obcas pichne vajecnik a citim ako keby ma posva bolela... Ale nic take intenzivne ako v tych spominanych dnoch...

ikonica
29. okt 2018

@taily30 neskusala si test?

taily30
29. okt 2018

@ikonica neskusala, cakala som kym mi bude 3 dni meskat, ale kedze hned rano na wc som videla zafarbenie a teraz ta bolest, tak ani nebudem. citim ako keby prichadzala hnusoba 😠

dolynkag
29. okt 2018

@ikonica hej, aj mna asi 2 dni palilo trošku zaha, ale tiež teraz nič, len to bruško ale slabšie už

martinade
29. okt 2018

@dolynkag gratulujem 🙂

martinade
29. okt 2018

@taily30 tiez som sa chcela spytat ci si neskusala test. Možnože to nie je zaciatok ms.. Držím pršteky aby to ms nebola

martinade
29. okt 2018

@dolynkag napíš to sem, 🙂 tiez som zvedava co ti pomohlo

dolynkag
29. okt 2018

Tak muž vyfasoval tribulus, macu, vitamin E, ženšen s materskou kašičkou a ešte som niečo zabudla....moje spíšem večer, je toho viac.

ikonica
29. okt 2018

Uz viem z coho ma zaha palila... Z tehu vitaminov... Nemala som ich par dni a bolo dobre... Dnes som si dala a zas je to tu 😃

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
alis110
29. okt 2018

@dolynkag jeeeej super gratulujem, som rada ze to vyslo, drzim palce😉

zuzik5891
29. okt 2018

@dracik07 jeeej...pekne si stúpla ❤️

ja197
29. okt 2018

@skyahiah no čo teplota? Test žiadny? 😂 moja húsenková dráha akosi skáče hore dole 😂😂

zuzik5891
29. okt 2018

@martinade dnes mám už ovu test negatívny...je to v poriadku keď bol pozitívny len pár hodín?...nieje to krátko?... pozerám že baby tu majú ovu testy pozitívne aj pár dní... pripájam ti môj dnešný graf

ikonica
29. okt 2018

Vybava na zajtra... Aj ked tomu neverim vobec a uvidim aka bude rano teplota a podla toho sa zariadim....

ikonica
29. okt 2018

@zuzik5891 staci jeden ;)

ja197
29. okt 2018

@ikonica ktorý má najviac farbiva? Woman secret pred 2 dňami u mňa pekný duch a pepino akýsi divný, síce tam čosi je ale skôr len kanálik...mamatest je fajn?

ikonica
29. okt 2018

@ja197 ja som bola spokojna s mamatestom ale teraz mi asi robi falosnych duchov

kikki129
29. okt 2018

Ahojte čo poviete? Môže byť ešte nádej?
Mám všelijaké príznaky.

ja197
29. okt 2018

@ikonica to už sa človek ani na testy nemôže spoľahnúť 😂😂😂 držím ti palce, nech zajtra vyskočí krásna druhá čiarka

ikonica
29. okt 2018

@kikki129 kedy necakas ms?

ja197
29. okt 2018

@kikki129 a test? Nádej je vždy, teplota síce klesla ale ešte stále nieje pod čiarou

ikonica
29. okt 2018

@ja197 pochybujem ale diky... A tiez drzim palce...