Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica ani neviem opísať ako sa ja cítim 🤗 ako keby to bol môj ❤️✊🙏 tak veľmi si želám aby ti to teraz vyšlo 🤗 zober si magnézium ak ťa bolí bruško,ja ho beriem od začiatku, a bolesti ma prešli, juuj ja som aká rada za teba❤️❤️❤️ a predstav si že aj ja som mala poobede silnejší test ako ráno, no ja od rána myslím na teba, a je to tu🤗❤️
Kurnik ak so sviatkami.. Teraz cakat a rusit kolegyni dovcu :/
@bona69 boze ked ja tomu neverim... Ja sa bojim ci nemam cystu po tom clostile... Aj pri tej moze byt duch na teste... Isla by som aj hned na test len moj dr robi len stvrtok piatok... Ci mam este utekat do kosic hned? Neviem co robit... Asi sa ukludnim a zajtra zopakujem test a uvidim aj podla teploty... Dakujem ale ja uverim az ked to uvidim cierne na bielom asi....
@daniela123321 ďakujem 😊
@daniela123321 potom píšeme výsledky 😉
To uz by nemal byt pregnyl nie? Pichla som si 14.10. rano
@ikonica neboj, ukľudni sa, mysli pozitívne, všetko bude tak ako má byť. Ja som bola tiež neskutočne vydesená, a to mi začala klesať teplota,tak už myslela na najhoršie. Na nete som si našla veci ktoré obsahujú prírodny progesterón,tak som pila odušu sójové mlieko, bude dobré, uvidíš ❤️❤️❤️
Tak sa teš, báť sa treba až keď je dôvod, treba sa tešiť, koľko vám to nakoniec trvalo,?
Boze treba mi obed varit a neviem sa skoncentrovat.... Vcera som zozrala jeden a pol klobasy a mm mi hovori "vsak ty si tehotna, nic zvlastne" :D
Tak som napisala doktorovi a uz nech sa deje co sa deje... Idem varit polievku 🙂

@zuzik5891 Ja idem až na 15:45🤔som zvedavá